ΑΝΕΛ για τριμερή: Τα θεμέλια τα έβαλε ο Καμμένος

Στηρίζουμε την εξέλιξη μιας στρατηγικής επιλογής για τη χώρα μας, τα θεμέλια της οποίας μπήκαν με την καταλυτική συνδρομή του Π. Καμμένου.

anel-gia-trimeri-ta-themelia-ta-ebale-o-kammenos
SHARE THIS
0
SHARES

«Η τριμερής Σύνοδος Κορυφής στα Ιεροσόλυμα, μεταξύ Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και με την παρουσία του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, είναι ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα, που κατοχυρώνει τη θέση της Ελλάδας και προδιαγράφει εξαιρετικά θετικές προοπτικές για την πατρίδα μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με ικανοποίηση και υπερηφάνεια, παρακολουθούμε και στηρίζουμε την εξέλιξη μιας στρατηγικής επιλογής για τη χώρα μας, τα θεμέλια της οποίας μπήκαν με την καταλυτική συνδρομή του Πάνου Καμμένου για την αναβάθμιση των σχέσεων με το Ισραήλ, τη στενή και πολυεπίπεδη συνεργασία με τις ΗΠΑ, αλλά και με την αποφασιστική στήριξη της Κυπριακής Δημοκρατίας», πρόσθεσε ο κ. Τοσουνίδης.

«Η ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της χώρας μας και η επίμονη και επίπονη προσπάθεια του Πάνου Καμμένου να διευρύνει και να ενισχύσει δεσμούς συνεργασίας και κοινής προοπτικής με χώρες ισχυρές, που είναι πρωταγωνιστικοί παράγοντες στις διεθνείς εξελίξεις, φέρνουν τώρα καρπούς.

Αναβαθμίζουν τη θέση της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια της πατρίδας μας και την προοπτική ευημερίας του λαού μας», κατέληξε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ.

 

Φωτο: Eurokinissi 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook