Follow us

Αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα για τη Σ. Αραβία ο Καμμένος

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας». Την απόφασή του ο Πάνος Καμμένος την γνωστοποίησε μέσω Τwitter.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα για τη Σ. Αραβία ο Καμμένος

Την απόφασή του να δώσει πρόσβαση στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών της Βουλής στα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορούν στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας, ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι «αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας». Την απόφασή του ο Πάνος Καμμένος την γνωστοποίησε μέσω twitter.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ότι μόλις χθες, με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών εμμέσως απειλούσε με .. επίκληση του άρθρου 146 του ΠΚ όσους δημοσιεύσουν απόρρητα στοιχεία με αφορμή την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

ΝΔ: Τι έχουν να κρύψουν Τσίπρας - Καμμένος;

«H πρωτοφανής άρνηση του κ. Ν. Βούτση να επιτρέψει την πρόσβαση των βουλευτών σε έγγραφα που σχετίζονται με το σκάνδαλο Καμμένου και οι απειλές του Ν. Κοτζιά για τις ποινές που επισείονται σε περίπτωση δημοσίευσής τους, απλά επιβεβαιώνουν τον πανικό της Κυβέρνησης», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Τι άραγε έχουν να κρύψουν για μια διακρατική συμφωνία την οποία είχε εγκρίνει η Βουλή, χωρίς μεσάζοντες; Αυτό είναι ένα από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες και θα υποχρεωθούν να απαντήσουν την Δευτέρα οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος».

Tο tweet του Πάνου Καμμένου:

«Για να σταματήσει κάθε σπέκουλα σε σχέση με τα απόρρητα έγγραφα του ΥΕΘΑ για την υπόθεση της ΣΑ και η πώληση τους σε εφημερίδες από τον πλασιέ, δίνω πρόσβαση να τα δουν τα μέλη της επιτροπής εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζω όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».

Αποχαρακτηρίζει τα απόρρητα έγγραφα για τη Σ. Αραβία ο Καμμένος

Πολιτική θύελλα για τις «βόμβες» και τα απόρρητα της Αραβίας

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και της αντιπολίτευσης για την περίεργη υπόθεση πώλησης όπλων στη Σ. Αραβία και τις καταγγελίες για τους χειρισμούς του Πάνου Καμμένου. Η αναβολή της συζήτησης που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη και ζητήθηκε αιφνιδίως από τον Αλέξη Τσίπρα πυροδότησε αλυσιδωτές «εκρήξεις» και κόντρες σε πολλά επίπεδα.

Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ανέλαβε τους κοινοβουλευτικούς ελιγμούς και με «πρόσχημα» το απόρρητο των εγγράφων που είχε καταθέσει την Τρίτη ο Ανδρέας Λοβέρδος προχώρησε και στην αναβολή της συζήτησης και στην παράδοση των εγγράφων στην γενική γραμματεία της κυβέρνησης. Η προειδοποίηση του προς τον βουλευτή της ΔΗΣΥ ότι θα χρεωθεί την διαρροή απορρήτων εγγράφων ήταν διακριτική την ώρα που ο ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του απειλούσε με τo άρθρο του ποινικού κώδικα περί κατασκοπείας που επιφέρει «κάθειρξη έως 10 ετών».

« Εγώ δεν απειλούμαι...» απάντησε από τηλεοράσεως ο κ.Λοβέρδος σημειώνοντας ότι τήρησε απολύτως την κοινοβουλευτική διαδικασία που προβλέπει την κατάθεση απόρρητων εγγράφων με ακόμη μεγαλύτερη διαβάθμιση και δεν επιτρέπει όπως είπε να διαρρεύσει ούτε μισό χαρτί. « Ξέρω τους κατεργάρηδες ...» είπε ο κ. Λοβέρδος και πρόσθεσε « θέλουν το απόρρητο για να καλύψουν τα ψεύδη και τις πομπές τους».

Αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει καμιά αντίδραση σε σχέση με τα έγγραφα και την «μάχη» που εξελίχθηκε γύρω από αυτά, από τον κ. Καμμένο ο οποίος προ ημερών είχε υποσχεθεί μέσω twitter να «εξευτελίσει» στη Βουλή τον αρχηγό της ΝΔ κατά την συζήτηση.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε ως «ηθικό αυτουργό της συκοφαντίας» μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε προσυνέδριο του κόμματος ανέφερε:«αφού αισθάνθηκε τέτοια ανάγκη να καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο θα τον περιμένουμε να απολογηθεί και αυτός για μια σκοτεινή υπόθεση». Επικαλούμενος την φράση που έχει πει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ για την συμπόρευση με τον πρωθυπουργό ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε « Οπως είχε πει ο κ. Καμμένος, μαζί με τον κ. Τσίπρα θα πάμε μέχρι το τέλος σφιχταγκαλιασμένοι. Το τέλος δεν αργεί..».

Το χρονικό της σύγκρουσης που ξεκίνησε από το αιφνίδιο αίτημα Τσίπρα

Ενώ η Βουλή (μετά από μια ήδη αναβολή λόγω της τραγωδίας στη Μάνδρα) από την περασμένη Τετάρτη είχε προσδιορίσει τη συζήτηση για την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός με ένα αιφνίδιο αίτημα του ζήτησε την αναβολή της συζήτησης επικαλούμενος το ταξίδι του στο Παρίσι (ήταν επίσης προγραμματισμένο εδώ και μέρες) δηλώνοντας «παρών» για μια «μάχη» με τον Κ. Μητσοτάκη

Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής ο κ. Τσίπρας συνόδευσε το αίτημά του με σφοδρή επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ αλλά και μερίδα των ΜΜΕ ότι ενορχηστρώνουν «κωμική επιχείρηση παραπληροφόρησης στοχεύοντας να παρουσιάσει την προγραμματισμένη απουσία μου ως δήθεν απόδραση».

Το ύφος της επιστολής του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της Βουλής απέχει από το σύνηθες θεσμικό και προκάλεσε αίσθηση αφού χαρακτηρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «ηθικό αυτουργό της συκοφαντίας» τον οποίο προκαλεί αν έχει «το πολιτικό σθένος να παρουσιαστεί στη διαδικασία ώστε να υποστηρίξει τα όσα ανυπόστατα έχει τόσες μέρες αναπαράξει η ΝΔ όσο και μεγάλη μερίδα του Τύπου».

Η ΝΔ αρνήθηκε αρχικά να «συναινέσει» στην δεύτερη αναβολή την οποία όμως δεν μπορούσε τυπικά να επιβάλει καθώς την κοινοβουλευτική αντζέντα αποφασίζει η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Στελέχη της ΝΔ άφηναν να εννοηθεί πως η ετεροχρονισμένη επιθυμία του κ. Τσίπρα να παραστεί στη Βουλή - ενώ γνώριζε από την περασμένη Τετάρτη ότι θα απουσιάζει την ημέρα που ο Πάνος Καμμένος θα 'απολογείτο' στη Βουλή - προέκυψε από την πίεση που του άσκησε ο εγκαλούμενος εταίρος του για πολιτική κάλυψη. « Αν επιθυμεί ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τον συναρχηγό του ας προγραμματίσει εκείνος μια νέα συζήτηση στην Βουλή όποτε το επιθυμεί. Άλλωστε στο θέμα δεν θα εξαντληθεί αύριο…» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Ν.Δ.

Η απόφαση παραπέμφθηκε όπως προβλέπει η λειτουργία της βουλής στην έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων.

Ο ελιγμός του Βούτση με τα απόρρητα

Ο πρόεδρος της Βουλής ,παλιό και έμπειρο πολιτικό στέλεχος εμφανίστηκε στην διάσκεψη των Προέδρων που εκλήθη να αποφασίσει για την αναβολή και δεν επικαλέστηκε μόνον και κυρίως το αίτημα του πρωθυπουργού!

Προέβαλε πρωτίστως το ζήτημα των απόρρητων εγγράφων που με ευθύνη της Βουλής θα διαρρέονταν! Με σχετικά συνοπτικές διαδικασίες αποφασίστηκε στην διάσκεψη τα απόρρητα έγγραφα τα οποία σχετίζονται με την πώληση των πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία με σφραγισμένο φάκελο θα παραδοθούν στην...γραμματεία της κυβέρνησης!

Στην απόφαση για αναβολή της συζήτησης υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Ποτάμι ενώ κατά όλα τα υπόλοιπα κόμματα. Από τους ΑΝΕΛ ο Δημήτρης Καμμένος ψήφισε υπέρ, ενώ ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος «παρών». Από το Ποτάμι ο Σπύρος Δανέλης ψήφισε ναι και ο Σπύρος Λυκούδης συντάχθηκε διευκρινίζοντας, ότι τάσσεται υπέρ της αναβολής μόνο και μόνο γιατί τέθηκε το θέμα των απορρήτων εγγράφων ενώ αν δεν προέκυπτε αυτό το θέμα θα ψήφιζε κατά.

Οι απειλές και οι εκκλήσεις του ΥΠΕΞ

Σχεδόν ταυτόχρονα με τους χειρισμούς Βούτση για τα απόρρητα έγγραφα Λοβέρδου ο Νίκος Κοτζιάς σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση έκανε απειλητική επίκληση του άρθρου του 146 ποινικού κώδικα περι.... κατασκοπείας (!). Οχι μόνο για όσους είχαν την ευθύνη της διαρροής αλλά και όσους θα τα δημοσιοποιούσαν. Γιαυτό και ο Ανδρεάς Λοβέρδος σχολίαζε το βράδυ της Τετάρτης πως η "απειλή" δεν αφορά τον ίδιο αλλά τον κάθε δημοσιογράφο που θα αναζητήσει τα συγκεκριμένα έγγραφα. Επιπροσθέτως ο κ. Κοτζιάς στην ανακοίνωσή του καλεί την αντιπολίτευση να διαφυλάξει την εθνική ασφάλεια!

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με δημοσίευση απόρρητου υλικού αναφέρει τα εξής:

«Σύμφωνα με το άρθρο 146 του ποινικού κώδικα, «Όποιος με πρόθεση του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή ή τη γνώση άλλου έγγραφα, σχέδια ή άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών». Παράλληλα, ο Εθνικός Κανονισμός Ασφαλείας στο άρθρο 26 προβλέπει ότι «απαγορεύεται αυστηρά η ανατύπωση ολοκλήρου ή μέρους εγγράφου ΕΤΝΑ».

Η εξωτερική πολιτική και τα εθνικά συμφέροντα της χώρας υπερβαίνουν τις οποίες κομματικές διαμάχες και αντιπαραθέσεις. Δεν δύναται κατά συνέπεια η αντιπολίτευση, στο όνομα κομματικών αντιπαραθέσεων, να παραβιάζει τον ποινικό κώδικα που η ίδια ψήφισε και τον Εθνικό Κανονισμό Ασφαλείας που η ίδια υιοθέτησε τον Ιούνιο του 2004.

Με μεγάλη υπομονή και αίσθημα ευθύνης, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Ν. Κοτζιάς έχει τηρήσει στάση σιωπής μέχρι τούδε, με γνώμονα τη διαφύλαξη της εθνικής ασφάλειας και των εθνικών συμφερόντων, τα οποία δυστυχώς άλλοι δίνουν βορά στην υπηρεσία μικροκομματικών σκοπιμοτήτων.

Όμως τώρα πλέον βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καλούμε δημόσια τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συμπεριφερθούν επιτέλους με υπευθυνότητα, σωφροσύνη και νηφαλιότητα.»

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Η επιστροφή ενός μεγάλου σεφ στην Αθήνα: Τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Κατριβέσης στη στοά του Drunk Sinatra

Ο χαρισματικός δημιουργός, μαζί με τον αστεράτο Ebbe Vollmer δίνουν ξανά ζωή σε μία από τις δημοφιλέστερες αθηναϊκές στοές, με ένα φιλόδοξο και ενδιαφέρον κόνσεπτ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 24 Νοε 2025 | 17:02

Καμμένος για Τσίπρα: Το κλειδί για το 2015 είναι το τηλεφώνημα με τον Πρόεδρο Ομπάμα από τις Βρυξέλλες...

Ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πώς έσπευσε να προμηθευτεί το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού που κυκλοφόρησε σήμερα Δευτέρα στα βιβλιοπωλεία

19 Νοε 2025 | 06:47
ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ 18 Νοε 2025 | 22:22

Χαμός στον Λευκό Οίκο σε ερώτηση για τη δολοφονία Κασόγκι - Η οργισμένη αντίδραση Τραμπ και η αμηχανία Μπιν Σαλμάν

Ο Μπιν Σαλμάν επιδιώκει να αποκαταστήσει περαιτέρω τη διεθνή εικόνα του και βρήκε σύμμαχο τον επικεφαλής του Λευκού Οίκου

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ 18 Νοε 2025 | 20:46

Στον Λευκό Οίκο ο Μπιν Σαλμάν - Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα πουλήσουν F35 στην Σαουδική Αραβία [εικόνες - βίντεο]

Με αυτήν την τελετουργική υποδοχή, ο Τραμπ δείχνει πόσο σημαντική θεωρεί τη Σαουδική Αραβία για τα αμερικανικά συμφέροντα και πόση βαρύτητα δίνει στη σχέση του με τον πρίγκιπα διάδοχο

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 14 Νοε 2025 | 23:56

Bloomberg: Ο Τραμπ είναι κοντά σε συμφωνία για να πουλήσει μαχητικά F-35 στη Σαουδική Αραβία

Ωστόσο, η πώληση αντιμετωπίζει σοβαρά εμπόδια: το Ισραήλ παραμένει η μόνη χώρα που διαθέτει F-35 στη Μέση Ανατολή και επιθυμεί να διατηρήσει το στρατιωτικό πλεονέκτημά του

«ΚΑΝΕΛ» 14 Νοε 2025 | 10:36

Καραχάλιος: Ο Καμμένος ήθελε να μας προσφέρει το κουφάρι των ΑΝΕΛ για να ενωθεί με το ΚΥΜΑ της Καρυστιανού

Ο Νίκος Καραχάλιος αναφέρει ότι ο Πάνος Καμμένος ήθελε μία συγκεκριμένη "σεβαστή κυρία" σε ρόλο Αντιπροέδρου.

ΤΙ ΕΙΠΕ 14 Νοε 2025 | 08:45

Καραχάλιος κατά Καμμένου: Έχει μία ροπή προς τη μυθολογία – Η εμπλοκή του επηρέασε τη στάση της Καρυστιανού

Ο Νίκος Καραχάλιος υποστήριξε ότι η εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση των Τεμπών φαίνεται να επηρέασε τη στάση της Μαρίας Καρυστιανού.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 13 Νοε 2025 | 07:08

Tα υπονοούμενα Καμμένου για Σαμαρά και μια φωτογραφία από τα παλιά: "Ξέρεις εσύ..."

Μία ανάρτηση στο X με μια φωτογραφία από το παρελθόν και... υπονοούμενα, έκανε ο Πάνος Καμμένος., για τον Αντώνη Σαμαρά.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΕΛ 12 Νοε 2025 | 09:56

Σκληρή επίθεση Καμμένου σε Σαμαρά: Αποτελεί την "πολιτική εκδοχή του αρχαιότερου επαγγέλματος του κόσμου" [βίντεο]

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στην τελευταία συνέντευξη του κ. Σαμαρά, λέγοντας πως "ούτε ο Φιντέλ Κάστρο στο τηλεοπτικό κανάλι της Κούβας δεν είχε δώσει συνέντευξη διάρκειας δύο ωρών".

ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 20 Οκτ 2025 | 23:46

Η Σαουδική Αραβία εκτέλεσε έναν άνδρα για "τρομοκρατία" - 300 θανατώσεις μέσα στο 2025

"Η θανατική ποινή εκτελέστηκε σε βάρος του Αμπντουλάχ αλ Ντεραζί, ενός υπηκόου Σαουδικής Αραβίας, στην ανατολική επαρχία", μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SPA

ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 17 Οκτ 2025 | 21:48

Τραμπ: Αναμένω επέκταση των συμφωνιών του Αβραάμ με συμμετοχή και της Σαουδικής Αραβίας

Ο Τραμπ είπε πως είχε "μερικές πολύ καλές συζητήσεις" ακόμη και την Τετάρτη, με χώρες που έχουν εκφράσει προθυμία να ενταχθούν στις συμφωνίες

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ 17 Οκτ 2025 | 15:47

Καμμένος: Θα ψήφιζα την Καρυστιανού, μου αποπνέει ένα αίσθημα δικαιοσύνης - Δεν θα πάω με τον Τσίπρα

Ο Πάνος Καμμένος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην πολιτική, με ή χωρίς τη σύζυγο του.

10 Οκτ 2025 | 11:58

Ο Πάνος Καμμένος αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει 62 κιλά

Ο Πάνος Καμμένος μιλά για την τεράστια αλλαγή στο σώμα του - Διάβασε όσα δήλωσε

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 10 Οκτ 2025 | 10:45

Πάνος Καμμένος: "Ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει είναι ο Αλέξης Τσίπρας - Καλώς εισέβαλε η Ρωσία στην Ουκρανία"

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι έχει ακόμα επαφές με τον Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο δήλωσε μάλιστα πως είναι "ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει δίνοντας και κυβερνητική προοπτική".

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ 09 Οκτ 2025 | 15:49

Ο Πάνος Καμμένος επιστρέφει σε κόμμα που θα ιδρύσει η σύζυγός του Τζούλη- "Ναι το σκέφτεται, έχει τα φόντα"

Ο Πάνος Καμμένος είναι καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή της "Αυτοψίας" και τον Αντώνη Σρόιτερ

ΝΕΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ 08 Σεπ 2025 | 08:28

Κρητική μαφία: Πιθανή η κλήση του Πάνου Καμμένου από τον ανακριτή μετά τις συνομιλίες φωτιά

Για αυτές τις συνομιλίες, που έχουν ενταχθεί στη δεύτερη δικογραφία και απασχολούν ήδη τη Δικαιοσύνη, ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι έκανε πλάκα.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 07 Σεπ 2025 | 15:45

Αιχμές Μητσοτάκη: "Επιχειρηματίες χρυσοί χορηγοί του κ. Τσίπρα – Καλές οι σχέσεις με Τραμπ αλλά όχι τόσο όσο του… Καμμένου"

"Υπάρχουν κάποια συμφέροντα, κάποια μέσα, κάποιοι επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει το ρόλο του χρυσού χορηγού του κ. Τσίπρα", τόνισε ο πρωθυπουργός.

«ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ» 05 Σεπ 2025 | 12:44

Ο Καμμένος για τους νέους διαλόγους με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης: "Εκανα πλάκα - Αν συνεχίσουν θα κατέβω στην πολιτική"

Ο Πάνος Καμμένος κάνει λόγο για δολοφονία χαρακτήρα και "επιλεκτική διαρροή" συνομιλιών από την δικογραφία της υπόθεσης της μαφίας της Κρήτης.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 05 Σεπ 2025 | 06:45

Κρήτη: Και δεύτερη αποκαλυπτική συνομιλία του μαφιόζου με τον Καμμένο - Τον παρακολουθούσαν με κοριούς επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Παρά το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι "δεν βοήθησε" και "δεν σήκωσε ξανά τηλέφωνο", η επικοινωνία με τον 57χρονο φαίνεται να επιβεβαιώνει το αντίθετο.

ΤΙ ΛΕΝΕ 04 Σεπ 2025 | 20:05

Μαφία Κρήτης: Νέες συνομιλίες Καμμένου με τον "αρχηγό" - "Το έδωσα στο επιτελείο του Τραμπ, μη σε νοιάζει τίποτα" [βίντεο]

Σε νέους ηχογραφημένους διαλόγους ο Πάνος Καμμένος ακούγεται να έχει οικειότητα με τον αρχιμαφιόζο και να τον διαβεβαιώνει ότι μεσολάβησε για την προώθηση του Μελχισεδέκ για τη θέση του Μητροπολίτη

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ... 04 Σεπ 2025 | 14:33

Μιχάλης Ιγνατίου: Διαψεύδει η Γκίλφοϊλ ότι συνάντησε και συζήτησε με τον Πάνο Καμμένο οποιοδήποτε θέμα

Ο Πάνος Καμμένος υπερηφανευόταν ότι ελέγχει τους Αμερικανούς και θα καθαρίσει…

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 04 Σεπ 2025 | 07:10

Σκιές στην επανεμφάνιση Τσίπρα από τις συνομιλίες του "συγκυβερνήτη" Καμμένου με τον αρχιμαφιόζο της Κρήτης

"Δώρο" χαρακτηρίζουν κυβερνητικά στελέχη τους σχεδιασμούς του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκεται προ των πυλών της επανόδου του στην πολιτική σκηνή.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 03 Σεπ 2025 | 13:08

Μαρινάκης κατά Τσίπρα για τους διαλόγους Καμμένου με τη μαφία της Κρήτης: "Ο ορισμός του rebranding"

"Ο κ. Καμμένος ήταν εταίρος σε κυβέρνηση, κάποιος τον επέλεξε", είπε με νόημα ο κ. Μαρινάκης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ 03 Σεπ 2025 | 11:56

Ο απίστευτος διάλογος του Πάνου Καμμένου με τον μαφιόζο της Κρήτης: "Το καθαρίζω με τους Αμερικανούς"

Ο πρώην υπουργός Αμυνας φέρεται να δηλώνει ότι μπορεί να τοποθετήσει τον Μητροπολίτη αν εξαρτάται από τους Αμερικανούς

ΚΡΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ 03 Σεπ 2025 | 07:33

Κρητική μαφία: Πώς εκβίαζαν τον ηγούμενο για το φιλέτο του 1,5 εκατ. ευρώ - Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι με τον Καμμένο

Μέσα από το κελί των φυλακών, ο "Πατομπούκαλος", ένας από τους κρητικούς μαφιόζους ομολογεί ότι έβαλε βόμβα στο σπίτι του αστυνομικού που τον είχε συλλάβει. Πώς αποκαλύφθηκε η δράστη της μαφίας των Χανίων.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 02 Σεπ 2025 | 20:26

"Αν εξαρτάται από τους Αμερικανούς, το καθαρίζω": Ο Καμμένος έδινε εγγυήσεις στον Κρητικό μαφιόζο για την εκλογή Μητροπολίτη

"Oύτε μίλησα με τον αρχιμανδρίτη, ούτε τον βοήθησα, ούτε σήκωσα ξανά τηλέφωνο" λέει ο Πάνος Καμμένος για τη συνομιλία που κατέγραψε ο "κοριός" της ΕΛΑΣ με τον αρχηγό της μαφίας στην Κρήτη

ΜΕΣΑΖΩΝ 02 Σεπ 2025 | 18:29

Οι μαφιόζοι της Κρήτης είχαν μιλήσει και με τον Πάνο Καμμένο- Για να μεσολαβήσει για την εκλογή του δεσπότη Χανίων

Στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της ΕΛΑΣ υπάρχει και τηλεφωνική επικοινωνία του ξενοδόχου με τον Πάνο Καμμένο

ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ 31 Αυγ 2025 | 23:39

Συναγερμός στην Ερυθρά Θάλασσα μετά από περιστατικό με πλοίο υπό σημαία Λιβερίας: Αυξημένη επιφυλακή εξαιτίας των Χούθι

Από το 2023, οι Χούθι της Υεμένης, επιτίθενται σε πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα, τα οποία θεωρούν ότι συνδέονται με το Ισραήλ.

ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 31 Ιουλ 2025 | 15:06

Σαουδική Αραβία: Σοκαριστικό ατύχημα σε λούνα παρκ - Τουλάχιστον 23 άνθρωποι τραυματίστηκαν [βίντεο]

Το ατύχημα σε λούνα παρκ της Σαουδικής Αραβίας είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 23 άνθρωποι

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ΄ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ 27 Ιουλ 2025 | 08:37

Πάνος Καμμένος στο TheTOC: Αν ο Μητσοτάκης εφαρμόσει ατζέντα Τραμπ, είμαι 100% μαζί του - Αριστερός πατριώτης ο Τσίπρας

Ο Πάνος Καμμένος εκπλήσσει λέγοντας πως είναι απαραίτητη η επιστροφή του Γρηγόρη Δημητριάδη στην κυβέρνηση.

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ 20 Ιουλ 2025 | 09:33

Σαουδική Αραβία: Πέθανε στα 36 του ο "Κοιμώμενος Πρίγκιπας" - Ήταν 20 χρόνια σε κώμα μετά από τροχαίο στο Λονδίνο

Ο Αλ Ουαλίντ μπιν Χάλεντ αλ Σαούντ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία και εσωτερική αιμορραγία σε τρομακτικό ατύχημα το 2005, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ 16 Ιουλ 2025 | 09:44

Καμμένος: Να γίνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με ατζέντα Τραμπ - Ο Τσίπρας είναι ο Καραμανλής της Αριστεράς

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα του 2015, τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και στον Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο επιτέθηκε με σφοδρότητα.

ΣΧΟΛΙΟ 16 Ιουλ 2025 | 08:25

Γεωργιάδης: Να μην ανησυχεί ο φίλος μου ο Πάνος Καμμένος - Εκλογές θα γίνουν το 2027 [βίντεο]

"Θέλω να πω στον φίλο μου τον Πάνο Καμμένο ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της Βουλής".

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Χ 03 Ιουλ 2025 | 17:38

"Με βγάζουν από τη σιωπή μου", λέει ο Πάνος Καμμένος για το 2015 - "Η Μέρκελ λέει τη μισή αλήθεια"

Ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι θα μιλήσει "για ό,τι έγινε το 2015 με ντοκουμέντα"

ΜΟΧΑΜΕΝΤ ΜΠΙΝ ΣΑΛΜΑΝ 16 Ιουν 2025 | 09:58

Επικοινωνία Μητσοτάκη με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας για τη Μέση Ανατολή

Οι δύο ηγέτες εξέτασαν τις τελευταίες εξελίξεις στην περιοχή.

ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ 30 Μαϊ 2025 | 16:17

Εικόνες - σοκ από ξύλο και βασανιστήρια σε αναμορφωτήρια γυναικών στη Σαουδική Αραβία - Για να μάθουν να είναι υπάκουες

Τα σπίτια φροντίδας όπως αποκαλούνται είναι στην πραγματικότητα φυλακές για νεαρές γυναίκες και κορίτσια που "έγιναν παραβατικές ή κατηγορήθηκαν για ανυπακοή"

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟ ΝΗΣΙ 30 Μαϊ 2025 | 15:49

Μεταγραφή-μαμούθ για τον Μπρούνο Φερνάντες - Στην Αλ Χιλάλ έναντι 300 εκατ. ευρώ

Ο Μπρούνο Φερνάντες αναμένεται να φύγει τελικά από την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας με τη φανέλα της Αλ Χιλάλ

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΓΑΜΟΥ 23 Μαϊ 2025 | 15:39

H δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Πάνου Καμμένου στη σύζυγό του: "Μαζί και για πάντα"

Η ξεχωριστή ανάρτηση του Πάνου Καμμένου για τη γυναίκα της ζωής του

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ 21 Μαϊ 2025 | 11:38

Καρφιά Καμμένου κατά Σαμαρά για τα σενάρια περί νέου κόμματος: Είναι ο τελευταίος που μπορεί να ηγηθεί της ατζέντας Τραμπ

Ο Πάνος Καμμένος είναι τελείως αρνητικός στην ίδρυση νέου κόμματος από τον Σαμαρά.

ΗΠΑ 13 Μαϊ 2025 | 18:36

Sleepy Ντόναλντ: Ο Τραμπ έπαθε... Μπάιντεν- Αποκοιμήθηκε σε πολυθρόνα κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία [βίντεο]

Γρήγορα κατάλαβε πως τον είχε πάρει ο ύπνος και "πετάχτηκε" ανοίγοντας τα μάτια και επανερχόμενος στην πραγματικότητα.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ 13 Μαϊ 2025 | 18:14

Δεν κρύβει τη χαρά του ο Τραμπ: Συμφωνία "μαμούθ" για εξοπλιστικά με Σαουδική Αραβία - Συνολικά deal πάνω από 600 δισ.

Η συμφωνία προβλέπει τη διάθεση προηγμένων οπλικών συστημάτων και υπηρεσιών από αμερικανικές εταιρείες στη σαουδαραβική πλευρά

ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ. 13 Μαϊ 2025 | 15:27

Μπίζνες στην έρημο: Οι μεγιστάνες "κολλητοί" του Τραμπ που τον συνοδεύουν στον Κόλπο - Ετοιμάζουν επενδύσεις πολλών δισ.

Back to business για τον Ίλον Μασκ που μετέχει στην αποστολή του Τραμπ στις χώρες του Κόλπου ως επικεφαλής της Tesla και της Space X.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ 13 Μαϊ 2025 | 14:05
ΗΠΑ 13 Μαϊ 2025 | 10:50

Στη Σ. Αραβία ο Τραμπ: Περιοδεία σε χώρες του Κόλπου με στόχο τη σύναψη μεγάλων οικονομικών συμφωνιών

Ο Τραμπ επισκέπτεται πρώτα το Ριάντ-όπου πραγματοποιείται το Επενδυτικό Φόρουμ ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας-και αύριο, Τετάρτη, θα μεταβεί στο Κατάρ, ενώ την Πέμπτη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 03 Απρ 2025 | 14:47

Τι συμβαίνει με τα αεροπλάνα "σαπάκια" του Ναυτικού- Η σκοτεινή σύμβαση Καμμένου και το σχόλιο του Γιώργου Παπαχρήστου

Πώς σχολίασε την (τουλάχιστον) περίεργη σύμβαση που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ 02 Απρ 2025 | 20:42

Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Κοτζιά: Τέλος η δικαστική διαμάχη τους- "Δεν αμφισβήτησα την εντιμότητά του"

Ο Νίκος Κοτζιάς είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση και διάδοση ψευδών ειδήσεων

19 Μαρ 2025 | 09:23

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεκινούν την Κυριακή στη Σαουδική Αραβία οι συνομιλίες για κατάπαυση του πυρός

Τραμπ και Πούτιν συμφώνησαν χθες σε κατάπαυση του πυρός, περιορισμένη όμως στις ενεργειακές υποδομές.

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ 12 Μαρ 2025 | 07:33

"Η μπάλα στο γήπεδο της Ρωσίας": Συμφωνία ΗΠΑ και Ουκρανίας για κατάπαυση του πυρός 30 ημερών - Τι απαντά η Μόσχα

Η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε πως αίρεται "άμεσα" η παύση της αμερικανικής στρατιωτικής βοήθειας στις ένοπλες δυνάμεις του Κιέβου και της ανταλλαγής πληροφοριών.

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ 11 Μαρ 2025 | 13:41

Συνάντηση ΗΠΑ και Ουκρανίας στη Σαουδική Αραβία - Θα ενημερωθεί από την Ουάσινγκτον το Κρεμλίνο

Την Ουάσινγκτον εκπροσωπεί ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάρκο Ρούμπιο, και την Ουκρανία ο προσωπάρχης του Ζελενσκι, Αντρέι Γέρμακ.

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Η ΜΟΣΧΑ 18 Φεβ 2025 | 17:44

Οι 4 αρχές που συμφωνήθηκαν για το "ουκρανικό" μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας στο Ριάντ- "Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμπλακεί η ΕΕ"

"Για να τελειώσει η σύγκρουση στη Ουκρανία, πρέπει να είναι αποδεκτή από όλους τους εμπλεκόμενους, περιλαμβανομένων της Ουκρανίας, της Ευρώπης και της Ρωσίας" είπε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ.

ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ 18 Φεβ 2025 | 14:33

Ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες ΗΠΑ και Ρωσίας για την Ουκρανία: Πότε αναμένεται η συνάντηση Τραμπ-Πούτιν

Οι συνομιλίες μεταξύ των Αμερικανών και των Ρώσων ανώτατων αξιωματούχων στη Σαουδική Αραβία κράτησαν πάνω από 4 ώρες.

ΣΕΡΓΚΕΙ ΛΑΒΡΟΦ 17 Φεβ 2025 | 13:57

Λαβρόβ: Δεν υπάρχει θέση στις διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία για τους Ευρωπαίους που "θέλουν να συνεχιστεί ο πόλεμος"

Ο Λαβρόφ "έδωσε" τη θέση της Μόσχας για τους Ευρωπαίους ως προς τις διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία.

ΠΟΛΕΜΟΣ 16 Φεβ 2025 | 17:27

Αποκάλυψη BBC: Η Ουκρανία δεν έχει προσκληθεί στις συζητήσεις στη Σ. Αραβία- Ο Τραμπ θα μιλήσει μόνο με τον Πούτιν

Διπλωματικός πυρετός πριν τις συζητήσεις- Ο Μακρόν καλεί αύριο ευρωπαίους ηγέτες, ο Πούτιν σχολιάζει το τηλεφώνημα με τον Τραμπ και βομβαρδίζει την Ουκρανία και ο Ζελένσκι είναι εκνευρισμένος.

12 Φεβ 2025 | 19:51

Η τρομακτική στιγμή του ατυχήματος που είχε ο Γιώργος Μαυρίδης στη Σαουδική Αραβία [βίντεο]

Η μαγνητική στο κεφάλι βγήκε "καθαρή". Είχε χτυπήσει στο κεφάλι του και είχε βγάλει και λίγο αίμα από γδάρσιμο, γνωστοποίησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ 09 Φεβ 2025 | 15:29

Ο Πάνος Καμμένος για come back στην πολιτική: "Δεν αποκλείω τίποτα - Αν το απαιτήσουν οι συνθήκες θα επιστρέψω" (βίντεο)

Αναφερόμενος στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, υπεραμύνθηκε των αποφάσεων που ελήφθησαν, επισημαίνοντας ότι το τρίτο μνημόνιο ήταν αναγκαίο για να αποφευχθεί η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 07 Φεβ 2025 | 20:07
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ 05 Φεβ 2025 | 15:32

Σχέδιο Τραμπ για "Ριβιέρα της Μέσης Ανατολής" στη Γάζα: Ομοβροντία αντιδράσεων - Γιατί το φοβάται ακόμα και ο Νετανιάχου

Ο αντίκτυπος του σοκαριστικού "σχεδίου Τραμπ" για τη Μέση Ανατολή - Πώς αντιδρούν όλοι οι εμπλεκόμενοι

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ Χ 04 Φεβ 2025 | 12:57

Αινιγματική ανάρτηση Καμμένου για Τέμπη: Τι έκαναν οι αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας με το σημειωματάριο;

Ο Πάνος Καμμένος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο υπήρχαν οι συγκεκριμένοι αξιωματικοί στο σημείο της τραγωδίας, κρατώντας σημειωματάρια.

21 Ιαν 2025 | 12:47

Η επική ατάκα του Γιώργου Παπαδάκη στον Πάνο Καμμένο για την εντυπωσιακή του αλλαγή

Το επικό σχόλιο του Γιώργου Παπαδάκη για την εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση του Πάνου Καμμένου.

ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 21 Ιαν 2025 | 09:45

Υπέρ Τραμπ ο Πάνος Καμμένος: "Τελειώνουν οι πόλεμοι και η woke ατζέντα -Τυχεροί που θα έχουμε πρέσβη την Γκίλφοϊλ"

Ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε ότι ο ρόλος της Ελλάδας ως συμμάχου των ΗΠΑ στην περιοχή, μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω επί προεδρίας Τραμπ.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ 20 Ιαν 2025 | 16:49

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στην ελληνική ομογένεια: "Αγαπώ την κοινότητα, αγαπώ τη χώρα" - Εκεί ήταν και ο Πάνος Καμμένος

Η ελληνική ομογένεια υποδέχτηκε τη νέα πρέσβη, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πριν την ορκωμοσία Τραμπ

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ; 20 Ιαν 2025 | 13:31

Viral η μεταμόρφωση του Πάνου Καμμένου: Από την απώλεια κιλών στην... ξανθιά τούφα - "Δόντια Ψινάκη και μαλλί Φαραντούρη"

Ο Πάνος Καμμένος έχει μεταμορφωθεί από τότε που ήταν υπουργός Άμυνας του Αλέξη Τσίπρα και φροντίζει να μας το δείχνει σε κάθε ευκαιρία

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΑΜΠ 20 Ιαν 2025 | 08:06

Αγνώριστος στην Ουάσινγκτον ο Πάνος Καμμένος - Φωτογραφήθηκε και με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ

Ο Πάνος Καμμένος από την Ουάσινγκτον ανήρτησε φωτογραφία με τη νέα Αμερικανίδα πρέσβειρα στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ.

ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 19 Ιαν 2025 | 19:11

Στις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος για την ορκωμοσία Τραμπ με εμφανώς πολύ αλλαγμένο look

"Έτοιμο για επιστροφή στην πολιτική τον είδα" έγραψε ο Μιχάλης Ιγνατίου.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ 13 Ιαν 2025 | 08:29

Στη Σαουδική Αραβία με πλήθος υπουργών ο Μητσοτάκης για το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας των δύο χωρών

Η Σαουδική Αραβία αποτελεί σταθερό και σημαντικό εταίρο με σημαίνοντα ρόλο στον Κόλπο και στην ευρύτερη περιοχή.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 12 Ιαν 2025 | 23:05

Στη Σαουδική Αραβία μεταβαίνει τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για αύριο Δευτέρα 13 Ιανουαρίου.

ΠΟΙΟΙ ΜΕΤΕΙΧΑΝ 12 Ιαν 2025 | 22:51
REPRIEVE 24 Δεκ 2024 | 22:49

Η Σαουδική Αραβία έκανε ρεκόρ για το 2024 στις… εκτελέσεις- Πάνω από 100 υπήκοοι από Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία

Η Σαουδική Αραβία αρνείται τις κατηγορίες για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και λέει ότι οι ενέργειές της αποσκοπούν στην προστασία της εθνικής ασφάλειας.

ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ 21 Δεκ 2024 | 20:54

Επίθεση στο Μαγδεμβούργο: Δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες - Γνωστός στις αρχές ο δράστης - Βαρύ το κατηγορητήριο

Δεν υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες από την επίθεση στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ 21 Δεκ 2024 | 19:51

Σε επιφυλακή οι αρχές στην Ελλάδα μετά την επίθεση στη Γερμανία: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Μετά την επίθεση στο Μαγδεμβούργο της Γερμανίας οι ελληνικές αρχές εκπόνησαν ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο και τέθηκαν σε επιφυλακή.

ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ 21 Δεκ 2024 | 18:05
ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΙΑ 25 Νοε 2025 | 22:39

Πώς ο Αλέξης Τσίπρας πήρε τη θέση του Αλέκου Αλαβάνου- Η κόντρα τους και το debate των αρχηγών που τον εκτόξευσε

Ο Αλέκος Αλαβάνος τον ήθελε κομπάρσο, αλλά το debate των πολιτικών αρχηγών εκτόξευσε τον Αλέξη Τσίπρα στην κορυφή

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 25 Νοε 2025 | 19:54

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας πουλούσε τον "Οδηγητή" και εισιτήρια για το φεστιβάλ της ΚΝΕ: "Ήταν ένα είδος βίαιου coming out"

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρεται σε "βίαιο coming out", όταν στήθηκε έξω από το σχολείο του για να πουλήσει Οδηγητή και εισιτήρια για το Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Η ΑΝΑΦΟΡΑ 25 Νοε 2025 | 19:51

Ανδρέας Τσούνης: "Ο Αλέξης Τσίπρας είναι καθ' έξιν ψεύτης" - Η αντίδραση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά για το βιβλίο

Η αντίδραση του συζύγου της Φώφης Γεννηματά σε όσα αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας στην "Ιθάκη"

ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ 25 Νοε 2025 | 19:41

Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Forbes Greece: Μηδενικός φόρος εισοδήματος για τους νέους κάτω των 25

Kατά την εκδήλωση παρουσίασης της λίστας Forbes 30 under 30, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι σχεδιάζεται νέο Υπουργείο Έρευνας, Τεχνολογίας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 25 Νοε 2025 | 18:11
Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 25 Νοε 2025 | 18:05

Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη: Πώς μπορεί να περιοριστεί η έκθεση των ανηλίκων στα social media

Καλεσμένη της Σεΐχα Μόζα, η σύζυγος του πρωθυπουργού μίλησε στο "Wise 12 Summit" για τον εθισμό των ανηλίκων στα social media

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 25 Νοε 2025 | 17:42

Χρυσοχοΐδης: 12.150 συλλήψεις κακοποιητών το 2025 – 450 καταγγελίες γυναικών τον μήνα

"Έκεί που όλο αυτό το θέμα ήταν βυθισμένο μέσα στη σιωπή και στην ενοχή, τώρα πια έχει βγει στον "αφρό"", λέει για την ενδοοικογενειακή βία, ο κ. Χρυσοχοΐδης

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ... 25 Νοε 2025 | 17:34

Πόσα χρήματα μπορεί να "βγάλει" ο Αλέξης Τσίπρας από την έκδοση του βιβλίου του- Τα πρώτα 33 χιλιάδες αντίτυπα εξαντλήθηκαν

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο τα πρώτα αντίτυπα εξαντλήθηκαν και ετοιμάζονται νέες εκδόσεις

ΑΚΑΡΠΗ 25 Νοε 2025 | 16:27

Ο Τσίπρας και η συνάντηση με τον Ψυχάρη και τη γάτα Ιμαλαΐων- Τι του ζήτησε ο εκδότης

Ο τότε εκδότης του Συγκροτήματος Λαμπράκη, του ζήτησε τη διαγραφή των χρεών του Ομίλου, με αντάλλαγμα υποστήριξη

"ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" 25 Νοε 2025 | 15:42

Λαφαζάνης για βιβλίο Τσίπρα: Σκέψη πολιτικού βρυκόλακα να τα βάζει με όλους και να βγάζει λάδι τον εαυτό του

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κάνει λόγο για "παραλήρημα" ενός "πανικόβλητου" Τσίπρα.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 25 Νοε 2025 | 15:34

Ο Γεωργιάδης απαντά με δικό του βιβλίο στην αφιέρωση Τσίπρα: Η Ιστορία θα σε μάθει να διαλέγεις συνεργάτες

"Ως γνήσιος βιβλιοπώλης και εγώ θα του στείλω το νέο δικό μου βιβλίο: "Ρώμη"", αναφέρει ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Αλέξη Τσίπρα

ΠΑΣΟΚ 25 Νοε 2025 | 14:00

Στο μνημείο της Κυριακής Γρίβα ο Ανδρουλάκης: "Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πληγή της έμφυλης βίας"

"Σήμερα είναι η παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών και ήρθαμε εδώ να αφήσουμε ένα λουλούδι στη μνήμη μιας νέας γυναίκας, της Κυριακής Γρίβα".

ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ 25 Νοε 2025 | 13:58

Μωραΐτης για Κασσελάκη: Μεγαλομανής - Θεωρούσε ότι θα αφήσει μεγαλύτερο αποτύπωμα από τον Ανδρέα

"Θεωρώ τον Κασσελάκη από τους χειρότερους χαρακτήρες που έχω γνωρίσει", λέει ο Νίκος Μωραΐτης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ 25 Νοε 2025 | 13:18

Κατρούγκαλος: Τίμιο και αντικειμενικό το βιβλίο Τσίπρα – Έχω μετανιώσει που υπερασπίστηκα τον Πολάκη

"Μόνο ο Τσίπρας μπορεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Αριστερά", λέει ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

"ΙΘΑΚΗ" 25 Νοε 2025 | 12:51

Επαινοι Τσίπρα για Παυλόπουλο: "Νουνεχής πολιτικός", είχαμε καθημερινή επικοινωνία τον Δεκέμβρη του 2008

Με τον Πρ. Παυλόπουλο ο Αλέξης Τσίπρας είχε μία ειλικρινή σχέση, αναφέρει στο βιβλίο του και γι' αυτό το λόγο τον πρότεινε για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

ΕΞΟΔΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ 25 Νοε 2025 | 12:39

Νέα κοινή έξοδος για Ζωή Κωνσταντοπούλου - Διαμαντή Καραναστάση στον Πειραιά [εικόνα]

Διαμαντής Καραναστάσης και Ζωή Κωνσταντοπούλου απόλαυσαν το φαγητό τους σε γνωστή ψαροταβέρνα του Πειραιά.

ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 25 Νοε 2025 | 11:47

Μητσοτάκης: Μηδενική ανοχή προς όποιον υποτιμά τη γυναίκα - Η βία δεν είναι ποτέ ιδιωτική υπόθεση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δημοσίευσε ανάρτηση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 25 Νοε 2025 | 11:38

Καμμένος για Τσίπρα: Μου είχε πει να με βάλει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Εγιναν τεράστια λάθη στο Μάτι

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα και παράλληλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά.

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ 25 Νοε 2025 | 10:48

Δημοσκόπηση Interview: Χαμηλές πτήσεις για ΝΔ – ΠΑΣΟΚ , με 20% αναποφάσιστους - "Κόβουν" κρέας και ψάρι λόγω ακρίβειας

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Interview, οι πολίτες πιέζονται οικονομικά και το 95% περιορίζει βασικά έξοδα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ 25 Νοε 2025 | 10:41

Ανάρπαστο το βιβλίο του Τσίπρα: Εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες - Πουλήθηκαν 33.000 αντίτυπα

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση του κοινού στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, με τον εκδοτικό οίκο Gutenberg να ανακοινώνει ότι τα 33.000 διαθέσιμα αντίτυπα της "Ιθάκης" εξαντλήθηκαν.

ΥΠΕΞ 25 Νοε 2025 | 10:40

Συμμετοχή Γεραπετρίτη στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη της ΕΕ για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνονται οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την Ουκρανία.

"ΙΘΑΚΗ" 25 Νοε 2025 | 10:26

Η γκάφα στο βιβλίο Τσίπρα με τη Ρίγα της... Εσθονίας - Μαρινάκης: "Είναι η Λέσβος και η Μυτιλήνη του εξωτερικού"

Ένα λάθος στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα "Ιθάκη" εντόπισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

"ΙΘΑΚΗ" 25 Νοε 2025 | 09:40

Ο Αλέξης Τσίπρας τρολάρει τον Άδωνι Γεωργιάδη για το βιβλίο του: "Το λιγουρεύεστε έτσι;" [βίντεο]

"Στον Άδωνι βαθύτατες ευχαριστίες για τη δωρεάν διαφήμιση που μου έχει κάνει", έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

''ΙΘΑΚΗ'' 25 Νοε 2025 | 09:23

Βαρουφάκης για βιβλίο Τσίπρα: Αυτοεξευτελισμός τα περί πληρωμής με "κουπόνια" - Ηταν όρος για να αναλάβω το ΥΠΟΙΚ

"Έχω πολλά βιβλία να διαβάσω, γι' αυτό λέω να περιμένω την ταινία", σχολίασε καυστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ACTION24 25 Νοε 2025 | 08:33

Γεροβασίλη για βιβλίο Τσίπρα: "Ο Βαρουφάκης ήταν ο λάθος άνθρωπος τη λάθος στιγμή για τη χώρα"

Η Όλγα Γεροβασίλη σχολίασε το νέο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, αναφερόμενη σε πρόσωπα και καταστάσεις της πολιτικής σκηνής κατά την περίοδο των μνημονίων.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 25 Νοε 2025 | 07:37

Χάρης Δούκας: Η καθυστέρηση στη Βασιλίσσης Ολγας ήταν πολιτικό ζήτημα

Ο κ. Δούκας υπογράμμισε ότι η Αθήνα χρειάζεται περισσότερα μέσα μεταφοράς,καθώς το μεγαλύτερο πρόβλημα, είναι η έλλειψη σύνδεσης μεταξύ γειτονιών

ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 25 Νοε 2025 | 06:30

Πώς διάβασε το Μαξίμου το βιβλίο Τσίπρα: "Για όλα τα λάθη έφταιγαν οι άλλοι και ποτέ ο ίδιος"

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα βγήκε στην κυκλοφορία χθες και οι προπαραγγελίες ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο