Αντώνης Σαμαράς: Οσοι μιλούν για εκλογές δεν θέλουν το καλό του τόπου

« Αν δοθεί ποτέ στο ΣΥΡΙΖΑ η ευκαιρία να κυβερνήσει- που δεν θα του δοθεί- δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες» φέρεται να είπε ο Σαμαράς στη Βουλή.

antwnis-samaras-osoi-miloun-gia-ekloges-den-theloun-to-kalo-tou-topo
|
SHARE THIS
0
SHARES

Μια αποστροφή του πρωθυπουργού σε συνομιλία του στο εντευκτήριο της Βουλής με ομάδα γαλάζιων βουλευτών αναμένεται να προκαλέσει πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ.     

Ο Αντώνης Σαμαράς αφού δήλωσε -συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες - «όποιος σήμερα μιλάει για εκλογές ή δεν ξέρει απο πολιτική ή δεν θέλει το καλό του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα» μιλώντας σε βουλευτές στο εντευκτήριο προχώρησε στην επίμαχη αναφορά. 

Σύμφωνα με γαλάζιους βουλευτές μιλώντας για τις εξαγγελίες Τσίπρα απο την ΔΕΘ τις χαρακτήρισε «ανεδαφικές» και εκτίμησε « αν ποτέ δοθεί η ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, που δεν θα του δοθεί, τότε θα φύγουν όλα τα λεφτά απο τις τράπεζες»

 

Ο κ.Σαμαράς πήγε  στο κοινοβούλιο με αφορμή εκδήλωση για την γενοκτονία των Χριστιανικών πληθυσμών στη Μικρά Ασία.

Λίγο αργότερα ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο εντευκτήριο σε κύκλο γαλάζιων υπουργών και βουλευτών.

 Ο Γιάννης Μιχελάκης ρώτησε ότε θα ολοκληρωθεί η συζήτηση για το θέμα του χρέους και ο Αντώνης Σαμαράς προσδιόρισε «ως τα τέλη του χρόνου» 

Παρεμβαίνοντας ο Μάξιμος Χαρακόπουλος παρατήρησε ότι σε μια τέτοια περίπτωση η κυβέρνηση θα πάει με άλλον αέρα ακόμη και αν υπάρξουν πρόωρες εκλογές εξαιτίας αδυναμιας εκλογής Προέδρου.

«Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές» απάντησε ο Αντώνης Σαμαράς.  

Σ αυτό το πλαίσιο έκανε και την αναφορά στις εξαγγελίες Τσίπρα και την εκτίμηση- προειδοποίηση  « αν ποτέ δοθεί η ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, που δεν θα του δοθεί, τότε θα φύγουν όλα τα λεφτά απο τις τράπεζες»

Στο εντευκτήριο βρίσκονταν οι Χρήστος Σταϊκούρας, Αδωνις Γεωργιάδης, Μανούσος Βολουδάκης,Μάξιμος Χαρακόπουλος, Ηλίας Βλαχογιάννης, Σίμος Κεδίκογλου, Ανδρέας Κουτσούμπας, Θανάσης Μπούρας ,Γιάννης Μιχελάκης.

 

 

                   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook