Βενιζέλος: Τελειώνει η θητεία μου στο συνέδριο

Την ανακοίνωση ότι η θητεία του τελειώνει στο συνέδριο έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και του Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ.

benizelos-teleiwnei-i-thiteia-mou-sto-sunedrio
|
SHARE THIS
0
SHARES

Με ξέσπασμα οργής συνόδευσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος την προαναγγελία λήξης της θητείας του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

«Εγώ δεν θα γίνω ούτε Ζίγδης, ούτε Κουβέλης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος για να προσθέσει ότι η θητεία του τελειώνει στο συνέδριο.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις του στη διαμόρφωση ενός συνεδρίου ενότητας του κόμματος και προανήγγειλε ότι δεν θα επιτρέψει καμιά ανηθικότητα.

Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο ή Ιούνιο.

«Οταν γίνει το συνέδριο, πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον στην κοινωνία και να μας ακούσει επί της ουσίας, εκτιμώ ότι αυτό μπορεί να γίνει μετά το Πάσχα, το Μάιο», είπε, προσθέτοντας: «Θα βαδίσουμε στο συνέδριο συνταγμένα και, όταν γίνει, θα πρέπει  να υπάρχει ενδιαφέρον της κοινωνίας, να μας ακούσει, να υπάρχει κοινωνικό και εθνικό ακροατήριο. Βαδίζουμε ενωτικά, αλλά όχι  και ατιμώρητα. Το θέμα είναι αν θα πάει η παράταξη στο μέλλον ή στη ρουφήχτρα του παρελθόντος. Εγώ προσωπικά θέλω το πρώτο. Θα βαδίσουμε προς το νέο στίγμα της παράταξης για την εθνική ανασυγκρότηση και ένα κοινωνικό κράτος».

Απάντηση ΔΗΜΑΡ σε Βενιζέλο

Η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «κατανοούμε απολύτως το μένος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά της Δημοκρατικής Αριστεράς και του προέδρου της. Έχει, ωστόσο, δίκιο. Πράγματι ο αμετροεπής κ. Βενιζέλος δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει Φώτης Κουβέλης».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook