Βολές 28 πρώην μελών της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ κατά Θεοχαρόπουλου

«Γνωρίζαμε ότι η ΔΗΜΑΡ ήταν ένα πολύ μικρό κόμμα. Είναι όμως θλιβερό γεγονός το ότι όλες αυτές οι ενέργειες ξεπερνούν και τα στοιχειώδη όρια σοβαρότητα».

boles-28-prwin-melwn-tis-ke-tis-dimar-kata-theoxaropoulou
SHARE THIS
0
SHARES

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο χώρο της ΔΗΜΑΡ, μετά την απόφαση για σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλα 28 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής καταγγέλλουν ως αντικαταστατική τη διαγραφή τους και κατηγορούν την ηγεσία του Θανάση Θεοχαρόπουλου για έλλειψη σοβαρότητας. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28 ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΚΕ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ:

Οι ανησυχίες μας και οι προειδοποιήσεις μας για τη διολίσθηση της ΔΗΜΑΡ προς τον ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνονται.
Χθές συγκλήθηκε αιφνιδίως η ΚΕ της ΔΗΜΑΡ στην οποία επικυρώθηκε η πορεία προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση αυτή έγινε με αντι-καταστατικούς όρους οι οποίοι και δεν έχουν σχέση με την κουλτούρα της Ανανεωτικής Αριστεράς. Συγκεκριμένα μια περιορισμένη ηγετική ομάδα με προσωπικές στρατηγικές από τα 81 μέλη της Κ.Ε διέγραψε όσους όχι μόνο εξελέγησαν στην νέα Κ.Ε του ΚΙΝΑΛ αλλά και όσους υπήρχαν «υποψίες» για συμπάθεια προς το ΚΙΝΑΛ, μειώνοντας τον αριθμό της Κ.Ε στους 51. Στόχος ήταν να υπάρχει απαρτία και δημιουργία τεχνητής πλειοψηφίας. 
Έτσι ακυρώνεται το εγχείρημα που ξεκινήσαμε το 2015 για τη διαμόρφωση ενός Σοσιαλδημοκρατικού φορέα όπως αποφασίσαμε στην Πανελλαδική μας Συνδιάσκεψη.
Οι επιλογές του Θανάση Θεοχαρόπουλου βρίσκονται στον αντίποδα των διαθέσεων ευρύτερων στρωμάτων της Ελληνικής κοινωνίας που καθημερινά διαπιστώνουν τα αδιέξοδα της Κυβερνητικής πολιτικής, που δεν μπορούν να καλύψουν επικοινωνιακές φιέστες, όπως αυτή χθές στο Γαλάτσι.
Γνωρίζαμε και γνωρίζουμε ότι η ΔΗΜΑΡ ήταν ένα πολύ μικρό κόμμα. Είναι όμως θλιβερό γεγονός το ότι όλες αυτές οι ενέργειες ξεπερνούν και τα στοιχειώδη όρια σοβαρότητας.
Δυστυχώς οι αξίες θυσιάζονται στο βωμό μιας σφραγίδας και προσωπικών επιδιώξεων. 
1.Aναστασίου Φωτεινή 
2.Βελεγράκης Μανώλης 
3.Γιάνναρος Γιώργος
4.Δαρσινός Τάσος
5.Καρατέγος Κώστας
6.Καρακικές Μάκης
7.Κομματάς Κώστας 
8.Κόσσυβα Κατερίνα
9.Λαμπάτος Γαβρίλης
10. Μαλέλης Σταμάτης
11Μαργαρίτης Θόδωρος
12.Μοχιανάκης Κωστής 
13.Μπουλαμπασάκος Γιώργος 
14.Μπουρνόβα Ευγενία
15.Μώρου Ισμήνη
16.Οικονομίδης Γιώργος
17Παγκάλου Έφη.
18.Πανδης Κώστας
19.Παπαιωάννου Αντώνης
20.Παπουτσής Αλέξανδρος
21.Πολάτος Άρης
22.Πολύμερος Χρήστος
23.Σιακαντάρης Γιώργος
24.Τζιάς Παύλος
25.Τσιτήλου Σόνια
26.Φερέτος Δημήτρης
27.Χαριζάνης Θόδωρος
28. Χεϊρ Ρικάρντο
ΥΠΕΝΘΙΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ 5 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ (Ν.Τσούκαλης, Θ.Ψύρρας, Γ.Γεωργάτος, Χ.Γκαρμπούνης, Στ. Παναγούτσος)

 

Φωτο: Eurokinissi 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook