X

"Απολύομαι και τρελαίνομαι": Το τραγούδι που αφιέρωσαν στον Κασσελάκη για το τέλος της θητείας του [βίντεο]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε διπλή χαρά το βράδυ της Παρασκευής.

Γράφει: TheToc team

Το τραγούδι "Απολύομαι και τρελαίνομαι" δεν θα μπορούσε να λείπει από το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Στέφανος Κασσελάκης με διπλή αφορμή: την απόλυσή του από το στρατό και τα 36α γενέθλιά του.

Η κλασική επιλογή του dj

Στο πάρτι, στο οποίο έδωσαν το παρών βουλευτές και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο dj Ζαφείρης Λογοθετίδης έπαιξε το τραγούδι "Απολύομαι και τρελαίνομαι" και το αφιέρωσε στον πρόεδρο του κόμματος που στεκόταν δίπλα του και έδειχνε να διασκεδάζει με την ψυχή του το τραγούδι και δίνει παλμό στο πάρτι.

Δείτε το βίντεο στην παρακάτω ανάρτηση:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε στο πλευρό του τον σύζυγό του Τάιλερ, ο οποίος επέστρεψε από τις ΗΠΑ, καθώς επίσης και την σκυλίτσα τους, τη Φάρλυ. Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό για τους δεκάδες δημοσιογράφους, οι οποίοι βρίσκονταν στον χώρο για ένα "κλικ" του Στέφανου Κασσελάκη.

Διαβάστε Επίσης