Βαρεμένος-Κικίλιας-Χρηστίδης για εθνικές εκλογές και την κρίση στο ΚΙΝ. ΑΛ.

Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο γαλάζιος χάρτης και η κρίση στο ΚΙΝ. ΑΛ. στο τραπέζι του κεντρικού δελτίου του Open και την Ελλη Στάη

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η επόμενη ημέρα, ο «χρησμός» της Κομισιόν για τις παροχές Τσίπρα, η αποτίμηση του αποτελέσματος της κάλπης αλλά και οι εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής ήταν μεταξύ των  θεμάτων που κλήθηκαν να τοποθετηθούν  στο κεντρικό δελτίο του Open και την Ελλη Στάη ο Γιώργος Βαρεμένος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, ο Βασίλης Κικίλιας βουλευτής ΝΔ, και ο Παύλος Χρηστίδη Εκπρ. τύπου του ΚΙΝΑΛ .

Με αντεγκλήσεις και αντιπαράθεση επί των οικονομικών στοιχείων, των παροχών και το «αφήγημα» του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκε η συζήτηση μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Βαρεμένου και του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Κικίλια ειδικά για τα σοβαρότατα προβλήματα που καταγράφει η Κομισιόν στην εκτέλεση των προαπαιτούμενων του τριμήνου στους σοβαρότατους κινδύνους σε σχέση με τη δημοσιονομική πολιτική της χώρας με απώλεια στόχων για το πρωτογενές πλεόνασμα, το δημόσιο κα τους συμβασιούχους.

Σχετικά με το σήμα κινδύνου που εξέπεμψε η έκθεση της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας ο εκπρόσωπος τύπου του Κιν.Αλ. Παύλος Χρηστίδης σχολίασε πως «ό,τι και να λένε και η ΝΔ και οι εταίροι για τα πλεονάσματα δεν βγαίνει».

Για τον Βαγ. Βενιζέλο είπε πως «κάναμε μια καθαρή επιλογή, εμείς δεν δείξαμε την πόρτα σε κανένα, μας λυπεί η αντίδραση του κου Βενιζέλου» επισημαίνοντας πως «η στάση του δεν βοηθά την προοδευτική παράταξη»

Για τις κυβερνητικές συνεργασίες επανέλαβε ότι έχουμε πάρει τις αποφάσεις και το πλαίσιο αυτό δεν αλλάζει - εάν πρόκειται να συνεργαστούμε με κάποιον θα το κάνουμε σε ενα πλαίσιο, θα πρέπει να ξέρουν ότι θα κάνουν εκπτώσεις, διαμήνυσε ενώ επανέλαβε ότι «ο μπλε χάρτης έχει υπογραφή Τσίπρα»  

Ολη η συζήτηση στο σχετικό βίντεο