Αποχωρεί από τη ΔΗΜΑΡ η Μαρία Γιαννακάκη

Την αποχώρησή της από τη ΔΗΜΑΡ μετά την εκλογική συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής του κόμματος, Μαρία Γιαννακάκη.

apoxwrei-apo-ti-dimar-i-maria-giannakaki
SHARE THIS
0
SHARES

Την αποχώρησή της από τη ΔΗΜΑΡ μετά την εκλογική συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ, ανακοίνωσε η πρώην βουλευτής του κόμματος, Μαρία Γιαννακάκη. Ταυτόχρονα μαζί με την κυρία Γιαννακάκη αποχωρούν και άλλα τέσσερα μέλη του κόμματος.

Στην ανακοίνωση που συνοδεύει την αποχώρησή της η κα. Γιαννακάκη σημειώνει ότι «Μετά τη σημερινή, με οριακή πλειοψηφία, απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς να συμπορευτεί εκλογικά με το ΠΑΣΟΚ και στο πνεύμα της πρόσφατης δήλωσης των τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, που επισυνάπτεται, ενημερώνουμε τα μέλη της Δημοκρατικής Αριστεράς ότι αποχωρούμε από το κόμμα».

«Ευχαριστούμε τους πολιτικούς φίλους και συντρόφους μας που συμπορευτήκαμε από τη δημιουργία της ΔΗΜΑΡ μέχρι σήμερα και ελπίζουμε να ξανασυναντηθούμε στο μέλλον στα μετερίζια της Αριστεράς.

Γιαννακάκη Μαρία: Μέλος Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Βουλευτής

Λουκάς Δημήτρης: Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής

Μιχαλακέα Αθηνά - Χριστίνα: Μέλος Κεντρικής Επιτροπής

Πετράκος Χρήστος: Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής».

Σύμφωνα με το σκεπτικό της κας Γιαννακάκη η πρόταση της ηγεσίας της ΔΗΜΑΡ για εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ «αντίκειται στις βασικές ιδρυτικές αρχές και τις αξίες της Δημοκρατικής Αριστεράς και δηλώνουμε την κατηγορηματική διαφωνία μας».


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook