Ομάδα αντιεξουσιαστών συγκεντρώθηκε στον κινηματογράφο «Αχίλλειον» στο Βόλο όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει ομιλία ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του κ. Γεωργιάδη επρόκειτο για περίπου 100 άτομα. Όπως πρόσθεσε, πριν φτάσει στο χώρο, η αστυνομία τον συμβούλεψε να μην κάνει την ομιλία καθώς δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλειά του.
«Η Ελλάδα δεν είναι μία κανονική χώρα. Γιατί σε μία κανονική χώρα δεν μπορούν οι φασίστες της άκρας αριστεράς να εμποδίσουν μια πολιτική εκδήλωση από έναν εκλεγμένο βουλευτή και υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης», είπε ο κ. Γεωργιάδης.
Η ΝΔ σε ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.
«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr