Follow us

Βόλος: "Ουδείς εξεπλάγη όταν άκουσε το όνομά του", λέει η Ζέττα Μακρή για τον εκβιασμό της από δημοσιογράφο

Ο δημοσιογράφος μέσω των συνηγόρων του αρνείται κάθε κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι είχε συμφωνία με τη Ζέττα Μακρή.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

"Θεώρησα ότι δεν είχα άλλη διέξοδο από το να προσφύγω στην δικαιοσύνη και αυτό έκανα", δήλωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ζέττα Μακρή, για την υπόθεση του εκβιασμού της από δημοσιογράφο του Βόλου.

Μιλώντας στην "Κοινωνία Ώρα MEGA", η κ. Μακρή ανέφερε ότι με τον κατηγορούμενο δημοσιογράφο δεν είχε συνεργασία. "Είχα πολιτικές και κοινωνικές σχέσεις", είπε.

Και πρόσθεσε: "Με τον άνθρωπο αυτόν συνδεόμουν και ξαφνικά η συμπεριφορά του άλλαξε, μου ζήτησε χρήματα για να σταματήσει να γράφει αρνητικά δημοσιεύματα σε βάρος μου. Θεώρησα ότι δεν είχα άλλη διέξοδο από το να προσφύγω στην δικαιοσύνη και αυτό έκανα. Ομολογώ ότι βασανίστηκα να πάρω αυτή την απόφαση, στεναχωριόμουν, ήλπιζα ότι κάτι από την συμπεριφορά του θα αλλάξει και δεν θα με οδηγήσει σε αυτό που φάνηκε ότι ήταν μονόδρομος".

"Τώρα η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκδικάζεται σήμερα στις 12:00", είπε η ίδια. "Ξαφνικά εδώ και κάποιους μήνες είχα αρνητικά δημοσιεύματα, πάνω από ένα την εβδομάδα, εξαιρετικά αρνητικά. Ήταν δημοσιεύματα που ήταν πολιτικά απαράδεκτα, και έκανε ζημιά σε μένα. Έδωσα χρόνο, δεν είναι υπόθεση ενός μήνα ή εβδομάδας", τόνισε.

Συνεχίζοντας η κ. Μακρή δήλωσε για τον κατηγορούμενο: "Ας πει ότι έχει κόψει τιμολόγιο για εμένα στο δικαστήριο. Και εγώ θα πω αυτά που θέλω να πω και το δικαστήριο θα αποφασίσει. Δεν είμαι επαγγελματίας και δεν έχω προϊόντα να διαφημίσω, άρα τιμολόγια σε μένα δεν κόβεται. Ας πει ό,τι θέλει. Δεν έχουμε συνεργαστεί σε προεκλογική καμπάνια. Κάθε φορά στις εκλογές, κάνουμε συμφωνίες με τα μέσα. Σε ό,τι αφορά στον συγκεκριμένο, είχε εκδώσει τα προεκλογικά μου φυλλάδια. Και είχε πληρωθεί γι΄αυτό, δεν του χρωστούσα χρήματα".

Ερωτηθείσα αν της έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, σχολίασε ότι υπάρχουν μέσα ενημέρωσης στον Βόλο που ουδέποτε την αναφέρουν ή που δεν έχουν ασχοληθεί με την βουλευτική της ιδιότητα.

"Ποτέ κανείς δεν με πλησίασε για να μου ζητήσει οικονομικό αντάλλαγμα για να αλλάξει συμπεριφορά. Αυτό μου συνέβη πρώτη φορά. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει σε άλλους, ωστόσο ουδείς εξεπλάγη όταν άκουσε το όνομά του, αλλά κατηγορηματικά δεν ξέρω κάτι που θα μπορούσα να αναφέρω. Είναι πλημμέλημα. Από τη δική μου την πλευρά είμαστε έτοιμοι, ελπίζω και εύχομαι να είναι και εκείνος έτοιμος να δικασθεί. Το βασικό μου επιχείρημα ήταν ότι ο μόνος τρόπος ήταν να καταφύγω στα δικαστήρια και έχοντας εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, δεν είχα άλλη διέξοδο".

"Έχω κόψει τιμολόγιο, είχαμε συμφωνία", λέει ο δημοσιογράφος

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή, ώστε να του δίνει χρήματα για να μην γράφει άρθρα εναντίον της, ενώ χθες το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο δημοσιογράφος ζητούσε 15.000 ευρώ από τη βουλευτή προκειμένου να μην γράφει αρνητικά σχόλια εις βάρος της. Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου με προσημειωμένα χαρτονομίσματα ύψους 5.000 ευρώ.

Ο ίδιος μέσω των συνηγόρων του αρνείται κάθε κατηγορία. Ισχυρίζεται ότι είχε συμφωνία με την κ. Μακρή για την προεκλογική της προβολή και μάλιστα "είχε κόψει τιμολόγιο".

Υπενθυμίζεται ότι η σύλληψη του δημοσιογράφου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που στήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί που είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν προσημειωμένο χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ, το οποίο και φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στο πλαίσιο της απόπειρας συναλλαγής με σκοπό την τεκμηρίωση της υπόθεσης.

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας: Καμία σχέση του καταγγελλόμενου για εκβιασμό με το Σωματείο των δημοσιογράφων

Με αφορμή τη σύλληψη ιδιοκτήτη Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στον Βόλο, το Σάββατο 5 Ιουλίου, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) εξέδωσε ανακοίνωση.

Στο κείμενο της τοποθέτησης, η Ένωση προχωρά σε διευκρινίσεις σχετικά με την ιδιότητα του εμπλεκόμενου προσώπου και τοποθετείται επί της σημασίας του περιστατικού για την εικόνα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.

Η ανακοίνωση

"Με αφορμή τη σύλληψη ιδιοκτήτη Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για υπόθεση εκβιασμού πολιτικού προσώπου, το Σάββατο 5 Ιουλίου στον Βόλο, η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) προχωρεί σε αποσαφήνιση και τοποθέτηση επί του ζητήματος, καθώς πρόκειται για ένα εξαιρετικά σοβαρό περιστατικό που προκαλεί εύλογα ερωτήματα και πλήττει το κύρος της δημοσιογραφίας στην περιοχή.

Καταρχάς, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση πως το πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση δεν είναι μέλος της Ένωσής μας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον επαγγελματικό δημοσιογραφικό χώρο, όπως αυτός εκπροσωπείται από την ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε.

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται από την Ένωση ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία προκειμένου να προστατευθεί η υπόληψη των πραγματικών λειτουργών της ενημέρωσης.

Η Ένωση καταδικάζει απερίφραστα το εν λόγω περιστατικό, που είδε το φως της δημοσιότητας από ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς αποτελεί βάναυση προσβολή για το ήθος και την αξιοπρέπεια του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Πρόκειται για ενέργεια που δυσφημεί άδικα το σύνολο των επαγγελματιών δημοσιογράφων της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τη μάχη της ενημέρωσης με εντιμότητα και επαγγελματική συνέπεια.

Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι – μέλη της ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε – είναι άνθρωποι που εργάζονται με γνώμονα την αντικειμενικότητα, την αμεροληψία και τον σεβασμό στην αλήθεια και το κοινό συμφέρον. Δεν έχουν καμία σχέση με "συναλλαγές κάτω από το τραπέζι", ούτε με πρακτικές εκβιασμού οποιουδήποτε είδους.

Διαβάστε Επίσης

Ο ρόλος τους είναι ξεκάθαρος και υπηρετούν τη δημοκρατία και τη διαφάνεια μέσα από την ενημέρωση των πολιτών, ενώ επιβάλλεται να ακολουθούν τα καταστατικά των Ενώσεων και τους κανόνες δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος. Σε αντίθεση με αρκετούς "δημοσιογράφους” και "δημοσιολογούντες”.

Η ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε τονίζει ότι η δημοσιογραφία δεν μπορεί να μετατρέπεται σε εργαλείο προσωπικών συμφερόντων ή πιέσεων και δεν μπορεί να εξευτελίζεται από μεμονωμένες περιπτώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με το επάγγελμα. Τέτοιες πρακτικές στρέφονται κατά της κοινωνίας συνολικά, πλήττουν την ελευθεροτυπία και απαξιώνουν την εμπιστοσύνη του κοινού προς τα ΜΜΕ.

Εχοντας πλήρη εμπιστοσύνη στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης και με σεβασμό στις διαδικασίες και το τεκμήριο αθωότητας, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν, στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που διαφυλάσσει το κύρος της ενημέρωσης και διαχωρίζει με σαφήνεια τον επαγγελματισμό, από την αυθαιρεσία.

Τέλος, απευθύνει έκκληση προς όλους τους φορείς, θεσμούς και κυρίως προς τους πολίτες, να διατηρούν στάση κριτική αλλά, παράλληλα να αποφεύγουν τις αόριστες γενικεύσεις. Κοινώς δεν μπορούν να "μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι" για τα λάθη και πάθη των ελαχίστων. Ο αγώνας για καθαρή, ανεξάρτητη και δεοντολογική δημοσιογραφία είναι καθημερινός και συλλογικός”.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Ένα από τα πιο τίμια σουβλάκια της Αθήνας: Γιατί όλοι τρώνε σε αυτό το μέρος στο Κουκάκι

Ένα κλασικού τύπου, παραδοσιακό σουβλατζίδικο στην οδό Πετμεζά κάνει εσχάτως σουξέ.

ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 25 Σεπ 2025 | 11:53

Δήμος Αθηναίων: Στον Ισραηλινό δημοσιογράφο Γκίντεον Λέβι το Βραβείο Δημοκρατίας της Πόλης των Αθηνών 2025

Χάρης Δούκας: Με το έργο και το θάρρος του μας υπενθυμίζει ότι η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι καθημερινός αγώνας

ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ 24 Σεπ 2025 | 18:30

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στον Ιάσονα που έχασε τη ζωή του πέφτοντας σε φωταγωγό πολυκατοικίας [Εικόνες]

Η κηδεία του τελείται σε κλίμα οδύνης από τους γονείς, που έχασαν το μονάκριβο παιδί τους

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ 24 Σεπ 2025 | 17:22

Πέτρος Καρσιώτης: "Είχα μελάνωμα στο στήθος... Δεν έκλαψα ποτέ αλλά έπεσα σε κατάθλιψη" - Όσα αποκάλυψε ο δημοσιογράφος

Ο μάχιμος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, αποκάλυψε στην κάμερα της Super Κατερίνα την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του

24 Σεπ 2025 | 13:34

Βόλος: Γιος γνωστού επιχειρηματία ο 20χρονος που έπεσε στον φωταγωγό - Τον έψαχναν για 40 λεπτά οι φίλοι του

Σε ανείπωτη τραγωδία, μετατράπηκε το παιχνίδι τριών νεαρών σε ταράτσα πολυκατοικίας στον Βόλο.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 24 Σεπ 2025 | 07:55

Βόλος: Σε σοκ οι φίλοι του 20χρονου Ιάσονα, ήταν σαν αδέρφια - "Δεν είδα να πέφτει κανένας, άκουσα ένα ‘μπουπ’"

Σοκάρουν οι λεπτομέρεις που έρχονται στο φως για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού 20χρονών που έπεσε από τον φωταγωγό στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ 23 Σεπ 2025 | 17:12

Βόλος: Τι έδειξε η νεκροτομή για τον άτυχο Ιάσονα - Κατέρρευσαν οι γονείς του όταν έμαθαν τον τραγικό θάνατό του

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία - νεκροτομή για τον θάνατο του Ιάσονα Πόπωλη στον Βόλο - Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του - Η τραγική ειρωνεία

ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ 23 Σεπ 2025 | 16:34

Μπέος σε κτηνοτρόφους: Οι κοπρίτες βουλευτές να κόψουν λεφτά από τον μισθό τους και να σας τα μοιράσουν [βίντεο]

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως απαιτεί να δοθεί μια λύση και πρότεινε να διαθέσει τον μισθό του στους κτηνοτρόφους

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 23 Σεπ 2025 | 14:49

Τραγωδία στον Βόλο: Θλίψη για τον 20χρονο Ιάσονα - Σε δύο μέρες θα επέστρεφε στην Αθήνα - Τι κατέθεσαν οι φίλοι του

Ο άτυχος 20χρονος εντοπίστηκε περίπου 40 λεπτά αργότερα, όταν οι φίλοι του, που τον έψαχναν, διαπίστωσαν το σπασμένο πλεξιγκλάς και τον είδαν πεσμένο μέσα στον φωταγωγό

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΥΣΣΑ 23 Σεπ 2025 | 14:42

Βοιωτία: Επιτέθηκε σε δημοσιογράφο η 62χρονη που έθαψε τη μητέρα της- Της έστριψε το χέρι και πέταξε το μικρόφωνο [βίντεο]

Η δημοσιογράφος περίμενε την 62χρονη για δηλώσεις έξω από το σπίτι στο χωριό Κλειδί Βοιωτίας.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 23 Σεπ 2025 | 11:05

Πώς έγινε η τραγωδία στον Βόλο με τον 20χρονο φοιτητή: Υποχώρησε το πλεξιγκλάς και έπεσε στον φωταγωγό [εικόνες - βίντεο]

Ο 20χρονος μαζί με δύο φίλους του, το βράδυ της Δευτέρας βρίσκονταν στην ταράτσα πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης και πετούσαν αυγά σε περαστικούς.

ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 23 Σεπ 2025 | 08:01

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός 20χρονος φοιτητής που έπεσε από φωταγωγό - Κατέρρευσαν στο νοσοκομείο οι γονείς του

Τη ζωή του έχασε ένας 20χρονος φοιτητής στον Βόλο ο οποίος βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε φωταγωγό πολυκατοικίας τα ξημερώματα της Τρίτης.

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΑ 18 Σεπ 2025 | 14:33

Μαγνησία: Φωτιά στους Αγίους Θεοδώρους – Εκκενώθηκε σχολείο

Εκκενώθηκε σχολείο λόγω πυρκαγιάς στους Αγίους Θεοδώρους Μαγνησίας.

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΝ. ΦΛΑΜΗΣ 18 Σεπ 2025 | 10:09

"Σε έχασα φίλε μέσα σε 15 λεπτά": Συγκλονιστική περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές του εικονολήπτη του ΑΝΤ1, Γ. Παυλάκη

Συγκλονίζει η περιγραφή του δημοσιογράφου Κων. Φλαμή, για τον θάνατο του εικονολήπτη του ΑΝΤ1, Γιώργου Παυλάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα του ρεπορτάζ.

VIRAL ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 17 Σεπ 2025 | 12:09

Πέταξαν αυγά σε ανυποψίαστη κοπέλα στον Βόλο - Αντιδράσεις για τις κακόγουστες φάρσες νεαρών στην πόλη

Οι νεαροί κρύβονται σε μπαλκόνια πολυκατοικιών και ταράτσες και πετούν αυγά σε ανυποψίαστους περαστικούς.

ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ 17 Σεπ 2025 | 10:42

Κηφισιά: Ρομά που παρίστανε την ανάπηρη χτύπησε δημοσιογράφο - "Φύγε μη σου τραβήξω καμία" [βίντεο]

H... ανάπηρη γυναίκα, όταν είδε την κάμερα, άρχισε να… τρέχει, ενώ χτύπησε στο κεφάλι τον δημοσιογράφο.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 16 Σεπ 2025 | 12:40

Γιάννης Μάγγος σε Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: "Γιατί τέτοια στοχοποίηση προς ένα πατέρα που ζητάει δικαιοσύνη;"

Νέα ανοιχτή επιστολή προς τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, έστειλε ο Γιάννης Μάγγος, πατέρα του Βασίλη που πέθανε λίγο μετά τον βασανισμό του από αστυνομικούς στον Βόλο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ THETOC 16 Σεπ 2025 | 06:39

Η Αδαμαντία Λιόλιου έχει το "μικρόβιο" της δημοσιογραφίας - Από τη Νομική στην καρδιά των μεγάλων γεγονότων

Η δημοσιογράφος Αδαμαντία Λιόλιου -που βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΕΡΤnews κάθε Σαβ/κο- μιλά για την ευθύνη του να ενημερώνεις τους πολίτες, για τις προκλήσεις της νέας τηλεοπτικής εποχής και τις στιγμές που τη συγκλόνισαν.

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ 15 Σεπ 2025 | 09:22

Επεισόδιο στον Βόλο: Πέταξε... σφυρί στην πρώην σύζυγό του επειδή παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα

Σε βάρος της γυναίκας ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων, ενώ ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα σωματικής βλάβης

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 13 Σεπ 2025 | 16:18

Νίκος Μάνεσης: "Δεν μπλέκω με σούργελα της τηλεόρασης" - Γιατί σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις

Ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε για ποιον λόγο έχει αποφασίσει να μη δίνει συνεντεύξεις

ΣΤΟ MEGA 12 Σεπ 2025 | 22:19

Βόλος: Σοκάρει η 18χρονη κόρη του συζυγοκτόνου που σκότωσε την 32χρονη Μαριόλα - "Και οι δύο φταίνε για εμένα"

Η 18χρονη καταλογίζει λάθη και στους δύο γονείς της: "Η μητέρα μου είχε σχέση, ο μπαμπάς μου ζήλεψε" - "Όπως ανέφερε δεν έχει πάει να δει τον πατέρα της στη φυλακή"

ΖΩΗ "ΚΟΛΑΣΗ" 10 Σεπ 2025 | 18:58

Βόλος: "Παντρέψου με ή πέθανε" – Νεαρός έκανε "κόλαση" τη ζωή της πρώην συντρόφου του επί 13 χρόνια [βίντεο]

Ο 33χρονος έγραφε με σπρέι υβριστικά και άκρως συκοφαντικά μηνύματα στον Βόλο για την πρώην σύντροφό του

ΑΛΥΣΙΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 09 Σεπ 2025 | 18:45

Η συγκλονιστική κίνηση του σταρ της Μπόκα Τζούνιορς. Εντισον Καβάνι: Πώς ένα τηλεφώνημα έσωσε ένα κοριτσάκι

Μέσα σε λίγα λεπτά ο Έντινσον Καβάνι μετατράπηκε σε "φύλακα-άγγελο" για ένα μικρό κοριτσάκι που χρειαζόταν να χειρουργηθεί επειγόντως στο κεφάλι.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ 09 Σεπ 2025 | 17:40

Συναγερμός στο Βόλος για φωτιά σε εργοστάσιο - Ήχησε το 112 λόγω πυκνού μαύρου καπνού

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο όπου αποθηκεύονται μεταλλικά απορρίμματα (scrap).

ΘΛΙΨΗ 07 Σεπ 2025 | 17:13

Έφυγε ξαφνικά από την ζωή η φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ, Μαρία Μαρόγιαννη

Η Μαρία Μαρόγιαννη γεννήθηκε το 1973 και υπήρξε για όλους το χαμογελαστό κορίτσι και η άψογη επαγγελματίας, που νοιαζόταν τόσο για το επάγγελμά της όσο και για όλους τους συναδέλφους της

"ΠΑΚΕΤΟ" 05 Σεπ 2025 | 07:52

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ένα δώρο ψυχής για την κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της

Την πρόθεσή του να στηρίξει την 18χρονη κόρη της 36χρονης γυναίκας που βρήκε τραγικό θάνατο από το χέρι του 40χρονου συζύγου της στον Βόλο, έδειξε ένας καταξιωμένος επιστήμονας, που ζει στην Ελλάδα.

ΚΑΤΕΛ 03 Σεπ 2025 | 18:13

Σοκ στον Αλμυρό: Σκοτώθηκε μετά από πτώση σε πηγάδι στην αυλή του σπιτιού του

Ο 78χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στο χείλος του πηγαδιού, όταν γλίστρησε και κατρακύλησε σε βάθος τουλάχιστον 15 μέτρων

ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ 03 Σεπ 2025 | 08:45

Εγκυος η δημοσιογράφος Ευλαμπία Ρέβη - Το πρόσωπο-έκπληξη που έρχεται στη θέση της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ευλαμπία Ρέβη, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι.

ΣΤΟΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ 03 Σεπ 2025 | 08:30

Βόλος: Πυρκαγιά στο Οικονομικό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στον υπόγειο χώρο του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

ΕΠΕΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ 02 Σεπ 2025 | 12:12

Βόλος: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στον 18χρονο Νίκο - Στα λευκά οι φίλοι του [εικόνες - βίντεο]

Το τελευταίο "αντίο" είπαν, σε κλίμα οδύνης, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον άτυχο Νίκο, ο οποίος έπεσε νεκρός μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων του.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ 01 Σεπ 2025 | 19:32

Βόλος: "Ο Νίκος περπάτησε και σωριάστηκε - Έχουμε ιστορικό στην οικογένεια" λέει ο πατέρας του 18χρονου

"Έχουμε ιστορικό στην οικογένεια, ο παππούς μου πέθανε από εγκεφαλικό, όπως και η γιαγιά του Νικόλα", τόνισε ο πατέρας του 18χρονου Νίκου, Αργύρης Παλάσκας

01 Σεπ 2025 | 11:48

Τραγωδία στον Βόλο: Εγκεφαλική αιμορραγία η αιτία θανάτου του 18χρονου Νίκου

Σε εγκεφαλική αιμορραγία, παθολογικής προέλευσης, αποδίδεται, σύμφωνα με τα πορίσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος του 18χρονου Νίκου Παλάσκα από τον Βόλο.

ΣΤΑ 53 ΤΗΣ 01 Σεπ 2025 | 10:44

Πέθανε η δημοσιογράφος Κατερίνα Ζαχαράκη – Κόρη πρώην βουλευτή της ΝΔ

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον θάνατο της Κατερίνας Ζαχαράκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 53 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 31 Αυγ 2025 | 12:17
ΤΡΑΓΩΔΙΑ 31 Αυγ 2025 | 12:09

Βόλος: Η σπαρακτική ανάρτηση της αδερφής του 18χρονου Νίκου που κατέρρευσε - "Γιατί έφυγες τόσο ξαφνικά από κοντά μας, αδελφούλη μας;"

Ο 18χρονος Νίκος έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των φίλων του - Τι συνέβη στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στον Βόλο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ 30 Αυγ 2025 | 23:56

Πέθανε σε ηλικία 98 ετών ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιάννης Καιροφύλας: Υπήρξε από τους σημαντικότερους αθηναιογράφους

Αγαπούσε βαθιά την Αθήνα του και είχε καταφέρει μέσα από τα γραπτά του να μεταδώσει την αγάπη του αυτή σε ένα ευρύ κοινό.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 30 Αυγ 2025 | 12:21

Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός ο 17χρονος Νικόλας - Ήταν με την παρέα του όταν γλίστρησε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι

Ο νεαρός διασκέδαζε με την παρέα του, όταν -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- έχασε την ισορροπία του και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ 29 Αυγ 2025 | 15:13

Οι άκρως ελληνικές διακοπές του αδυνατισμένου Μπόρις Τζόνσον: Το σπίτι στο Πήλιο, οι παραλίες και τα γεμιστά [εικόνες]

Η σύζυγος του Μπόρις Τζόνσον, Κάρι, ανάρτησε φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές τους σε Μαγνησία και Εύβοια

ΥΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 10:56

Παπασταύρου για Chevron: Δεν έχουμε να συζητήσουμε τίποτα με την Τουρκία

"Δηλαδή, καζάν καζάν γιοκ για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, τα οποία είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν είναι για μοίρασμα", είπε.

ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ 29 Σεπ 2025 | 10:54

Συγγνώμη από τον δημιουργό της fake δήλωσης Γεωργιάδη για τον Π. Ρούτσι - "Γενναίοι μέχρι να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες"

Λήξη στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με την ψευδή δήλωση που αποδόθηκε σε εκείνον για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι, έδωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

ΒΟΥΛΗ 29 Σεπ 2025 | 10:16

Στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες" των πολιτικών για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί της Δευτέρας, από την επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 29 Σεπ 2025 | 07:54

Ο Γεωργιάδης απειλεί με μηνύσεις για ένα fake tweet: "Κύριε Ρούτσι, υπάρχουν παιδιά στην Αφρική που δεν έχουν να φάνε"

Μηνύσεις προαναγγέλλει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τη διακίνηση ψεύτικης δήλωσής του για τον Πάνο Ρούτσι.

ΓΙΑ 2022-2023 29 Σεπ 2025 | 07:26

Στη δημοσιότητα σήμερα τα "πόθεν έσχες" των πολιτικών

Σήμερα, Δευτέρα, δίδονται στη δημοσιότητα, από την επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, οι δηλώσεις πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2022-2023.

"ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ" 29 Σεπ 2025 | 06:41

Ξανά στη μέγγενη μεταξύ Τεμπών και ΟΠΕΚΕΠΕ η κυβέρνηση - Για 15η μέρα συνεχίζει την απεργία πείνας ο Π. Ρούτσι

Η τραγωδία των Τεμπών, όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί, αλλά αντιθέτως "προκαλεί" το θυμικό, αφήνοντας πληγές στην κυβέρνηση.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ 28 Σεπ 2025 | 17:15

ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Το Μαξίμου όχι μόνο γνώριζε αλλά και ενορχήστρωνε την επιχείρηση των παράνομων επιδοτήσεων

"Οι διάλογοι που έρχονται στο φως της δημοσιότητας[...]είναι ενδεικτικοί του ύφους και του ήθους της διακυβέρνησης Μητσοτάκη", αναφέρει το ΠΑΣΟΚ

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 28 Σεπ 2025 | 16:45

ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η διαφθορά βρίσκεται στην καρδιά του Μεγάρου Μαξίμου

"Φαίνεται πως για να ανέβεις στην επετηρίδα του Μαξίμου, πρέπει να έχεις εμπλοκή σε σκάνδαλα", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 28 Σεπ 2025 | 11:32

Με 8 βουλευτές η "Νίκη": Διέγραψε τον αντάρτη Βρεττό που στήριξε την πρόταση ΝΔ για πρόεδρο της Εξεταστικής του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Νίκος Βρεττός στήριξε για πρόεδρο της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ τον Ανδρέα Νικολόπουλο και την πρόταση της ΝΔ, σε αντίθεση με τη βούληση του κόμματός του.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 28 Σεπ 2025 | 11:13

Παύλος Γερουλάνος: Το πολιτικό έδαφος είναι εξαιρετικά εύφορο για το ΠΑΣΟΚ - Οι συνεργασίες δεν είναι μέσα στο ραντάρ

"Η ανατροπή στις εκλογές είναι πλέον υπόθεση κινητοποίησης των ανθρώπων οι οποίοι δεν πάνε στην κάλπη"

Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 28 Σεπ 2025 | 11:03

Μητσοτάκης: "Ωρα να αποσύρει το casus belli η Τουρκία - Δεν χάνεται το δικαίωμα κανενός συγγενούς" αναφέρει για Ρούτσι

"Η Πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν" αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 28 Σεπ 2025 | 09:34

Βουλή: Στη δημοσιότητα τη Δευτέρα τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών για τα έτη 2022 και 2023

Τα πόθεν έσχες του πρωθυπουργού, των αρχηγών των κομμάτων, των μελών του υπουργικού συμβουλίου, των βουλευτών, των ευρωβουλευτών, των περιφερειαρχών, των δημάρχων και όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των κομμάτων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 27 Σεπ 2025 | 21:57

Νίκος Ανδρουλάκης: Επίσκεψη στα μαστιχοχώρια της Χίου

Το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα επισκεφτεί τη Βολισσό που επλήγη από την πυρκαγιά του περασμένου Αυγούστου

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 27 Σεπ 2025 | 19:27

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Mαζί με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Σε ανάρτησή της, η Μαρέβα Γκραμπόφκι, μοιράστηκε μία φωτογραφία από την σημερινή εκδήλωση

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 27 Σεπ 2025 | 17:56

Κυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Aπροκάλυπτη εργαλειοποίηση και "κυνήγι μαγισσών"

Με αφορμή δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι κυβερνητικές πηγές κάνουν λόγο για "κυνήγι μαγισσών"

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ 364 ΣΗΜΕΙΩΝ 27 Σεπ 2025 | 15:19

Καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο λόγω της λευκής απεργίας ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας - Εισοδήματα έως και 120.000 ευρώ λέει το υπουργείο

Γιατί καθυστερούν οι πτήσεις στο αεροδρόμιο - "Έχουμε θεσπίσει πολύ σημαντικές διατάξεις για τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας" δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δίμας

ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 27 Σεπ 2025 | 12:29

Θεοδωρικάκος: Απολύτως αναγκαία η ίδρυση της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας του Καταναλωτή

Για το "κόμμα Τσίπρα" είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός βλέπει ότι υπάρχει κενό στην αντιπολίτευση

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 27 Σεπ 2025 | 11:05

Διπλωματική πηγή: Επικοινωνία Γεραπετρίτη - Φιντάν πριν την ακύρωση της συνάντησης Μητσοτάκη Ερντογάν

"Ήταν δύσκολο να υπάρξει επαναπρογραμματισμός διότι ήταν πολύ πιεσμένα τα προγράμματα" αναφέρει ανώτατη διπλωματική πηγή - Χαμηλές προσδοκίες για την επικείμενη τριμερή στο Κυπριακό λόγω εκλογών στα κατεχόμενα

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ 27 Σεπ 2025 | 10:42

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Δημοφιλία 55,1% για τον Χάρη Δούκα - Οι Αθηναίοι συμφωνούν με τις παρεμβάσεις του Δήμου

Tο 48,9% πιστεύει ότι ο Χάρης Δούκας θα έχει καλύτερα αποτελέσματα στη θητεία του απ' ό,τι είχε ο προηγούμενος Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης.

ΣΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ 27 Σεπ 2025 | 08:55

Συνάντηση Μητσοτάκη - Τραμπ στο δείπνο που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Φωτογραφία του πρωθυπουργικού ζεύγους με τον Αμερικανό πρόεδρο και την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ 27 Σεπ 2025 | 08:30

Απίθανη μια συνάντηση Μητσοτάκη- Ερντογάν στο αμέσως επόμενο διάστημα- Το μήνυμα για το casus belli

Πώς βλέπουν στην κυβέρνηση την επόμενη μέρα στα ελληνοτουρκικά - Η συνάντηση με Ερντογάν που δεν έγινε, αυτή με Τραμπ που... θα γίνει

ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ 26 Σεπ 2025 | 23:47

ΟΗΕ: Συνάντηση Μητσοτάκη - Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν το Κυπριακό, οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς και οι εξελίξεις στη Λιβύη

"ΑΒΑΣΙΜΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ" 26 Σεπ 2025 | 22:26

Η ΝΔ στηρίζει τον Γ. Σταμάτη: Συνέβαλε στη στήριξη των συγγενών των νεκρών στα Τέμπη

Η ΝΔ αναφέρεται στα όσα καταλογίζουν στον βουλευτή Γιώργο Σταμάτη, και σημείωσε ότι "ο κ. Σταμάτης, τότε ως Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, συνέβαλε καίρια, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, στην παροχή κάθε στήριξης στις οικογένειες των πληγέντων"

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ 26 Σεπ 2025 | 22:18

Νέες καταγγελίες Ασλανίδη: "Ο Σταμάτης της ΝΔ έπαιρνε συγγενείς θυμάτων και έταζε ρουσφέτια και διαγραφές δανείων"

Ο Παύλος Ασλανίδης μίλησε στο ραδιόφωνο του Focus FM, σχετικά με το περιστατικό που ανέφερε ο Πάνος Ρούτσι μεταξύ του ίδιου και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Σταμάτη έξω από την Βουλή.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 26 Σεπ 2025 | 19:34

Μητσοτάκης στον ΟΗΕ: "Η Τουρκία να ανακαλέσει το casus belli - Δεν δικαιολογείται ο θάνατος αμάχων στη Γάζα"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας από το Βήμα του ΟΗΕ, ανέφερε ότι "η Ελλάδα είναι πυλώνας σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων -Στηρίζουμε τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου - Επιζητούμε διάλογο και την ειρηνική συνύπαρξη με τους γείτονές μας"

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 19:14

Σωκράτης Φάμελλος: Να γίνει πλήρως δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι

Να γίνει πλήρως δεκτό το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, ζητά με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Σεπ 2025 | 17:54

Τέμπη: Επιστολή Κυρανάκη στον ΟΣΕ για να παραιτηθεί από τα ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις σε συγγενείς θύματων

Ο Αν. Υπουργός Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ζήτησε από τη νέα διοίκηση του ΟΣΕ να παραιτηθεί από αυτήν την αξίωση, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν περαιτέρω οι συγγενείς του θύματος.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 26 Σεπ 2025 | 16:37

Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Πληρωμές επιδοτήσεων χωρίς ελέγχους δεν θα γίνουν" - Καβγάς με Χαρίτση, Σταρακά και Κόκκαλη

"Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τις ροές των ευρωπαϊκών πόρων", τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Τσιάρας

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 26 Σεπ 2025 | 15:25
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 26 Σεπ 2025 | 15:11

Κυβερνητικές πηγές για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ουρά της Κωνσταντοπούλου και του Βαξεβάνη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Το ένα λάθος μετά το άλλο

"Η απελπισία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής οδηγεί την ηγεσία του από το ένα λάθος στο άλλο", σημειώνουν κυβερνητικές πηγές

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 14:09

Παρέμβαση Βενιζέλου υπέρ της εκταφής στα Τέμπη - Οι αναφορές στον Κρέοντα και την... κάθαρση

"Οποιοι παριστάνουν τον Κρέοντα ως προς την (εκ)ταφή των νεκρών, ας σκεφτούν το ταχύτερο ότι όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας η οποία δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση" έγραψε.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Σεπ 2025 | 13:36

ΠΑΣΟΚ: Ένοχη η σιωπή του Μαξίμου για τον Μυλωνάκη - Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατάπιε τη γλώσσα του

"Πέντε ώρες μετά την ανακοίνωση μας και το Μαξίμου συνεχίζει την ένοχη σιωπή" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 26 Σεπ 2025 | 12:48

Μαρινάκης: Κάποιους τους νοιάζει μόνο να κάνουν αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη, αλλά στην πραγματικότητα κάνουν στην Ελλάδα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σημείωσε πως πρέπει να σταματήσει αυτό που γίνεται στη Γάζα, αλλά συγχρόνως είπε ότι είμαστε σύμμαχοι του Ισραήλ.

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ 26 Σεπ 2025 | 12:11

Ο διάλογος Τσιάρτα - Πλεύρη στο Χ για μεταναστευτικό και εγκληματικότητα: "Τι γίνεται; Αυτά θα έχουμε κάθε μέρα;"

Ο Βασίλης Τσιάρτας είπε πως "δεν γίνεται να ζούμε μέσα στην ανασφάλεια" και ζήτησε να εξετάζονται όλες οι περιπτώσεις και να μην κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 26 Σεπ 2025 | 12:07

Στο Ηρώδειο ο Νίκος Ανδρουλάκης μαζί με τον ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη - Η χειραψία με την Μαρίνα Σταυράκη [εικόνες]

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στο Ηρώδειο μαζί με τον ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη, για να παρακολουθήσουν την αρχαία τραγωδία "Ανδρομάχη" του Ευρυπίδη.

ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ 26 Σεπ 2025 | 11:20

Νέες αιχμές Βαληνάκη σε Μητσοτάκη: Κατέρρευσαν οι ψευδαισθήσεις των "ήρεμων νερών" στα ελληνοτουρκικά

Ο κ. Βαληνάκης έκανε λόγο για κατάρρευση των ψευδαισθήσεων ότι ο Ερντογάν θα σταματούσε τις διεκδικήσεις του λόγω των "ήρεμων νερών".

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ 26 Σεπ 2025 | 11:14

Μπλακ χιούμορ Καράογλου της ΝΔ για τους πεθαμένους μάρτυρες της εξεταστικής ΟΠΕΚΕΠΕ: "Μπορεί να πέθαναν από το άγχος τους"

Απίστευτο σχόλιο από τον βουλευτή της ΝΔ Θεόδωρο Καράογλου για τους νεκρούς μάρτυρες που εκλήθησαν στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΠΑΣΟΚ 26 Σεπ 2025 | 11:09

Επιμένει ο Γερουλάνος: Οι απόψεις και οι αγωνίες δεν συνιστούν αμφισβήτηση - Μικρό το παράθυρο ευκαιρίας

Ο Παύλος Γερουλάνος επέμεινε ότι το κόμμα έχει μικρό χρονικό περιθώριο για να "ξεκολλήσει η βελόνα".

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 26 Σεπ 2025 | 10:39

Αποκάλυψη Τζον Κατσιματίδη: Ο Τραμπ είπε στον Μητσοτάκη ότι κάνει φοβερή δουλειά

Ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης εξήρε την πορεία της χώρας υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ 26 Σεπ 2025 | 10:17

Φλωρίδης: Η Κωνσταντοπούλου δεν θέλει να ξεκινήσει η δίκη για τα Τέμπη - Ταχύτατη θα είναι η απάντηση στο αίτημα Ρούτσι

Ο κ. Φλωρίδης εξήγησε τι ισχύει με τα αιτήματα εκταφής σορών από συγγενείς θυμάτων και απαντάει σε όσους τον καλούν να παραιτηθεί.

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ 26 Σεπ 2025 | 10:12

"Ποιος είναι ο Μάκης;": Οι επίμονες ερωτήσεις της Μιλένας Αποστολάκη στον πρώην πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Κυριάκος Μπαμπασίδης δήλωσε ότι δεν ξέρει ποιος είναι ο "Μάκης" της επίμαχης συνομιλίας.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ 26 Σεπ 2025 | 09:59

Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ για το "κόμμα Τσίπρα"- Εντάσεις, νεύρα και εγκλήσεις για... αποστασία

Συνυπολογίζεται στο βαρύ κλίμα φυσικά και η συνολική δημοσκοπική επίδοση για το μελλοντικό κόμμα Τσίπρα.

36 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 26 Σεπ 2025 | 09:47

Μητσοτάκης για Παύλο Μπακογιάννη: "Η στάση σου επαναστατική - Η μνήμη σου φάρος ελπίδας για όλους μας"

Ανάρτηση για τα 36 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από την "17 Νοέμβρη" έκανε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ S-400 26 Σεπ 2025 | 09:44

Έντι Ζεμενίδης για Τραμπ – Ερντογάν: Η πώληση των F-35 είναι πιο δύσκολη απ' ότι το παρουσίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Μεταξύ άλλων ο κ. Ζεμενίδης τόνισε πως "η πώληση των F-35 είναι πιο δύσκολη από ότι το παρουσίασε ο πρόεδρος των ΗΠΑ".

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 26 Σεπ 2025 | 09:38

ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να αποπέμψει τον Μυλωνάκη - Ο Σαλμάς επιβεβαιώνει τον Μπουκώρο

"Το ότι γνώριζε για τις επισυνδέσεις και ενημέρωνε τους εμπλεκόμενους, θέτει μείζον ζήτημα αξιοπιστίας της κυβέρνησης" αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του.

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 26 Σεπ 2025 | 09:29

Και η Νίνα Κασιμάτη κατά Πάρι Ρούπου: Ήρθε να υποδυθεί τον "αντιφασίστα" με ρυπαρολογίες σε βάρος της ελληνικής σημαίας

Η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, εμφανίστηκε σε τελείως διαφορετική γραμμή από αυτή του κόμματος, το οποίο τάχθηκε στο πλευρό του κωμικού.

ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ 26 Σεπ 2025 | 09:14

Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 36 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη

Σήμερα συμπληρώνονται 36 χρόνια από την ημέρα που ο Παύλος Μπακογιάννης δολοφονήθηκε από τη "17 Νοέμβρη".

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 08:25

Γεωργιάδης για Πάρι Ρούπο: "Οι υποκριτές αριστεροί μισούν καθετί ελληνικό - Από τη μικρασιατική εκστρατεία πάντα ίδιοι..."

Για "υποκρισία των αριστερών" κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την απόλυση του κωμικού Πάρι Ρούπου από την Pizza Fan.

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ 26 Σεπ 2025 | 07:30

Η εκτίμηση της Αθήνας για τη συνάντηση Τραμπ - Ερντογάν και η ατάκα του Αμερικανού πρεσβευτή στην Αγκυρα

Ο Αμερικανός Πρόεδρος τού ζήτησε να σταματήσει να παίρνει πετρέλαιο από την Ρωσία, δίνοντας μία "υποσχετική" για το μέλλον.

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 25 Σεπ 2025 | 23:15

Κυρανάκης προς ΟΣΕ: Μην ασκήσετε αναίρεση για τις αποζημιώσεις οικογένειας θύματος των Τεμπών

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης ζήτησε να παραιτηθεί η εταιρεία από τα ένδικα μέσα κατά της πρόσφατης απόφασης του Εφετείου για αποζημιώσεις 4 μελών της οικογένειας θύματος των Τεμπών.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ 25 Σεπ 2025 | 22:56

Βουλή: Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις για τις φρεγάτες Belharra - Ποιοι καταψήφισαν

Το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε επί της Αρχής από τη ΝΔ. Το καταψήφισαν ΚΚΕ και Νέα Αριστερά ενώ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ 25 Σεπ 2025 | 22:30

Νεα Υόρκη: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον αντιπρόεδρο της Exxon Mobil και τον πρόεδρο της Lockheed Martin

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πρόεδρο της Lockheed Martin, επιβεβαιώθηκε η εξαιρετική συνεργασία, και η ομαλή πρόοδος τόσο στο πρόγραμμα αναβάθμισης των F16, όσο και στο πρόγραμμα των F35

ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 25 Σεπ 2025 | 22:24

Γεραπετρίτης στο Reuters: Η Ελλάδα θα εγγυηθεί την ασφαλή πλεύση του στολίσκου για τη Γάζα στα χωρικά της ύδατα

"Υπάρχει ένας μικρός αριθμός πλοίων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα νερά της Κρήτης, και θα εγγυηθούμε την ασφαλή πλεύση τους", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών στο Reuters, σε συνέντευξή του στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ 25 Σεπ 2025 | 21:46

Γεωργιάδης κατά Κωνσταντοπούλου: Αν ξεκινήσει η δίκη, δεν θα μπει στη Βουλή - Δεν πρόκειται περί ευαισθησίας, αλλά περί συμφέροντος

"Κάνει χρήση του βουλευτικού αξιώματος για να εκπροσωπεί πελάτες της-Υπηρετεί το σχέδιο της να καθυστερήσει η δίκη για τα Τέμπη γιατί αλλιώς δεν θα μπει ούτε στη Βουλή"

ΣΤΟ STAR 25 Σεπ 2025 | 21:03

Δημοσκόπηση GPO: Αγγίζει το 20% το "κόμμα Τσίπρα" - 1 στους 2 θέλει προσφυγή στις κάλπες και κυβέρνηση συνεργασίας

Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει 24,7% με πτώση μιας μονάδας σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα που έγινε τον Ιούνιο - Τι λένε οι πολίτες για ακρίβεια, φορολογικές ρυθμίσεις και χαμολά εισοδήματα

ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 25 Σεπ 2025 | 19:01

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μπαμπασίδης για Τυχεροπούλου - "Ανοίξαμε την ντουλάπα της με αλυσοπρίονο, βρέθηκαν 13 προσφυγές"

"Όταν αποχώρησε, δεν παρέδιδε το ερμάριο με τα έγγραφα των έλεγχων, παρότι της ζητήθηκε" είπε για την Παρασκευή Τυχεροπούλου ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ - "Καμία παράνομη πράξη και καμία πληρωμή που να μην είναι νόμιμη δεν έγινε"

ΗΠΑ 25 Σεπ 2025 | 18:00

Μητσοτάκης: "Οι επιλογές, σχετικά με την ΤΝ, θα καθορίσουν αν η τεχνολογία θα γίνει δύναμη προόδου ή μοχλός απειλής"

Σε εκδήλωση υψηλού επιπέδου του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, που διοργανώθηκε από την κορεατική Προεδρία

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΕΜΠΛΕΤΟΝ 25 Σεπ 2025 | 17:39

Βράβευση Οικουμενικού Πατριάρχη στη Ν. Υόρκη - Μητσοτάκης: "Αντιπροσωπεύει μεγάλη κληρονομιά"

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης τόνισε ότι η διάκριση "δεν ανήκει σε ένα άτομο αλλά σε ένα όραμα που εμπνέει το Οικουμενικό Πατριαρχείο επί τρεις δεκαετίες"

ΗΠΑ 25 Σεπ 2025 | 17:39

Συνάντηση Μητσοτάκη με επενδυτές και επιχειρηματίες για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και τα σχέδια της κυβέρνησης

Ο πρωθυπουργός ιδιαίτερη αναφορά στις δυνατότητες της Ελλάδας να αποτελέσει σημαντικό επενδυτικό προορισμό στους κλάδους τεχνολογιών υγείας και AI