Advertisement
opap
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Follow us

Βουλή: Κοινοβουλευτική κόντρα για την εκδήλωση της Ομάδας Αλήθειας - Η κριτική στον Μαρινάκη και η αντίδρασή του

"Γίνεται μια επίθεση λάσπης, εδώ και δύο μήνες, στην Ομάδα Αλήθειας", είπε ο Παύλος Μαρινάκης

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΒΟΥΛΗ

"Γίνεται μια επίθεση λάσπης, εδώ και δύο μήνες, στην Ομάδα Αλήθειας και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που, με πάρα πολύ μεγάλη χαρά, θα πάω σήμερα το βράδυ στην εκδήλωση", δήλωσε, από το βήμα της Βουλής ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας στα πυρά που δέχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση για την Ομάδα Αλήθειας και το είδος της σχέσης της με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

"Σε μια χώρα όπου ανθεί, τα τελευταία χρόνια, η προπαγάνδα της κουκούλας, είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι βγαίνουν μπροστά, με το όνομα τους, χωρίς κουκούλα και λένε αυτό το οποίο πιστεύουν και έχουν ξεκάθαρη ιδεολογική θέση και έχουν απαντήσει αναλυτικά και για τους ίδιους, και για το τι είναι και για το site το οποίο τρέχουν", είπε ο κ. Μαρινάκης.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος απευθύνθηκε στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ και τον κάλεσε να απαντήσει αν το απόγευμα θα παραβρεθεί στο "πάρτι" της Ομάδας Αλήθειας. "Να πάτε, να πείτε χρόνια πολλά από όλους μας και καλή διασκέδαση", είπε ο κ. Μάντζος και αναρωτήθηκε αν ο ίδιος και η κυβέρνηση αισθάνονται βαρύτατα εκτεθειμένοι για τον Τύπο, από την παρουσία τους, απόψε εκεί.

"Δεν αισθάνεστε βαρύτατα εκτεθειμένος, όταν ενώ έχετε πολλαπλώς υπερασπιστεί και ευχηθεί και τον πολλαπλασιασμό της Ομάδας Αλήθειας, από την έδρα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, σήμερα με όλες αυτές τις αποκαλύψεις, σήμερα που εισηγείστε νομοσχέδιο στη Βουλή, για τη διαφάνεια στα ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα, να παρίστασθε στη γιορτή μιας ομάδας προπαγάνδας, αμειβόμενης προπαγάνδας του κόμματος, το οποίο υπηρετείτε;", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και σημείωσε ότι "έχει αποδειχθεί πως άτομα που δουλεύουν εκεί, πρώην αμειβόμενα στελέχη-υπάλληλοι της Νέας Δημοκρατίας, είναι κάποιοι δήθεν ιδιώτες ρομαντικοί ιδεολόγοι, οι οποίοι αμείβονται από κάποιους άλλους ιδιώτες, επίσης ρομαντικούς ιδεολόγους, φίλους της παράταξής σας που μπορεί να παίρνουν δημόσιο χρήμα".

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Πλεύσης Ελευθερίας, Αλέξανδρος Καζαμίας κάλεσε τον Παύλο Μαρινάκη και την κυβέρνηση να πάρουν μια ξεκάθαρη θέση για την Ομάδα Αλήθειας και όχι να "εμπαίζουν" και τη Βουλή και τα κόμματα και τους δημοσιογράφους, που ρωτούν, και τον ελληνικό λαό που "γνωρίζει ότι η Ομάδα Αλήθειας είναι ένας μηχανισμός χυδαίας κομματικής προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας που καταπιάνεται με τη δολοφονία χαρακτήρων - και σήμερα η κυβέρνηση παριστάνει ότι δεν έχει καμία σχέση". "Είναι ή δεν είναι μέρος της Νέας Δημοκρατίας η Ομάδα Αλήθειας;", είπε ο κ. Καζαμίας.

Η επίθεση σε βάρος της Ομάδας Αλήθειας, ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, "δείχνει τον φόβο των κομμάτων της αντιπολίτευσης απέναντί της και νομίζω είναι ένας επιπλέον λόγος για να είμαστε όλοι εκεί στην εκδήλωση". "Εσείς κύριε Μάντζο γεννηθήκατε το 1982. Οπότε εκείνα τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ που "τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά", δεν τα έχετε ζήσει", είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και τόνισε ότι "πάει πολύ να κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ την κυβέρνηση για μαύρη προπαγάνδα διότι εκείνη την εποχή είχε στηθεί ένα ολόκληρο δίκτυο, στερεωμένο σαν τραπεζομάντηλο, με το ένα μανταλάκι στη Ζαλοκώστα, το άλλο στη Χαριλάου Τρικούπη, το τρίτο μανταλάκι να είναι στον Ταύρο με τον αυριανισμό και το τέταρτο μανταλάκι να βρίσκεται στην ΕΡΤ".

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του ο Μακάριος Λαζαρίδης, δέχθηκε πυρά από τα έδρανα της Ελληνικής Λύσης και σχολίασε: "Κύριε Χήτα, κύριε Γραμμένο, σε κανένα ΠΑΣΟΚ δεν ήμουνα. Και επειδή ο πρόεδρός σας με αποκάλεσε θυρωρό της οικογένειας Μητσοτάκη, σας λέω ότι προτιμώ να είμαι θυρωρός της οικογένειας Μητσοτάκη παρά παρκετέζα του Κυριάκου Βελόπουλου! Για να τελειώνουμε με εσάς... Ήρθαν τώρα οι ακροδεξιοί να μας πουν πού είμαστε... Ο αρχηγός σας ήταν στο ΠΑΣΟΚ".

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Κι όμως, μπορείς να δεις πρώτος από όλους την ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες

Ο σπουδαίος Ιρανός σκηνοθέτης Τζαφάρ Παναχί παρουσιάζει το νέο του φιλμ "Ένα απλό ατύχημα", που θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 06 Οκτ 2025 | 11:44

Κατατίθεται το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2026: Ανάπτυξη 2,4% και χρέος 137,5% του ΑΕΠ, το χαμηλότερο από το 2010

Με ρυθμό ανάπτυξης 2,4% προβλέπεται να κινηθεί η ελληνική οικονομία το 2026, έναντι 2,2% που εκτιμάται ότι θα κλείσει το 2025.

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ 04 Οκτ 2025 | 18:06
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ 03 Οκτ 2025 | 15:34

Καβγάς Χρηστίδου – Μπάρκα στη Βουλή: Αν ξαναγελάσεις την ώρα που μιλάω, θα σου σπάσω τα μούτρα

Ένταση σημειώθηκε στη Βουλή σήμερα παρασκευή μεταξύ του Κώστα Μπάρκα και της Ραλλίας Χρηστίδου.

ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ 03 Οκτ 2025 | 12:01
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ 02 Οκτ 2025 | 13:28

Global Sumud Flotilla: Από αύριο η επιστροφή των Ελλήνων ακτιβιστών - Μεταξύ τους και η βουλευτής Πέτη Πέρκα

"Ο πρέσβης στο Τελ Αβίβ έχει πάρει εντολή μόλις φτάσει το καράβι να πάει και να επιληφθεί τα της μεταφοράς των 27 Ελλήνων στην Ελλάδα", είπε ο Ν. Κακλαμάνης.

"ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ" 02 Οκτ 2025 | 13:09

Βουλή - Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Δεν θα προστεθεί μόνο ο κ. Μυλωνάκης - Θα προστεθούν κι άλλοι μάρτυρες"

"Κλείνοντας τον κύκλο 2019 - 2025, θα δούμε ξανά τον κατάλογο των μαρτύρων, και είναι δεδομένο ότι, δεν θα προστεθεί μόνο ο κ. Μυλωνάκης" είπε ο Μ. Λαζαρίδης.

ΤΙ ΕΙΠΑΝ 02 Οκτ 2025 | 11:19

Αντιδράσεις από ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και Ν. Αριστερά για το ισραηλινό ρεσάλτο στον στολίσκο για τη Γάζα: "Πειρατεία σε διεθνή ύδατα"

Αντιδράσεις των κομμάτων σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε από τις Ισραηλινές δυνάμεις ο στολίσκος με την ανθρωπιστική βοήθεια που μετέφερε στη Γάζα.

ΚΑΦΕΝΕΙΟ 01 Οκτ 2025 | 12:50

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σε κόντρα με την Ομάδα Αλήθειας για τα "χαμένα βαγόνια στα Τέμπη"- Το βίντεο που τον εκθέτει

Σε πολλές τηλεοπτικές του εμφανίσεις, ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ) διέψευδε ότι μίλησε ποτέ για χαμένα βαγόνια, αλλά το βίντεο τον διαψεύδει.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ 30 Σεπ 2025 | 16:01

Κατάθεση Σημανδράκου για ΟΠΕΚΕΠΕ: ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά βλέπουν "γαλάζιο" σκάνδαλο και εμπλοκή του Μαξίμου

ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Αριστερά υποστηρίζουν πως η ιστορία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ είναι ένα "γαλάζιο" σκάνδαλο με εμπλοκή του Μαξίμου.

ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 30 Σεπ 2025 | 15:32

Πηγές ΠΑΣΟΚ κατά ΝΔ για εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκεί που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βόδι

"Μάταιος κόπος. Η αμηχανία μπροστά στην ευθύνη για διακοπή των επιδοτήσεων των αγροτών είναι παραπάνω από φανερή", αναφέρουν πηγές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

ΒΟΥΛΗ 29 Σεπ 2025 | 10:16

Στη δημοσιότητα τα "πόθεν έσχες" των πολιτικών για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023

Στη δημοσιότητα δόθηκαν το πρωί της Δευτέρας, από την επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΑΣ 25 Σεπ 2025 | 22:56

Βουλή: Εγκρίθηκαν οι συμβάσεις για τις φρεγάτες Belharra - Ποιοι καταψήφισαν

Το νομοσχέδιο ψηφίσθηκε επί της Αρχής από τη ΝΔ. Το καταψήφισαν ΚΚΕ και Νέα Αριστερά ενώ επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, ΣΥΡΙΖΑ, Ελληνική Λύση, Νίκη και Πλεύση Ελευθερίας

"Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ "ΠΙΑΣΤΗΚΕ" ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ" 25 Σεπ 2025 | 15:25

Πηγές ΝΔ για την Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Το ΠΑΣΟΚ "ουρά" της Κωνσταντοπούλου - Προσπαθεί να δημιουργήσει αντιδράσεις

Πηγές της ΝΔ χαρακτηρίζουν το ΠΑΣΟΚ ""ουρά" της της Ζ. Κωνσταντοπούλου", καταμαρτυρώντας του παραποίηση γεγονότων στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή.

ΒΟΥΛΗ 24 Σεπ 2025 | 23:58

Δένδιας για νέα Belhara: "Αποκτάμε το πιο ισχυρό Πολεμικό Ναυτικό"

Ο κ. Δένδιας, παράλληλα, έκανε γνωστό ότι "την Δευτέρα θα πάω στην Ιταλία και η πρόθεσή μας είναι και ελπίζω να τα καταφέρουμε να υπογράψουμε ένα Μνημόνιο συνεννόηση με την Ιταλική πλευρά για τις Bergamini"

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 Σεπ 2025 | 12:35
ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 23 Σεπ 2025 | 23:42

Η Βουλή φωτίστηκε με την χρυσή κορδέλα της ελπίδας - Μήνυμα στήριξης στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου [εικόνες]

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, κάθε χρόνο περίπου 250.000 παιδιά σε όλο τον κόσμο νοσούν από καρκίνο, από τα οποία βέβαια μόνο ποσοστό 20% έχει δυνατότητα πρόσβασης σε σωστή ιατρική φροντίδα

ΒΑΡΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ 22 Σεπ 2025 | 20:14

Βουλή: Άγρια κόντρα Μυλωνάκη - Κωνσταντοπούλου για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - "Έχετε αναγάγει το ψέμα σε επιστήμη"

"Αυτή είναι η αλήθεια", ξεκαθάρισε ο Γ. Μυλωνάκης κατηγορώντας την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας πως έχει αναγάγει "το ψέμα σε επιστήμη και την συνωμοσιολογία σε τέχνη"

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ «ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ» 20 Σεπ 2025 | 23:06

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών: Φωταγωγήθηκε η Βουλή

H Ελλάδα διαθέτει περιορισμένη "δεξαμενή" εθελοντών δοτών και γι' αυτό δυσκολεύεται να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών της.

20 Σεπ 2025 | 08:26

Γιατί σώπασαν ξαφνικά οι αντάρτες της ΝΔ στην Κοινοβουλευτική Ομάδα - Τι λέγεται στα... πηγαδάκια

Αν και σε πολλούς γαλάζιους, δεν ήχησε θετικά η προσχώρηση Λοβέρδου στη ΝΔ, προτίμησαν να… κατεβάσουν τα όπλα και να τηρήσουν σιγή ασυρμάτου.

ΒΟΥΛΗ 19 Σεπ 2025 | 12:26

Μητσοτάκης στην ΚΟ ΝΔ: Φοροελαφρύνσεις σε 4,3 εκατ. συμπολίτες μας - Το ΠΑΣΟΚ μοιράζει δισ. από το "πράσινο λεφτόδεντρο"

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση στη ΔΕΘ, ενώ επιτέθηκε και στον Νίκο Ανδρουλάκη κάνοντας λόγο για "πράσινα λεφτόδεντρα".

ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 18 Σεπ 2025 | 21:43

Τέμπη: Πατέρας από το Αίγιο κάνει απεργία πείνας στο πλευρό του Πάνου Ρούτσι

Ο Πάνος Ρούτσι και ο κύριος Δημήτρης βρίσκονται δίπλα δίπλα στο Σύνταγμα.

ΕΝΤΑΣΗ 18 Σεπ 2025 | 17:31

Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αντιδρά η αντιπολίτευση για τους μάρτυρες που θα κληθούν να καταθέσουν

Με πρώτους μάρτυρες τους διοικητές του ΟΠΕΚΕΠΕ "από το σήμερα προς τα πίσω" αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου, η διερεύνηση, από την εξεταστική επιτροπή της Βουλής

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ 18 Σεπ 2025 | 17:19

Βουλή: Την Τετάρτη οι πρώτοι μάρτυρες στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ολος ο κατάλογος με τα ονόματα

Πρώτοι μάρτυρες στην εξεταστική, ο νυν πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ιωάννης Καββαδάς όπως και ο τέως επικεφαλής του Οργανισμού, Νίκος Σαλάτας.

16 Σεπ 2025 | 21:58

Βουλή: Ερώτηση 8 βουλευτών της ΝΔ για τις παλαιές συντάξεις χηρείας του ΟΓΑ

Οι εν λόγω συντάξεις του πρώην ΟΓΑ παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα

ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ 16 Σεπ 2025 | 09:10

Η Νίκη απομακρύνει από την Εξεταστική του ΟΠΕΚΕΠΕ τον βουλευτή Νίκο Βρεττό - "Αν διαγραφώ δεν θα παραδώσω την έδρα"

Η Νίκη ανακοίνωσε ότι αποσύρει τον βουλευτή της Νίκο Βρεττό και τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής.

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 15 Σεπ 2025 | 15:12

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτό είναι το προεδρείο της Εξεταστικής Επιτροπής

Από τα πρώτα θέματα της Επιτροπής θα είναι η κατάρτιση του καταλόγου μαρτύρων που θα προτείνουν τα κόμματα, καθώς και των εγγράφων που θα ζητήσουν να κατατεθούν.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 15 Σεπ 2025 | 12:33

Τέμπη: Πατέρας 22χρονου θύματος κάνει απεργία πείνας και δίψας έξω από τη Βουλή - Στο πλευρό του η Μαρία Καρυστιανού

Η Μαρία Καρυστιανού καταγγέλλει το γεγονός πως ο εφέτης ανακριτής Λάρισας αρνήθηκε αίτημα -και- της οικογένειας Ρούτσι για εκταφή του γιου τους.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15 Σεπ 2025 | 09:36

Βουλή: Με την εκλογή προεδρείου η πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Για τη θέση του προέδρου της επιτροπής η κυβερνητική πλειοψηφία θα προτείνει τον βουλευτή Ηλείας της ΝΔ, Ανδρέα Νικολακόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 11 Σεπ 2025 | 17:39

ΟΠΕΚΕΠΕ: Συγκροτήθηκε η εξεταστική επιτροπή - Ποιοι βουλευτές θα μετέχoυν από κάθε κόμμα

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των βουλευτών που θα συγκροτήσουν την εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΒΟΥΛΗ 10 Σεπ 2025 | 08:51

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την κοινωνική αντιπαροχή και την ισόβια τριτεκνική ιδιότητα

"Η αντιπολίτευση μπορεί να λαϊκίζει και να τα καταγγέλλει όλα. Εμείς όμως δουλεύουμε και αφήνουμε έργο" ανέφερε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ 09 Σεπ 2025 | 15:07

Βουλή: Επίθεση Βελόπουλου σε Γιαννούλη - "Ειρωνείες στο σπίτι σου και στη μάνα σου - Άντε με τον προδότη της Μακεδονίας"

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε την ομιλία του Κυριάκου Βελόπουλου και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ξέφυγε σε χαρακτηρισμούς - "Μια ζωή ήσουν κρατικοδίαιτος"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ 06 Οκτ 2025 | 22:40

Ανδρουλάκης: Αποτέλεσμα της αντιπολίτευσης Τσίπρα το 41% της ΝΔ - Μη αναστρέψιμη η φθορά της κυβέρνησης"

Ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε δριμεία κριτική απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό, λέγοντας ότι "το 41% που πήρε Νέα Δημοκρατία οφείλεται στον τρόπο που έκανε αντιπολίτευση ο Αλέξης Τσίπρας"

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 06 Οκτ 2025 | 20:59

Οι επόμενες κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα: Πότε ανακοινώνεται το νέο κόμμα, ποιοι θα τον ακολουθήσουν

Η ανακοίνωση της παραίτησης Τσίπρα αποτελεί το πρελούδιο της δημιουργίας νέου πολιτικού φορέα - Πότε θα παρουσιάσει το βιβλίο του, πότε θα ανακοινώσει το κόμμα και ποια πρόσωπα θα "τραβήξει" μαζί του

06 Οκτ 2025 | 20:39

Α. Γεωργιάδης: Μεγάλη πράξη αλτρουισμού η δωρεά οργάνων

Η Κυβέρνηση, είπε ο υπουργός Υγείας, δίνει μεγάλη βαρύτητα στις μεταμοσχεύσεις

ΣΚΛΗΡΗ ΓΛΩΣΣΑ 06 Οκτ 2025 | 20:29

Σφοδρή επίθεση Αλαβάνου σε Τσίπρα: "Να γονατίσει μπροστά σε δεσπότη και να ζητήσει συγγνώμη" [βίντεο]

Μεταξύ άλλων, ο Αλέκος Αλαβάνος σημείωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός "δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, την Κεντροαριστερά και το κέντρο"

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ 06 Οκτ 2025 | 20:29

Αλλαγές Πλεύρη στο μεταναστευτικό: "Ψαλίδι" στα επιδόματα - Σαρωτικές μειώσεις σε σίτιση, στέγαση και βοηθήματα

Μείωση του κόστους και αυστηρό έλεγχο της χρήσης των δημόσιων πόρων φέρνει η συμφωνία που υπέγραψε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θ. Πλεύρης, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Υπερταμείου, Π. Σταμπουλίδης

ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 06 Οκτ 2025 | 20:16

ΟΠΕΚΕΠΕ: Αίτημα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για κλήτευση μαρτύρων στην εξεταστική επιτροπή

Σύμφωνα με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ "Η άμεση κλήτευση και κατάθεση όλων των ανωτέρω, χωρίς εξαιρέσεις και καθυστερήσεις, είναι απαραίτητη για τη διαμόρφωση μιας πλήρους και αντικειμενικής εικόνας της υπόθεσης"

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 06 Οκτ 2025 | 19:05

Κωνσταντοπούλου για Ρούτσι: "Πάμε μέχρι τέλους να αποκαλύψουμε τα ψέματα - Δεν έχουμε καμία ενημέρωση ακόμα"

"Μαθαίνουμε ότι εκείνοι που προσπάθησαν άρον-άρον να κλείσουν την υπόθεση ήδη αναγκάζονται να ομολογούν ότι υπάρχουν ενέργειες που δεν έκαναν" δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 06 Οκτ 2025 | 18:45

Μητσοτάκης: Για πρώτη φορά μπορείς να κλείσεις δωρεάν ραντεβού με γιατρό του ΕΣΥ με ένα κλικ

"Το ΕΣΥ αλλάζει - Κλείστηκαν πάνω από 100.000 ραντεβού τις 2 πρώτες ημέρες", λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 06 Οκτ 2025 | 17:40

Σωκράτης Φάμελλος: Τιμώ τον Αλέξη Τσίπρα - Δεν θα είμαστε αντίπαλοι - Προτεραιότητα η ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων

"Το κρίσιμο ζήτημα για την κοινωνία είναι να απαλλαγεί το συντομότερο η χώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη", αναφέρει ο Σωκράτης Φάμελλος για την παραίτηση Τσίπρα

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ 06 Οκτ 2025 | 17:05

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Γιώργος Μυλωνάκης διαβίβασε στην Εξεταστική Επιτροπή το ενημερωτικό σημείωμα Βάρρα

"Προοριζόταν αποκλειστικά προς εσωτερική χρήση και έλαβα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στο κινητό μου τηλέφωνο", αναφέρει ο Γιώργος Μυλωνάκης

GLOBAL SUMUD FLOTOLLA 06 Οκτ 2025 | 17:00

Γ. Γεραπετρίτης: Επαναπατρίζονται εντός της ημέρας οι Έλληνες πολίτες από το Ισραήλ - Είναι καλά στην υγεία τους

"Στην πτήση αυτή θα υπάρχουν και πολίτες ξένων κρατών. Μας ζήτησαν φιλικές κυβερνήσεις, ξένα κράτη να τους διευκολύνουμε με τη μεταφορά".

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 06 Οκτ 2025 | 16:57

Ανδρουλάκης: "Ο Μητσοτάκης να βάλει στην άκρη τα παιχνίδια και να ενημερώσει για την ηλεκτρική διασύνδεση Κύπρου-Κρήτης"

Ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε ότι οι χειρισμοί της Νέας Δημοκρατίας μας οδηγούν σε επικίνδυνα γεωπολιτικά μονοπάτια

ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ 06 Οκτ 2025 | 16:56

Τσουκαλάς για Τσίπρα: Ρήξη εντός ΣΥΡΙΖΑ - O καθένας έχει το δημοκρατικό δικαίωμα να κάνει ό,τι θεωρεί σωστό

Δεν ασχολούμαστε με εσωτερικά ζητήματα άλλων κομμάτων, σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τσουκαλάς

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ 06 Οκτ 2025 | 15:38

Ειρωνική ανάρτηση Διαμαντοπούλου για Τσίπρα: Προκαλεί την 7η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει τον "κατακερματισμό"…

Το ειρωνικό σχόλιο της Αννας Διαμαντοπούλου για το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 06 Οκτ 2025 | 14:15

Παρουσιάστηκε το Ενιαίο Σύστημα Ηλεκτρονικών Ραντεβού - Τι βαθμό έβαλαν οι ασθενείς στα νοσοκομεία

Παρουσιάστηκαν το Ενιαίο Σύστημα Ηλεκτρονικών Ραντεβού καθώς και τα πρώτα αποτελέσματα την αξιολόγησης των πολιτών που αφορούν νοσοκομεία και κλινικές

ΝΕΑ ΑΡΧΗ 06 Οκτ 2025 | 14:00

Χαμόγελα στο Μαξίμου, "κατήφεια" στην αντιπολίτευση μετά την παραίτηση Τσίπρα- Ετοιμος για νέο κόμμα

Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να προλάβει και να κατέβει στα εκλογές του 2027 με το δικό του σχήμα

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 06 Οκτ 2025 | 13:43

Επίκαιρη ερώτηση Ανδρουλάκη στον πρωθυπουργό για την ακρίβεια και το ιδιωτικό χρέος

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν υιοθέτησε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, αλλά αρνήθηκε κάθε συζήτηση, σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 06 Οκτ 2025 | 13:32

Μαρινάκης για παραίτηση Τσίπρα: Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε όλοι σωσίβιο

"Ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισ.", είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA 06 Οκτ 2025 | 13:08

Φλωρίδης για παραίτηση Τσίπρα: Άντε πάλι από την αρχή, στο πεζοδρόμιο - Η επανάληψη της ιστορίας ως φάρσα

Πώς σχολίασε ο Γιώργος Φλωρίδης την είδηση παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα.

ΒΟΥΛΗ 06 Οκτ 2025 | 13:07

Ο αγιασμός στη Βουλή με την έναρξη της νέας περιόδου - Τα χαμόγελα Ιερώνυμου και Μητσοτάκη [εικόνες]

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ευχήθηκε "καλή δύναμη" στους βουλευτές, καλώντας τους ταυτόχρονα "να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να αγωνιστούν και να εργαστούν όλοι μαζί για το λαό".

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 06 Οκτ 2025 | 12:41

Γιαννούλης: Σαφώς θα υπάρξουν εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση Τσίπρα

Ο Χρήστος Γιαννούλης πήρε αποστάσεις από την παραίτηση Τσίπρα από το βουλευτικό αξίωμα.

ΣΥΡΙΖΑ 06 Οκτ 2025 | 12:26

Καρφιά Πολάκη για παραίτηση Τσίπρα: "Άρα η συζήτηση δεν γινόταν ερήμην - Καλές θάλασσες με την 5η διάσπαση"

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε σε ανάρτησή του μία φωτογραφία με ένα σκάφος με κόκκινα πανιά να οδεύει σε παγόβουνο.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΜΕΠΟ 06 Οκτ 2025 | 12:25

Ραγκούσης για δικαστική διαμάχη με τον Αλ. Ζαβό και το κλείσιμο ινστιτούτου: Η Δικαιοσύνη μίλησε καθαρά

"Σήμερα, με τη δικαστική αυτή εξέλιξη, επιβεβαιώνεται ότι η επιλογή εκείνη δεν ήταν μόνο πολιτικά σωστή, αλλά και νομικά ακέραιη", τονίζει ο Γιάννης Ραγκούσης.

ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ 06 Οκτ 2025 | 12:14
ΖΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 06 Οκτ 2025 | 12:11

Παπαδημούλης για παραίτηση Τσίπρα: Η ευρύτερη κοινωνική πλειοψηφία διψά για μια πολιτική αλλαγή

"Μακάρι η σημερινή απόφαση και τα επόμενα βήματα του Αλέξη Τσίπρα να συμβάλλουν στο να φύγει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη", αναφέρει.

ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 06 Οκτ 2025 | 12:03

Κωνσταντοπούλου: Ο Μητσοτάκης έχει βγάλει μπροστά τις ύαινες, τον Γεωργιάδη και τον Φλωρίδη, να επιτίθενται στον Π. Ρούτσι

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε επίσης ότι πλέον όλη η κοινωνία έχει σιχαθεί τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Μητσοτάκη και αυτά που κάνουν.

ΑΝΟΙΓΜΑ 06 Οκτ 2025 | 12:01

Καραμέρος για παραίτηση Τσίπρα: "Πράξη υπέρβασης" από τον ηγέτη του προοδευτικού χώρου

"Το μήνυμα σε όλους εμάς είναι η προοπτική για ένα ταξίδι σε πιο όμορφες θάλασσες", αναφέρει ο Γιώργος Καραμέρος.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 06 Οκτ 2025 | 11:53

Καρφί Γεωργιάδη για Δένδια: Θα μπορούσα κι εγώ, όπως κάποιοι άλλοι, να βγαίνω και να το παίζω καλός

"Η Κωνσταντοπούλου αδιαφορεί αν πάθει κάτι ο Ρούτσι - Είναι κακό άτομο, τη νοιάζει μόνο το δικηγορικό της γραφείο", είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 06 Οκτ 2025 | 11:38

Ο Θοδωρής Δρίτσας στη θέση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή: "Θα κρατήσω την έδρα, δεν έχω άλλη επιλογή"

Ο Θοδωρής Δρίτσας είναι πρώτος επιλαχών για να πάρει την έδρα του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή μετά την παραίτησή του.

ΠΑΣΟΚ 06 Οκτ 2025 | 11:06

Ενόχληση στη Χαριλάου Τρικούπη για την παρέμβαση Δούκα και τον ΟΠΕΚΕΠΕ: "Πριν τοποθετηθεί, ας ενημερωθεί"

Ο Χάρης Δούκας ζήτησε "κάθαρση" με αφορμή δημοσιεύματα για εμπλοκή "πράσινου" στελέχους στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ 06 Οκτ 2025 | 10:27

Ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε από βουλευτής: "Είμαι αποφασισμένος να συναντηθώ με τις ανάγκες των πολλών"

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως παραιτείται από βουλευτής, όχι όμως "από την πολιτική δράση".

85 06 Οκτ 2025 | 10:05

Έφυγε από τη ζωή ο πυρηνικός φυσικός Ανδρέας Θεοφίλου - Τα συλλυπητήρια του ΣΥΡΙΖΑ

Έφυγε από τη ζωή ο πυρηνικός φυσικό Ανδρέας Θεοφίλου, αγωνιστής της Αριστεράς.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ 06 Οκτ 2025 | 09:40

Χριστοδουλίδης: Ισχυρότερες από ποτέ οι σχέσεις Ελλάδας-Κύπρου - Όσοι επενδύουν σε ρήξη, θα απογοητευτούν

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής διέψευσε ότι υπάρχει κάποια κρίση στις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας με αφορμή τον ΑΔΜΗΕ.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 06 Οκτ 2025 | 09:15

Παπασταύρου: Η ελληνική κυβέρνηση δεν εκβιάζει - Να αρθούν οι επιφυλάξεις για να προχωρήσει η διασύνδεση με την Κύπρο

Ο κ. Παπασταύρου δήλωσε ότι η Αθήνα "δεν εκβιάζει, μιλάει μόνο θεσμικά" και ότι "οι σχέσεις Ελλάδας-Κύπρου δεν διαταράσσονται από έργα".

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 06 Οκτ 2025 | 08:39

Γεωργιάδης: Δεν προσέβαλα τον Ρούτσι - Κατήγγειλα την επικοινωνιακή διαχείριση της υγείας του από τα ΜΜΕ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι ουδέποτε προσέβαλε τον Πάνο Ρούτσι και τονίζει ότι η κριτική του αφορά τη "διαστρέβλωση των γεγονότων" από μερικά ΜΜΕ.

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ 06 Οκτ 2025 | 08:03

Στην 22η ημέρα απεργίας ο Πάνος Ρούτσι: Ο φόβος της κυβέρνησης και η ευθύνη της Δικαιοσύνης

Με τον χρόνο να πιέζει, καθώς ο Πάνος Ρούτσι βρίσκεται πλέον στην 22η ημέρα απεργίας πείνας και ανυποχώρητος, όλα δείχνουν ότι έχει έρθει η ώρα των αποφάσεων για την δικαιοσύνη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ 05 Οκτ 2025 | 19:03

Μαξίμου: Ενημερώθηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου - Τη Δευτέρα οι τοποθετήσεις της Αθήνας

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας- Κύπρου

ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΤΗΣΗ 05 Οκτ 2025 | 16:33

Γάζα: Τη Δευτέρα επαναπατρίζονται οι 27 Έλληνες από το Ισραήλ - Προηγήθηκε παρέμβαση Γεραπετρίτη

Με πτήση που οργανώνει το υπουργείο Εξωτερικών, επιστρέφουν από τους χώρους κράτησης του Ισραήλ οι 27 Έλληνες του στολίσκου για τη Γάζα.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 05 Οκτ 2025 | 16:30

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου μετά τη διάψευση ΑΔΜΗΕ και την επίθεση Χριστοδουλίδη

Η σύσκεψη έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ, με την οποία διέψευσε δημοσίευμα από την Κύπρο

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Οκτ 2025 | 16:02

Τσίπρας: Χρήσιμη η αριστερά που δεν το βάζει στα πόδια, όταν τολμά να πάρει την ευθύνη της διακυβέρνησης

"Η αριστερά είναι χρήσιμη, ιδίως στα δύσκολα" τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας

ΓΑΖΑ 05 Οκτ 2025 | 15:59

Γάζα: Η Χαμάς λέει ότι θέλει άμεση ανταλλαγή ομήρων με φυλακισμένους - "Ο πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα", λέει ο Ρούμπιο

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ δήλωσε ότι ο πόλεμος στη Γάζα δεν έχει τελειώσει ακόμα παρά το γεγονός ότι Ισραήλ και Χαμάς συμφωνούν σε τμήματα του σχεδίου του Τραμπ.

ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ 05 Οκτ 2025 | 14:45

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πρασιανάκης.

Εφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νομικός Γιώργος Πρασιανάκης.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ 05 Οκτ 2025 | 14:17

Νέα ένταση στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: "Η κυπριακή κυβέρνηση δεν εκβιάζεται", λέει ο Χριστοδουλίδης - Η απάντηση ΑΔΜΗΕ

Ο ΑΔΜΗΕ υπέβαλε ένσταση στη ΡΑΕΚ και ζητά μεγάλη αποζημίωση σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος" - Στις 17:00 σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μαξίμου

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 05 Οκτ 2025 | 12:32

Μητσοτάκης για Γάζα: Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στις διπλωματικές προσπάθειες για εκεχειρία

"Πρέπει να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική δημιουργίας δύο κρατών στην περιοχή, με πραγματικές συνθήκες ασφαλείας", τονίζει ο πρωθυπουργός.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΡΟΥΤΣΙ 05 Οκτ 2025 | 11:48

Στα άκρα η κόντρα Ζωής-Αδωνι: "Είναι πολιτικό σκουλήκι" - "Με ευχαριστεί που με αποκαλεί έτσι, έχει ψυχικά θέματα"

Η σκληρή κόντρα με βαρείς χαρακτηρισμούς, μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, συνεχίζεται και ανεβάζει στο "κόκκινο" την πολιτική αντιπαράθεση.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ 04 Οκτ 2025 | 23:03

"Έλεος με τα fake news": Η κόρη του Κ. Μητσοτάκη Σοφία απαντά για τα εισιτήρια, το ποπ κορν και την coca cola στη Βοστώνη

Τι προκάλεσε την αντίδραση της Σοφίας Μητσοτάκη και την απάντηση στα social media.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 04 Οκτ 2025 | 19:54

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Πάνο Ρούτσι: "Δώστε εντολή τώρα - Σταματήστε την ύβρη"

Η δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου από το Σύνταγμα

ΙΣΡΑΗΛ 04 Οκτ 2025 | 19:20

Το χρονοδιάγραμμα απέλασης των 27 Ελλήνων του στολίσκου για τη Γάζα - Οι 11 κάνουν απεργία πείνας

Η Ελληνίδα πρέσβης στο Ισραήλ θα επισκεφθεί πάλι την Κυριακή το κέντρο κράτησης Κετσιότ στην έρημο Νεγκέβ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ 04 Οκτ 2025 | 18:53

Ζωή Κωνσταντοπούλου για Άδωνι Γεωργιάδη: "Επιτελεί τον ρόλο του αποπροσανατολισμού"

Στα όσα είπε για εκείνη και για τον Πάνο Ρούτσι ο κ. Γεωργιάδης απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΚΑΡΛΑ 04 Οκτ 2025 | 18:37

Μετωπική ΝΔ – ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και "πράσινο" στέλεχος που δήλωνε δημόσιες εκτάσεις στη Θεσσαλία - Ο Χάρης Δούκας ζητά διαγραφές

Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από την Κρήτη φέρεται να είναι ιδιοκτήτης ΚΥΔ και να δήλωνε δημόσιες εκτάσεις στην Κάρλα στη Θεσσαλία.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 04 Οκτ 2025 | 16:34
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 04 Οκτ 2025 | 16:16

Αβραμόπουλος: "Στηρίζω το αίτημα του Πάνου Ρούτσι, δεν είναι πολιτικό ή νομικό ζήτημα αλλά ανθρώπινο και ηθικό"

"Το δικαίωμα ενός γονιού να γνωρίζει την αλήθεια και να βρει γαλήνη μέσα από αυτήν είναι ιερό", ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος.

"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ" 04 Οκτ 2025 | 15:56

Βελόπουλος: Οσοι ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, από όπου και αν προέρχονται, πρέπει να πάνε φυλακή

"Όλοι όσοι έκλεψαν και όσοι ενεπλάκησαν, από όποιο κόμμα και αν προέρχονται, πρέπει να πάνε φυλακή και να δημευθεί η περιουσία τους", είπε.

04 Οκτ 2025 | 15:46

Μητσοτάκης από Αμοργό: Τα Θαλάσσια Πάρκα σε νότιο Ιόνιο και νότιες Κυκλάδες, άσκηση κυριαρχίας της πατρίδας μας

Ο πρωθυπουργός ανέδειξε τη σημασία της δράσης "Αμοργόραμα" για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος σε δηλώσεις που έκανε.

04 Οκτ 2025 | 15:03

Ο Τσίπρας απάντησε σε φοιτητές της Σορβόννης για το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε πρώτη φορά για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει νέο κόμμα, υποστηρίζοντας ότι η συζήτηση που διεξάγεται στο εσωτερικό της χώρας γίνεται ερήμην του.

ΕΚΠΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 04 Οκτ 2025 | 13:58

Τσουκαλάς: Ζητάτε βραβείο επειδή η Ευρωπαία Εισαγγελέας είπε ότι στελέχη σας ήταν μέσα στην εγκληματική οργάνωσης

Κατηγορώντας την κυβέρνηση για συνεχή εργαλειοποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, ανέφερε ότι "υπάρχουν δομικά προβληματικές πρόνοιες του άρθρου 86 που επιτρέπουν στην πλειοψηφία να κουκουλώσει".

ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ 04 Οκτ 2025 | 13:32
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 04 Οκτ 2025 | 13:23

Πυρά Αδωνι κατά γιατρών Ρούτσι και Κωνσταντοπούλου - "Κινδυνεύει η ζωή του και παίζουν πολιτικά παιχνίδια"

Τις ανακοινώσεις του νοσοκομείου Νίκαιας και των γιατρών που παρακολουθούν τον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι σχολίασε o υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΥΡΙΖΑ 04 Οκτ 2025 | 13:10

Φάμελλος: Κοινή δράση των προοδευτικών δυνάμεων για να φύγει η Δεξιά

"Για να φύγει η δεξιά μια ώρα αρχύτερα και να ανασάνει η πατρίδα μας και ο Ελληνικός λαός", τόνισε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος.

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ 04 Οκτ 2025 | 12:49

Στα βόρεια της Λέσβου το τουρκικό ερευνητικό "Πίρι Ρέις" - Η Αθήνα παρακολουθεί την πορεία του

Η Αθήνα είχε αντιδράσει με έκδοση αντι-navtex από τον σταθμό της Λήμνου - Πηγές από την Αθήνα υπενθυμίζουν ότι το Πίρι Ρέις δεν διαθέτει δυνατότητες έρευνας στον βυθό.

ΔΗΛΩΣΗ 04 Οκτ 2025 | 12:14

Μητσοτάκης: Σημαντικό βήμα προόδου η δήλωση της Χαμάς - Οι όμηροι πρέπει να απελευθερωθούν αμέσως

Ο Πρωθυπουργός σε δήλωση που ανήρτησε τόνισε ότι πρέπει να απελευθερωθούν όλοι οι όμηροι του Ισραήλ αμέσως και να σταματήσουν οι εχθροπαξίες.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΔ 04 Οκτ 2025 | 12:11

Σδούκου για Ρούτσι: Αυτό που θα ήθελα να πω είναι να σταματήσει να υποβάλλει τον εαυτό του σε αυτή τη δοκιμασία

Η Αλεξάνδρα Σδούκου είπε πως θα ήθελε και εκείνη να μάθει τη συνέβη το βράδυ του Φεβρουαρίου όπου 57 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών.

ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ 04 Οκτ 2025 | 11:00

Επετειακό βίντεο της Νέας Δημοκρατίας για τα 51 χρόνια από την ίδρυσή της

Η Νέα Δημοκρατια ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επετειακό βίντεο

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 04 Οκτ 2025 | 10:45

Γεωργιάδης κατά των γιατρών του Ρούτσι: "Αν θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του και πάθει κάτι, θα έχουν την ποινική ευθύνη"

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγορεί τη γιατρό του Πάνου Ρούτσι, κ. Κοσμοπούλου, ότι "χρησιμοποιεί την ιατρική της ιδιότητα για πολιτικά παιχνίδια".

ΝΔ 04 Οκτ 2025 | 08:05

Ανησυχία στην κυβέρνηση για την εξέλιξη της απεργίας πείνας του Ρούτσι - Φουντώνει το κίνημα των Τεμπών

Αναβρασμός στις τάξεις της ΝΔ μετά τη δήλωση Δένδια για τον Πάνο Ρούτσι - Πυροσβεστικό ρόλο έπαιξε η επικοινωνία του υπουργού Άμυνας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

03 Οκτ 2025 | 22:30

Αλέξης Τσίπρας από Σορβόννη: Η Ευρώπη είναι μια ήπειρος με λάθος ηγεσία

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για την ανάγκη μίας "προοδευτικής στροφής" τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα.

GLOBAL SUMUD FLOTILLA 03 Οκτ 2025 | 19:29

Στολίσκος για Γάζα: Εντονο διάβημα του ΥΠΕΞ για "απαράδεκτη και ανάρμοστη συμπεριφορά Ισραηλινού υπουργού"

Καλά στην υγεία τους είναι οι Έλληνες πολίτες, που συμμετείχαν στον στολίσκο "Global Sumud Flotilla" και βρίσκονται σε κέντρο κράτησης