Αντικομουνιστικό παραλήρημα του έγκλειστου Νίκου Μιχαλολιάκου της Χ.Αυγής

Ο έγκλειστος στον Κορυδαλλό αρχηγός της Χρυσής Αυγής φοβάται δυο πράγματα: τη «δύναμη» Κασιδιάρη και τη διαρροή ψήφων προς τη ΝΔ. Το νέο του παραλήρημα.

antikomounistiko-paralirima-tou-egkleistou-nikou-mixaloliakou-tis-xaugis
SHARE THIS
0
SHARES

  Με ένα παραληρηματικό κείμενο που σε πρώτο πλάνο «ξερνάει» τον αντικομουνισμό της Χρυσής Αυγής και του ιδίου και σε δεύτερο πλάνο στοχεύει να βάλει φραγμό στην φυγή ψήφων προς τη Ν.Δ ο έγκλειστος αρχηγός της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκος επιχειρεί να έρθει στο προσκήνιο που κυριαρχείται απο τον... Κασιδιάρη.   

Καθυστερημένα λοιπόν ο Μιχαλολιάκος γράφει με αφορμή τον ύμνο του ΕΑΜ που ακούστηκε στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Χαλάνδρι    

«Ποιός ύμνος; το τραγουδάκι για την Κατερινούλα»  

Ο Μιχαλολιάκος διερωτάται δήθεν τι σχέση έχει ο ύμνος του ΕΑΜ με την 28η Οκτωβρίου.

« Απολύτως καμία, αφού ούτε ΕΑΜ υπήρχε την 28η Οκτωβρίου του 1940 και το ΚΚΕ και η αριστερά γενικά ήταν εκμηδενισμένη από το καθεστώς της 4ης Αυγούστου. Όχι μόνον αυτό, αλλά η επίσημη γραμμή του κόμματος των μπολσεβίκων ήταν κατά του πολέμου, αφού ίσχυε ακόμη το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο Ρίμπεντροφ - Μολότοφ» απαντά ο ίδιος. Μάλιστα επικαλείται «περιπτώσεις κομμουνιστών πιστών στην γραμμή του κόμματος, οι οποίοι αρνήθηκαν να πολεμήσουν και εκτελέστηκαν από στρατοδικείο τον Νοέμβριου του 1940»

«Ας έλθουμε όμως στον περίφημο ύμνο του ΕΑΜ, ο οποίος δεν αποτελεί παρά την μεταφορά με ελληνικούς στίχους ενός ρώσικου λαϊκού τραγουδιού και συγκεκριμένα του τραγουδιού "Κατιούσα", που σημαίνει Κατερινούλα και που στους στίχους του λέει ότι πρόβαλε η Κατερινούλα στην όχθη την απόκρημνη του ποταμιού και άρχισε να τραγουδάει για τον αετό της στέππας! Τόσο ελληνόφρoνες υπήρξαν και είναι οι μπολσεβίκοι που ακόμη και ο ύμνος τους ήταν ένα τραγούδι από την μαμά Μόσχα»

Δηλητήριο κατά  Ζαχαριάδη 

 Στα μαθήματα...ιστορίας που «παραδίδει» ο υπόδικος της Χρυσής Αυγής με γενική και αόριστη επίκληση όλων των μελετητών κάνει αναφορές και στον Νίκο Ζαχαριάδη       

 

«Όσο για τις επιστολές Ζαχαριάδη όλοι οι μελετητές της Ιστορίας γνωρίζουν ότι η μεν πρώτη επιστολή με την οποία καλούσε τον λαό να πολεμήσει ήταν προϊόν συναλλαγής με το καθεστώς της 4ης Αυγούστου και τον Κωνσταντίνο Μανιαδάκη, ο οποίος του είχε υποσχεθεί ότι θα τον απελευθερώσει και ότι θα γίνει νόμιμο το ΚΚΕ» γράφει. 

«Κάνουν τους αντικομουνιστές για τις ψήφους μας»            

Αυτό που φαίνεται ότι..ερέθισε τον Νίκο Μιχαλολιάκο ήταν το γεγονός ότι με αφορμή την ανάκρουση του ύμνου του ΕΑΜ στο Χαλάνδρι αντέδρασαν οι «εθνικόφρονες της ΝΔ» και ανακάλυψαν το αντικομουνιστικό μένος για να...εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής   

«Κάπως αργά θυμήθηκε η Ν.Δ. τον αντικομμουνισμό. Αλλά, βλέπετε, εκλογές έρχονται, οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής είναι πολύτιμοι και προσπαθούν να παραστήσουν τους εθνικόφρονες και τους αντικομμουνιστές!» αναφέρει και συνεχίζει «Ποιοι; Αυτοί οι οποίοι επί των ημερών τους παρέμεινε το άγαλμα του σφαγέα Άρη Βελουχιώτη στην Λαμία. Αυτοί οι οποίοι επί των ημερών τους όταν πέθανε ο Καπετάν Γιώτης, κατά κόσμον Χαρίλαος Φλωράκης, διέταξαν σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες του Εθνικού Στρατού εναντίον του οποίου είχε πολεμήσει ο Καπετάν Γιώτης να κυματίζουν μεσίστιες οι Σημαίες! Αυτοί οι οποίοι νομιμοποίησαν το ΚΚΕ και μάλιστα έκαναν και κυβέρνηση μαζί τους»

Αυτοί οι οποίοι σήμερα στηρίζουν με κάθε τρόπο το ΚΚΕ, θεωρώντας το σύμμαχο στην πολιτική μάχη των ψήφων ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ αργά για δάκρυα αντικομμουνιστικά σύντροφοι της Ν.Δ. 

Πέρασε ο καιρός που μαζεύατε ψήφους σε μνημόσυνα σφαγιασθέντων… Έτσι, λοιπόν, με την θεατρινίστικη οργή σας για τον ύμνο του ΕΑΜ στο Χαλάνδρι δεν μπορείτε παρά να εξαπατήσετε παρά μόνον λίγους βλάκες, που ευτυχώς για εσάς και δυστυχώς για την χώρα υπάρχουν στην Ελλάδα

΄«Ξεμπροστιάζει» Ταμήλο για τα νιάτα του στο ΚΚΕ   

Αγνωστο γιατί στο παραληρημά του ο Μιχαλολιάκος περιποιεί ιδιαίτερη τιμή στο γαλάζιο βουλευτή Μιχάλη Ταμήλο τον οποίο υποτίθεται ότι...ξεμπροστιάζει.   

« Δεν ξέρουμε τι γνώμη έχει για αυτό βεβαίως (δεν πήρε θέση…) ο γνωστός Ταμήλος, ο οποίος πέρασε τα νιάτα του στο ΚΚΕ (μλ), τραγουδώντας με αμπέχωνα και μούσια σε μίζερα ταβερνάκια με ρετσίνα και κεφτέδες τραγουδώντας τον ύμνο του ΕΑΜ…»  

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook