Βαρουφάκης απαντά στον Γιούνκερ: Με τιμά με την απέχθειά του, τον ευχαριστώ

Ο Βαρουφάκης απαντά στον Γιούνκερ που τον χαρακτήρισε "άχρηστο": Με τιμά με την απέχθειά του, τον υπερευχαριστώ

baroufakis-apanta-ston-giounker-me-tima-me-tin-apextheia-tou-ton-euxaristw
SHARE THIS
0
SHARES

Ειρωνική απάντηση στον Γιούνκερ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή καταφέρθηκε εναντίον του με υποτιμητικές εκφράσεις, έδωσε μέσω twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρώην προέδρου της Κομισιόν Ζαν Κλώντ Γιούνκερ όπου σχεδόν αποκάλεσε τον Γιάνη Βαρουφάκη “άχρηστο”, σημείωσε ότι αυτοί που “έβαλαν το λαό μας στη μόνιμη φυλακή χρέους, εξακολουθούν να με τιμούν με την απέχθειά τους”.

Τι είπε ο Ζάν Κλώντ Γιούνκερ:

“Ο Βαρουφάκης δεν έπαιξε σημαντικό ρόλο σε όλη αυτή την περίοδο. Νομίζω δεν πρέπει να πέρασα πάνω από δέκα λεπτά μαζί του. Αυτός ο χρόνος ήταν βέβαια αρκετός για να γράψει βιβλία. Δεν συμμετείχε σε όλες τις συναντήσεις και στο βιβλίο του –που δεν το διάβασα– λέει ότι είμαι παντελώς άχρηστος. Επιτρέψτε μου να του ανταποδώσω το κομπλιμέντο. Σπαταλούσαμε την ώρα και την ενέργειά μας. Στη συνέχεια, ο Τσίπρας ανακάλυψε ότι ο τρόπος που ο Βαρουφάκης μιλούσε στους συναδέλφους του στο Eurogroup ήταν αντιπαραγωγικός”.

Η απάντηση Βαρουφάκη:

Εξακολουθούν να με τιμούν με την απέχθεια τους εκείνοι που έβαλαν το λαό μας στη μόνιμη φυλακή χρέους, και την ΕΕ σε διαδικασία αποδόμησης - αδυνατώντας να χωνέψουν εκείνο το μεγαλειώδες ΟΧΙ. Τους υπερευχαριστώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook