X

Βαρβιτσιώτης για Τουρκία: Θα δούμε τι θα γίνει με τις διερευνητικές επαφές...

"Υπάρχει μια συζήτηση για το τι θα γίνει με το διάλογο, για τον 64ο γύρο των διερευνητικών επαφών" σημείωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ερωτηθείς σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα.

Γράφει: TheToc team

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τον εάν θα πραγματοποιηθεί ή όχι ο 64ος γύρος διερευνητικών επαφών μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας, στην Αθήνα, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ερωτηθείς σχετικά με την τουρκική προκλητικότητα, ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100.3 σημείωσε πως "υπάρχει μια συζήτηση για το τι θα γίνει με το διάλογο, για τον 64ο γύρο των διερευνητικών επαφών. Είναι κάτι το οποίο συζητιέται αυτή την στιγμή".

Διαβάστε Επίσης

Τόνισε πάντως ότι σε ό,τι αφορά τη "θετική ατζέντα", που είναι τα θέματα οικονομικής συνεργασίας, ότι αυτή τη στιγμή, ""δεν βλέπουμε λόγο να μην προχωρήσει" ."Είναι κάτι το οποίο μπορεί να δώσει μια διαφορετική οπτική" τόνισε.