Απάντηση Αντώναρου: Άκυρη και αντικαταστατική η διαγραφή μου

Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, είπε.

apantisi-antwnarou-akuri-kai-antikatastatiki-i-diagrafi-mou
SHARE THIS
0
SHARES

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε τη διαγραφή του απ' το κόμμα της ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά τα σχόλια που έκανε ο ίδιος κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Καραμανλή χαρακτήρισε αντικαταστατική και άκυρη τη διαγραφή του καθώς, όπως σημειώνει, δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση του, καλώντας τον μεταξύ άλλων να δώσει εντολή διακοπής των συκοφαντικών σε βάρος του διαρροών.

Ολόκληρη η δήλωση του Ευ. Αντώναρου έχει ως εξής:

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις.

Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα.

Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη "τίθεμαι" εκτός κόμματος.

Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη εφ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.

Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».

«Έστειλα SMS στον Αυγενάκη»

Στη συνέχεια ο Ευ. Αντώναρος επανήλθε με ανάρτηση στο Facebook όπου ενημερώνει πως έστειλε γραπτό μήνυμα στον Γραμματέα της ΝΔ. Λευτέρη Αυγενάκη ώστε να συγκαλέσει εγκύρως και βάσει των σχετικών καταστατικών διατάξεων τα αρμόδια όργανα του κόμματος. «Μέχρις ότου συμβεί αυτό θεωρώ την δια του Τύπου ανακοινωθείσα "διαγραφή" μου άκυρη, ανυπόστατη και αντικαταστατική», υπογραμμίζει.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook