Έτοιμος να βουτήξει στον Παγασητικό δηλώνει ο Αχιλλέας Μπέος για να αποδείξει, όπως λέει, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον Βόλο, όπου χιλιάδες νεκρά ψάρια ξεβράστηκαν στις ακτές.
"Καταρχήν, ήταν ένα φυσικό φαινόμενο όπως είπαν οι επιστήμονες. Αυτό έγινε από την περσινή καταστροφή με τις βροχές και τις πλημμύρες στον Βόλο. Εκεί δημιουργήθηκε μία δεύτερη λίμνη, σε μεγαλύτερη έκταση και όγκο, όπου λόγω των πολλών νεκρών ζώων που υπήρχαν μέσα από τις πλημμύρες, τα ψάρια βρήκαν πλούσια τροφή, πολλαπλασιάστηκαν και τώρα, μετά από έναν χρόνο, που μειώθηκε η στάθμη του νερού και το οξυγόνο, και εκατομμύρια ψάρια πέθαναν" δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου στην εκπομπή "Super Κατερίνα".
"Αυτά τα ψάρια βγήκαν από το θυρόφραγμα της Κάρλας και μπήκαν μέσα από τον ποταμό Ξηριά στον Παγασητικό. Το πράγμα αυτό με τα ψάρια, από την πλευρά του ο δήμος Βόλου, τα μάζεψαν, καθάρισαν, απολυμάναν και εδώ και μία εβδομάδα όλα είναι καθαρά" πρόσθεσε.
"Αύριο, λοιπόν, θα βουτήξω. Εγώ αύριο, 10:30 με 11:00 θα κάνω βουτιά στον Παγασητικό" συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος.
"Δεν θα παντρέψω εγώ ομόφυλο ζευγάρι στο Δημαρχείο"
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Δήμαρχος Βόλου, απάντησε και στο αν θα δεχτεί να παντρέψει ομόφυλα ζευγάρια στο Δημαρχείο του. Όπως είπε, δεν πρόκειται να κάνει τον γάμο ο ίδιος αλλά οι δύο αντιδήμαρχοι του Δήμου.
Μάλιστα, όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν έχουν γίνει ήδη γάμοι ομόφυλων ζευγαριών στο δημαρχείο, ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε: "Είχα πει στον Στέφανο (σσ Κασσελάκη) να έρθει να τον παντρέψω εγώ, προτίμησε την Κρήτη..."