Απάντηση Βούτση στις διαρροές της ΝΔ για όσα έγιναν στη Βουλή

Απάντηση στις διαρροές της ΝΔ που εμφάνιζαν τη σφοδρή σύγκρουση Μητσοτάκη- Βούτση ως απόρροια της συνολικής συμπεριφοράς του δεύτερου, έδωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

apantisi-boutsi-stis-diarroes-tis-nd-gia-osa-eginan-sti-bouli
|
SHARE THIS
0
SHARES

Απάντηση στις χθεσινές διαρροές της ΝΔ που εμφάνιζαν τη σφοδρή σύγκρουση Κυριάκου Μητσοτάκη- Νίκου Βούτση ως απόρροια της συνολικής συμπεριφοράς του δεύτερου απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση, έδωσε σήμερα Τετάρτη ο Πρόεδρος της Βουλής.

Ο Νίκος Βούτσης έθεσε το θέμα κατά την συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων υπενθυμίζοντας ότι υπάρχει διαδικασία ενστάσεων και αντιρρήσεων για τον Πρόεδρο της Βουλής καθώς και διαδικασία στην περίπτωση που κάποιο κόμμα θέλει να θέσει τέτοιο ζήτημα.

Και πρόσθεσε μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες «δεν είναι κατανοητή οποιαδήποτε διαδικασία διαρροών στην οποία δεν πρόκειται να απαντήσω σεβόμενος τον θεσμικό μου ρόλο. Αντίθετα προσπαθώ πάντα να προλάβω οξύνσεις και τεχνικές εντάσεις. Αν υπάρχει διάθεση από οποιαδήποτε πλευρά να κινηθεί μπορεί να κινήσει τέτοια διαδικασία».

Από τ ηδική της πλευρά η αξιωματική αντιπολίτευση μέσω πηγών της, αναφέρει τα εξής: 

«Ας μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη. Ο κ. Βούτσης έλαβε χθες ένα σαφές μήνυμα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Οι πράξεις του θα δείξουν αν το κατάλαβε».

Φωτό: Ευρωκίνηση

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook