Αντιπρόεδρος Εταιρίας Παγίων ΕΥΔΑΠ :Μας επιτίθενται με ενεργειακά όπλα;

Ο κ. Μαιστράλης ανεβάζοντας κάποιο βίντεο από το youtube αναρωτιέται αν οι πυρκαγιές οφείλονται σε επίθεση από... “κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα”.

antiproedros-eudap-anel-mas-epitithentai-me-energeiaka-opla
SHARE THIS
0
SHARES

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν δύο αναρτήσεις του αντιπροέδρου της Εταιρίας Παγίων ΕΥΔΑΠ και στελέχους των ΑΝΕΛ, Γιώργου Μαϊστράλη, ο οποίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, πόσταρε ένα βίντεο από το youtube, βάσει του οποίου η Ελλάδα δέχεται επίθεση με ενεργειακά όπλα (!) , προσφέροντας μία ...διαφορετική εναλλακτική ερμηνεία για την εμφάνιση έντονων καιρικών φαινομένων, τα οποία προκάλεσαν τις φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές το τελευταίο διάστημα.

Σε απάντησή του, μάλιστα, σε σχόλιο που ακολούθησε στο ποστάρισμά του, ο κ. Μαϊστράλης θέτει επιπλέον ζητήματα, τα οποία παραπέμπουν σε... ανεξήγητα φαινόμενα, ενώ παραδέχεται ότι έχει παρακολουθήσει πολλά βίντεο, τα οποία «τον έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό».

 

 

 

ΕΥΔΑΠ: Άλλη εταιρία η ΕΥΔΑΠ Παγίων

Σε ανακοίνωση της, η ΕΥΔΑΠ Α.Ε. διευκρινίζει ότι ο κ. Γεώργιος Μαϊστράλης δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ Α.Ε.

O κ. Γεώργιος Μαϊστράλης είναι Αντιπρόεδρος της Εταιρείας ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ (NΠΔΔ), που αποτελεί άλλη εταιρεία και ουδεμία σχέση έχει με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε., Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Αττικής, που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook