X

Αρνητικό το τεστ κορονοϊού για τον Κυριάκο Μητσοτάκη- Είχε συναντηθεί με τον Μακρόν στις Βρυξέλλες

Αρνητικό ήταν το τεστ κορονοϊού που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Γράφει: TheToc team

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ για τον κορονοϊό που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ελέγχεται τακτικά, ειδικά μετά τα ταξίδια του στο εξωτερικό.

Το τελευταίο τεστ, επίσης αρνητικό, έγινε υπό το φως της ανακοίνωσης από την γαλλική προεδρία ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συναντηθεί προ ημερών με τον κ. Μακρόν, στην τελευταία συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, με αντικείμενο μεταξύ άλλων και τις κυρώσεις για την Τουρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αντίθετα ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ ανακοίνωσε ότι αναστέλλει όλες τις δημόσιες υποχρεώσεις του και θα παραμείνει σε αυτοαπομόνωση, επειδή έχει έρθει σε επαφή με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Σάντσεθ και Μακρόν συναντήθηκαν τη Δευτέρα στο Παρίσι. Βίντεο από τη συνάντηση δείχνει και τους δύο ηγέτες να φορούν μάσκα και να μην κάνουν χειραψία.

Ο Σάντσεθ, η σύζυγος του οποίου είχε μολυνθεί από covid-19 τον Μάρτιο, θα υποβληθεί σε τεστ για κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε απομόνωση τέθηκε επίσης ο πρόεδρος του Ευρωπαικού Συμβουλίου Μισέλ, επειδή και αυτός είχε έρθει σε επαφή με τον Γάλλο Πρόεδρο.