Αρης εναντίον Νικήτα για την βουλευτική έδρα

Και επισήμως παραιτήθηκε ο Σπηλιωτόπουλος - Αιχμές εναντίον Κακλαμάνη επειδή δεν παραιτείται και εκείνος- Οι Αθηναίοι θα αποφασίσουν την ιδιότητα μου λέει ο Κακλαμάνης

aris-enantion-nikita-gia-tin-bouleutiki-edra
|
SHARE THIS
0
SHARES

Έμμεσες αιχμές προς τον συνυποψήφιο του Νικήτα Κακλαμάνη που δεν έχει ακολουθήσει το παράδειγμά του και δεν παραιτείται από το βουλευτικό του αξίωμα, αφήνει στην επιστολή παραίτησης ο μέχρι πρότινος βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Στην επιστολή που κοινοποίησε σήμερα προς τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο κ. Σπηλιωτόπουλος αφού αναφέρει ότι πιστεύει ότι η Αθήνα μπορεί να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, σημειώνει με νόημα: «αρκεί όλοι μας να μην μένουμε στα λόγια, αλλά να κάνουμε πράξεις. Και να αποδεικνύουμε με τις πράξεις αυτές ότι είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε ότι χρειαστεί για να υπηρετήσουμε την Αθήνα και τους πολίτες της».

Κατά τα λοιπά ο κ. Σπηλιωτόπουλος επιχειρεί να εμφανίσει εαυτόν ως υπερκομματικό υποψήφιο τονίζοντας ότι «μπορούμε να πετύχουμε μεγάλους στόχους μόνο αν υπερβούμε τις στενές κομματικές διαφορές και τους στείρους διαχωρισμούς σε Δεξιά, Αριστερά, Κέντρο, που- ειδικά σε ό,τι αφορά την Αυτοδιοίκηση- ανήκουν στο χθες».

Δεν παραιτούμαι επιμένει ο Κακλαμάνης 

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης ο ΝΙκήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM διευκρίνισε εκ νέου ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί απο την έδρα. 

    « Δεν θα παραιτηθώ από βουλευτής. Με εντολή των ψηφοφόρων της Αθήνας εξελέγην δήμαρχος και βουλευτής έξι φορές και με την ίδια εντολή των Αθηναίων πολιτών έφυγα από δήμαρχος, αλλά έμεινα στην αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο. Με την ίδια εντολή με έστειλαν πάλι στη Βουλή και στις 18 Μαΐου οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες θα αποφασίσουν την ιδιότητά μου, αν θα με ξαναστείλουν στην Αθήνα, ή θα παραμείνω στη Βουλή των Ελλήνων. Αυτή είναι η θέση μου, τελείως ξεκάθαρη και ας μην ψάχνουν να βρουν κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά. 

 Δεν απέκλεισε να προκύψει αιφνιδιασμός και να τεθεί ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψήφιου δημάρχου.

«Μην εκπλαγείτε να δείτε να έρχεται τροπολογία στη Βουλή που να λέει περί ασυμβιβάστου βουλευτή και υποψηφίου δημάρχου. Ενδεχομένως και την ερχόμενη εβδομάδα, διότι θα έχουμε νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών. Σ' αυτή την περίπτωση, θα είμαι σαφέστατα υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας» ξεκαθάρισε 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook