X

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ για την επίθεση Κασιδιάρη

"Φαίνεται ότι, εκτός των άλλων, η ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος", σημειώνει η ανακοίνωση

Γράφει: TheToc team

"Χαρτοπόλεμος" ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ σχετικά με το πρωτοφανές επεισόδιο που προκάλεσε ο Ηλ.Κασιδιάρης στη Βουλή σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια.

Η ΝΔ με ανακοίνωση της συνδέει ευθέως την επίθεση στον Νίκο Δένδια με την συζήτηση του μνημονίου και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η Χ.Α. να παρέχει χρήσιμες υπηρεσίες στην κυβέρνηση με στόχο με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντάει άμεσα:

"Λυπούμαστε πολύ αν η Νέα Δημοκρατία, μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, τις τόσες επιθέσεις και τους τραμπουκισμούς από τη Χρυσή Αυγή, αυτό που έχει καταλάβει είναι ότι η εγκληματική ναζιστική συμμορία «διευκολύνει» τον ΣΥΡΙΖΑ".

Αυτό σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε απάντηση του στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. για την επίθεση Κασιδιάρη, και σχολιάζει: "Φαίνεται ότι, εκτός των άλλων, η ακροδεξιά συνιστώσα της ΝΔ έχει αναλάβει και το Γραφείο Τύπου του κόμματος".