
Την άρση ασυλίας των δύο ανεξάρτητων βουλευτών Κωνσταντίνου Φλώρου και Διονύση Βαλτογιάννη εισηγείται ομόφωνα η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.
Και τα δυο αιτήματα αφορούν την επίθεση του Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο εντός της Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε χτυπήσει τον κ. Γραμμένο έξω από την Ολομέλεια της Βουλής, στο περιστύλιο.
Πιο αναλυτικά:
1) Διονύσης Βαλτογιάννης και Κωνσταντίνος Φλώρος: κατόπιν έγκλησης του Βασίλη Γραμμένου (Ελληνική Λύση), ο κ. Βαλτογιάννης κατηγορείται για ψευδή κατάθεση και ο κ. Φλώρος για ηθική αυτουργία στην ψεύδη κατάθεση.
2) Κωνσταντίνος Φλώρος: για το περιστατικό της βιαιοπραγίας του κατά του Γραμμένου, σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα και η εν λόγω δικογραφία για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής και της έργω εξύβρισης.
Σημειώνεται πως και οι δύο βουλευτές ζήτησαν την άρση της ασυλίας τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr