Βενιζέλος προς κυβέρνηση: Θα μας πείτε τι θα συμβεί στη χώρα;

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαινει ότι η χώρα "βρίσκεται αιχμάλωτη των εσωτερικών συσχετισμών του ΣΥΡΙΖΑ" και ότι "όλα είναι ανοιχτά".

benizelos-pros-kubernisi-tha-mas-peite-ti-tha-sumbei-sti-xwra
SHARE THIS
0
SHARES

"Είναι σε θέση ο πρωθυπουργός να πει καθαρά και υπεύθυνα στη Βουλή των Ελλήνων και στον ελληνικό Λαό τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες;", τονίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Αλέξη Τσίπρα. 

  Κλιμακώνοντας την επιθετική του ρητορική εναντίον της κυβέρνησης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισημαινει ότι η χώρα "βρίσκεται αιχμάλωτη των εσωτερικών συσχετισμών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ετερόκλητης συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ".

   "Τώρα, τρεις και πλέον μήνες αργότερα, με την ελληνική οικονομία να έχει υποστεί ήδη τεράστια βλάβη, η κυβέρνηση αντικατέστησε την ομάδα των προσώπων που εφάπτονται με την ΕΕ και το ΔΝΤ, δηλώνει έτοιμη να συνάψει συμφωνία, αλλά ταυτοχρόνως ο ίδιος ο Πρωθυπουργός άνοιξε ζήτημα δημοψηφίσματος. Δηλώνει δηλαδή ταυτοχρόνως έτοιμος  αλλά και ανέτοιμος να ολοκληρώσει αυτήν την υπονομευτική για τη χώρα περίοδο αβεβαιότητας. Όλα είναι και πάλι ανοικτά. Η χώρα δεν έχει στρατηγικό πλαίσιο", αναφέρει μεταξύ άλλων στην ερώτησή του, ο κ. Βενιζέλος. 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook