X

Αργολίδα: Χάρισαν στον Κασσελάκη άλογο και έκανε βόλτα - Στην Γιορτή του Μανταρινιού με τον Τάιλερ [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενθουσιάστηκε με την "Σελήνη".

Γράφει: TheToc team

Στην Αργολίδα βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έδωσε το "παρών" στην ετήσια Γιορτή του Μανταρινιού μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Ευδιάθετος και χαλαρός, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την βόλτα του σε οικισμούς της περιοχής και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της μέρας του με τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην γιορτή, τιμώντας το τιμώμενο προϊόν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συζήτησε με κατοίκους της περιοχής, έπαιξε με πολλά από τα παιδιά που τον πλησίασαν για να τον χαιρετίσουν και στο τέλος, ένας κάτοικος τού χάρισε ένα άλογο - την "Σελήνη"- χαροποιώντας τον ιδιαίτερα.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να χαϊδεύει το όμορφο άλογο και να το περιποιείται, πριν κάνει μία πολύ σύντομη βόλτα με αυτό. "Βόλτα με την Σελήνη", έγραψε στο στόρι του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε Επίσης