ΑΝΕΛ για Χρυσοβελώνη: Την είχαμε διαγράψει πριν παραιτηθεί

Με ανακοίνωση σε δεύτερο πληθυντικό προς τη κ. Χρυσοβελώνη, ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ παρουσιάζει διαφορετικά το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το κόμμα

anel-gia-xrusobelwni-tin-eixame-diagrapsei-prin-paraitithei
SHARE THIS
0
SHARES

«Κυρία Χρυσοβελώνη, ο τρόπος που διαλέξατε να αυτοεξευτελίζεστε ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Αντί να σιωπήσετε και να απολαύσετε για όσο σας απομένει την υπουργική σας καρέκλα, επιδιώκετε να μας δώσετε και μαθήματα ηθικής. Μην το επιχειρήσετε άλλο κυρία Χρυσοβελώνη, γιατί πολύ απλά είναι άγνωστη λέξη για εσάς»αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης σε δήλωσή του για την επιστολή αποχώρησης από τους ΑΝΕΛ της υφυπουργού Μαρίνας Χρυσοβελώνη και «για τα ψεύδη της διαγραμμένης Μ. Χρυσοβελώνη», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει.

«Και τέλος, όσον αφορά την "ηρωική" σας παραίτηση, ψεύδεστε. Καθώς προηγήθηκε η διαγραφή σας από το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δημοσιοποιούμε λοιπόν και το κείμενο της διαγραφής σας που σάς αποστείλαμε, καθώς και τις λεπτομέρειες για την ημερομηνία και την ώρα που αυτό έγινε. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος» καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας των ΑΝΕΛ για τη διαγραφή της Μ. Χρυσοβελώνη με ημερομηνία 16 Ιανουαρίου 2019

Κατεβάστε από εδώ

ΦΩΤΟ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook