X

Βούλα Κεχαγιά σε Μητσοτάκη: Οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, τεκμηριωμένες, το επόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ

Μετά την πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη και τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, στη ΔΕΘ θα μιλήσει ο Νίκος Παππάς

Γράφει: TheToc team

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνέντευξή Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), σχολίασε με η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά, στο πλαίσιο των αντιδράσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πρόταση μομφής στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδικότερα, η Βούλα Κεχαγιά επισήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε με αυταρέσκεια πως δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα, παραβλέποντας τις σοβαρές προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρωθυπουργός, προκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να παρουσιάσει τι διαφορετικό θα έκανε στον τομέα της οικονομίας για την ανακούφιση των πολιτών από την ακρίβεια και την βελτίωση της καθημερινότητας.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας, υπογράμμισε ότι όλες οι απαραίτητες και τεκμηριωμένες απαντήσεις θα δοθούν από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το επόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.

Αναλυτικά η δήλωσή της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

"Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ ισχυρίστηκε με αυταρέσκεια ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης για τη χώρα.

Προκάλεσε δε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να πει τι διαφορετικό θα έκανε στον τομέα της οικονομίας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Όλες οι απαντήσεις, τεκμηριωμένες, θα δοθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης".

Διαβάστε Επίσης