Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και ειδικότερα στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στους Κοντομηνά και Βαρδινογιάννη εξαπέλυσε ο αρμόδιος για τις άδειες υπουργός Νίκος Παππάς.
Ο κ. Παππάς υπερασπίστηκε τον διαγωνισμό για τις άδειες και κατήγγειλε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι δεν ήθελαν να ακουμπήσουν το καθεστώς της αεροπειρατείας που υπήρχε στο ραδιοτηλεοπτικό χώρο.
Η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θλιβερή για την δημοκρατία είπε ο κ. Παππάς
Κατήγγειλε επίσης ότι κάποιοι που απέτυχαν να πάρουν άδεια τώρα βάζουν μπροστά τους εργαζόεμνους.
Ειδικότερα ανέφερε πως οι κ. Κοντομηνάς και ο Βαρδινογιάννης δεν συμμετείχαν στη διαδικασία.
«Θα μπορούσε ο κ. Βαρδινογιάννης να είναι υπερθεματιστής που κατέθεσε μεγαλύτερη πρόταση 18 εκατ. ευρώ, ενώ συμμετείχε με δύο εταιρείες; Ποιος του φταίει του κ. Κοντομηνά, που οι εκπρόσωποί του δεν πέρασαν σε καμία άδεια στην τελική φάση; Ποιος τους φταίει;» αναρωτήθηκε.
Κατήγγειλλε την ΝΔ που έκανε μηνύσεις σε κρατικούς υπαλλήλους.
«Είναι ντροπή, τι μήνυμα στέλνετε στους δημόσιους λειτουργούς;». Αποσύρετε τη μήνυση την πολιτική ευθύνη την αναλαμβάνουμε εμείς, προσέθεσε.
Σας φταίει ο Μαντζουράνης γιατί αποκάλυψε το θέμα των τηλεφωνικών κέντρων
Ο κ. Παππάς υπερασπίστηκε και τον συνήγορο του δημοσίου Γ. Ματζουράνη για τον οποίο ο κ. Μητσοτάκης είχε πει «Τσίπρας -Κοσκοτάς ένας Μαντζουράνης δρόμος».
Ο κ. Παππάς διερωτήθηκε για τη στόχευση της ΝΔ στον Γ. Μαντζουράνη «γιατί έφερε στο φως το θέμα των τηλεφωνικών κέντρων του Κ. Μητσοτάκη;»
«Δεν είναι καλό για την δημοκρατία καναλάρχες να πατούν κουμπιά και βουλευτές να λαλάνε», είπε χαρακτηριστικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr