X

Απάντηση Μηταράκη στην καυστική κριτική για τις χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπό του - "Υπήρχε για κάθε υπάλληλο"

Ο Μηταράκης ανέβασε φωτογραφίες με χριστουγεννιάτικες μπάλες που έχουν τα πρόσωπα των υπαλλήλων του υπουργείου Μετανάστευσης.

Γράφει: TheToc team

Απάντηση στην κριτική που δέχτηκε για τις χριστουγεννιάτικες μπάλες με το πρόσωπό του στο δέντρο του υπουργείου Μετανάστευσης έδωσε ο Νότης Μηταράκης.

Διαβάστε Επίσης

"Διαβάζω σε sites, ειδικά της αριστεράς, για μια έκπληξη που μου έκαναν οι υπάλληλοι
@migrationgovgr φτιάχνοντας χριστουγεννιάτικη μπάλα με την φωτογραφία μου. Αντιμετώπισα την έκπληξη με χιούμορ και γιορτινή διάθεση. Βέβαια απέκρυψαν ότι υπήρχε μπάλα για κάθε υπάλληλο με φωτό του" έγραψε ο υπουργός Μετανάστευσης, ο οποίος έσπευσε να αναρτήσει και το "αποδεικτικό υλικό". Τις φωτογραφίες δηλαδή με τα πρόσωπα των υπαλλήλων του υπουργείου στις μπάλες του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Το επίμαχο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στα social media, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν επικριτικά το γεγονός.