ΑΝ.ΕΛ: Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε την Ραχήλ Μακρή

Η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέγραψε όπως αναμενόταν την Ραχήλ Μακρή. Τι δηλώνει στο theTOC.gr ο Πάνος Καμμένος.

anel-o-panos-kammenos-diegrapse-tin-raxil-makri
SHARE THIS
0
SHARES

«Ομόφωνα η Κ.Ο των ΑΝ.ΕΛ αποφάσισε να θέσει εκτός Κ.Ο την βουλευτή Κοζάνης κ.Ραχήλ Μακρή μετά την αδικαιολόγητη αρνησή της να παραστεί για εξηγήσεις σε προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κ.Ο αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο».

Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά τις συνοπτικές διαδικασίες διαγραφής της Ραχήλ Μακρή κατά τη συνεδρίαση της Κ.Ο.

Η βουλευτής αρνήθηκε να παραστεί και σε ανοικτή επιστολή της προς τον πρόεδρο και τα μέλη της Κ.Ο ζητούσε αποκατάσταση και δημόσια συγνώμη.

Διαβάστε εδω     

Σε εκκρεμότητα παραμένει αν θα διαγραφεί και απο το κόμμα καθώς όπως σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση « τα υπόλοιπα είναι θέμα της επιτροπής Δεοντολογίας των ΑΝ.ΕΛ όπως προβλέπει το καταστατικό του κινήματος». 

Μιλώντας στο the TOC.gr για την απόφαση o πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος τόνισε «την καλέσαμε δέκα φορές να δώσει εξηγήσεις και δεν το εκανε . Ηταν μια παράλογη συμπεριφορά»   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook