Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΡΤ: Λογoκρισία στη θέση μας για τη Novartis

Βολές ΣΥΡΙΖΑ κατά ΕΡΤ και συγκεκριμένα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. "Λογοκρίθηκε το συγκεκριμένο ενημερωτικό σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ.

boles-suriza-kata-ert-logokrisia-sti-thesi-mas-gia-ti-novartis
SHARE THIS
0
SHARES

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει "η ΕΡΤ στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων έκρινε πως η παραδοχή του κ. Αγγελή πως στη Βιέννη το FBI του έδωσε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού για το σκάνδαλο Novartis ή δεν αποτελεί είδηση ή κάποιους θα δυσαρεστήσει. Για αυτόν το λόγο αποφάσισε να λογοκρίνει το σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσιάζοντάς το πετσοκομμένο, προκειμένου να μην ακουστεί ότι η δήθεν σκευωρία τελικά περιλαμβάνει και τραπεζικό λογαριασμό πρώην Υπουργού που φέρεται να έπαιρνε χρήματα από τη Novartis" και συνεχίζει:

"Ως γνωστόν, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση. Κι επειδή οι "αβλεψίες" της δημόσιας τηλεόρασης έχουν πολλαπλασιαστεί το τελευταίο διάστημα, αναμένουμε να δούμε αν σε επόμενο ρεπορτάζ, το δελτίο της ΕΡΤ, όπως επιτάσσει η δημοσιογραφική δεοντολογία, θα διερευνήσει ποιος είναι τελικά αυτός ο πρώην υπουργός. Σε διαφορετική περίπτωση, η αβλεψία θα θεωρηθεί ως κανονικότητα".

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook