Σήκωσε το γάντι η Ζωή Κωνσταντοπούλου και απάντησε στην τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι "την σιχάθηκα όταν έβρισε τον νεκρό μηχανοδηγό, δεν την ενδιέφερε ποτέ ο άνθρωπος αλλά το συμφέρον της". Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας σε ανάρτησή της τονίζει ότι τα ψέματα που είπε ο υπουργός Υγείας ξεπερνούν τα όρια της τυμβωρυχίας και πως αποτελούν ύβρις, ενώ σημείωσε πως "ο κρότος της πτώσης σας θα είναι μεγάλος. Αντίστοιχος με αυτό που κάνετε στην κοινωνία".
Αναλυτικά η ανάρτηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου:
"Το να λες ψέματα χρησιμοποιώντας νεκρούς ανθρώπους για να υπάρξεις πολιτικά, ξεπερνάει την τυμβωρυχία. Είναι ύβρις. Σε κατατάσσει στον πάτο των ανθρώπων.
Είναι ακόμη χειρότερο και από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς πάνω στους νεκρούς συνανθρώπους μας μετά το ελεγχόμενο, περίεργο και άκυρο πόρισμα Καρώνη. Ακόμη χειρότερο από τις εκφράσεις για "ενταφιασμό”, από τον Υπουργό μέσα στη Βουλή, ενώ οι νεκροί συνάνθρωποί μας που κάηκαν ζητούν δικαίωση.
Δικαίωση για το μπάζωμα των λειψάνων, για την κυβερνητική συνωμοσία, για τη μαφιόζικη διαχείριση, δυο χρόνια μετά. Με κάθε μέσο, με κάθε χυδαίο τρόπο. Κάθε φορά και πιο χυδαίο.
Ο κρότος της πτώσης σας θα είναι μεγάλος.
Αντίστοιχος με αυτό που κάνετε στην κοινωνία.
Έχετε ξεπεράσει όλα τα όρια.
Ντροπή!"
Τι ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σήμερα Παρασκευή το πρωί στην τραγωδία στα Τέμπη μετά το πόρισμα του καθηγητή Καρώνη, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την οποία είπε ότι: "δεν την ενδιέφερε ποτέ ο άνθρωπος, την ενδιέφερε το ιδιοτελές, ατομικό συμφέρον της"
"Σιχάθηκα την Κωνσταντοπούλου όταν την άκουσα να βρίζει τον νεκρό μηχανοδηγό (της εμπορικής αμαξοστοιχίας). Μια γυναίκα που πουλάει δήθεν ευαισθησία επειδή το πολιτικό και νομικό της συμφέρον είναι να πετύχει το ψέμα, βγαίνει στην τηλεόραση και υβρίζει τον νεκρό μηχανοδηγό ως λαθρέμπορο και οι γονείς του που ζουν την ακούνε να αποκαλεί το παιδί τους λαθρέμπορο. Δεν την ενδιέφερε ποτέ ο άνθρωπος, την ενδιέφερε το ιδιοτελές ατομικό της συμφέρον" είπε χαρακτηριστικά.
Όπως είπε, επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, "εγώ που είμαι ένα πρόσωπο που δέχθηκα πολύ λάσπη και πολύ μεγάλο bullying μου εύχονταν να πεθάνουν τα παιδιά μου με ονομάτιζαν εθνικό βλαξ, εγώ που πέρασα αυτά δεν θέλω να χρησιμοποιήσω τη λέξη δικαίωση γιατί έχουμε 57 νεκρούς οι περισσότεροι νέοι. Οι οικογένειές τους δεν θα ζήσουν ποτέ όπως πριν. Δεν χρειάζεται κανένας πανηγυρισμός" προσθέτοντας ότι "δεν πρέπει να αφήσουμε τον φοβερό πόνο της τραγωδίας να γίνει αιτία καταστροφής της χώρας".
Στη συνέχεια, ο υπουργός Υγείας απευθύνθηκε "με κάθε σεβασμό προς τους γονείς των θυμάτων", λέγοντας "το να επικρατήσει ένα ψέμα δεν θα κάνει τη ζωή τους καλύτερη, το να μπορέσουμε να δούμε ως χώρα τι πραγματικά συνέβη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι γιατί τα ξυλόλια, τα λαθρεμπόρια αποδείχθηκαν ψέμα".
"Θέλω να πω προς όλους, σημασία έχει για τη χώρα να πάει μπροστά. Η Ελλάδα έχει ιστορικά ροπή στον διχασμό, δεν υπάρχει ευκολότερο πράγμα από το να χωριστούμε και να τσακωνόμαστε, το κάνουμε από τα αρχαία χρόνια ασταμάτητα. Τώρα η χώρα έχει μπει σε έναν δρόμο, ο πλανήτης είναι σε μια αστάθεια, δεν πρέπει να αφήσουμε κακούς ανθρώπους για τους ιδιοτελείς σκοπούς να καταστρέψουν την Ελλάδα. Να τιμωρηθούν οι ένοχοι αλλά να μην καταστραφεί η Ελλάδα" κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr