Βολές εκατέρωθεν Κουρουμπλή-Κυρανάκη για το πακέτο παροχών Τσίπρα

Αποστάσεις Κυρανάκη από τις δηλώσεις Αυγενάκη για νοθεία - Κουρουμπλής: Η ΝΔ έχει αλλεργία με τις παροχές στην κοινωνία

SHARE THIS
0
SHARES

Σχετικά με το πακέτο Τσίπρα, τις δημοσκοπήσεις αλλά και επί της δήλωσης Αυγενάκη τοποθετήθηκαν ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής και το στέλεχος της ΝΔ, υποψήφιος βουλευτής Νοτίου Τομέα, Κωνσταντίνος Κυρανάκης φιλοξενούμενοι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open με την Ελλη Στάη.

Σε ερώτημα αν το πακέτο παροχών είχε προεκλογικό χρώμα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής διαμήνυσε πως αν η κυβέρνηση είχε τη δυνατότητα να το κάνει από πέρσι θα το είχε κάνει, εξηγώντας πως ο προεκλογικός χρόνος συνέπεσε με την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στις παροχές. 

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε τοποθετούμενος ο Κ. Κυρανάκης λέγοντας μεταξύ άλλων πως ο Αλέξης Τσίπρας εξαγοράζει ψήφους χαρακτηρίζοντας τη λεγόμενη «13η σύνταξη» επίδομα εξαγοράς ψήφου.

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως η ΝΔ θα καταργήσει το νόμο για το αφορολόγητο και θα μειωθούν οι ασφαλιτικές εισφορές μιλώντας για το αναπτυξιακό σχεδιασμό της ΝΔ. «Η Αριστερά φτωχοποιεί συνειδητά την κοινωνία, και δίνει επιδόματα δεν είναι αυτή η Ελλάδα που αξίζουμε» εκτίμησε ο Κ. Κυρανάκης

Σχολιάζοντας όσα είπε το στέλεχος της ΝΔ ο Π. Κουρουμπλής σημείωσε πως η ΝΔ έχει αλλεργία με τις παροχές στην κοινωνία, «έχουν πολιτική αλλεργία όταν πρόκειται να δοθούν παροχές στην κοινωνία, είναι θεομπέχτες. Η ΝΔ είναι αμήχανη μπροστά στις εξελίξεις» 

Οσον αφορά τη δήλωση Αυγενάκη πως υπάρχει διάθεση από κάποιους να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα ο κ. Κυρανάκης πήρε αποστάσεις ξεκαθαρίζοντας πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη 

Σχετικά ο Π. Κουρουμπλής εκτίμησε πως η συμπεριφορά της ΝΔ καταδεικνύει τον πανικό τους, «αυτή η δήλωση εμπεριέχει πανικό», κατέληξε.

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook