Βίτσας: Δεν μπορεί να έρθει ανάπτυξη από τους πρόσφυγες

Με τη φράση δεν μπορεί να έρθει η ανάπτυξη στη χώρα από τους πρόσφυγες ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας «άδειασε» τον υφυπουργό Εξωτερικών Δ. Μάρδα.

bitsas-den-mporei-na-erthei-anaptuksi-apo-tous-prosfuges
SHARE THIS
0
SHARES

Με τη φράση δεν μπορεί να έρθει η ανάπτυξη στη χώρα από τους πρόσφυγες ο αν. υπουργός Εθνικής Άμυνας Δ. Βίτσας «άδειασε» τον υφυπουργό Εξωτερικών Δ. Μάρδα για τη σχετική δήλωση.

Ο κ. Βίτσας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι αυτήν τη στιγμή «ξεφυτρώνουν» κάποιες ΜΚΟ τις οποίες η κυβέρνηση προσπαθεί να ελέγξει. «Από εκεί και πέρα ξεφυτρώνουν κάποιες που αυτή τη στιγμή όχι μόνο προσπαθούμε να τις ελέγξουμε αλλά να πάρουμε και επιπλέον μέτρα» δήλωσε.

Στη συνέχεια, ο Δ. Βίτσας συμπλήρωσε «Τα επιπλέον μέτρα είναι να απαγορεύσουμε σε αυτές τις ΜΚΟ να μπαίνουν σε οργανωμένους χώρους και το δεύτερο είναι ότι μέσω της πειθούς θα πρέπει να τελειώσει το φαινόμενο Ειδομένη».

Τέλος, δήλωσε ότι «ένα υψηλού επιπέδου κλιμάκιο φεύγει για την Ειδομένη αύριο με ικανούς διερμηνείς ώστε να μπορέσει να εξηγήσει ότι οι άνθρωποι πρέπει να πάνε σε οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook