Βουλή: Μετά τον προϋπολογισμό η συνεδρίαση για τον διορισμό της Βασ. Θάνου

Για την τοποθέτηση της ως επικεφαλής στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

bouli-meta-ton-proupologismo-i-sunedriasi-gia-ton-diorismo-tis-bas-thanou
SHARE THIS
0
SHARES

Μετά το ξενύχτι του προϋπολογισμού την Τρίτη, η Βουλή βάζει πρωί – πρωί την Τετάρτη συνεδρίαση για την τοποθέτηση της «εκλεκτής» του Μεγάρου Μαξίμου, Βασιλικής Θάνου, ως επικεφαλής στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Σημειώνεται ότι η κυρία Θάνου είναι κόκκινο πανί για την αντιπολίτευση λόγω της διαδρομής της. Διετέλεσε πρόεδρος του Αρείου Πάγου, υπηρεσιακός πρωθυπουργός στις εθνικές εκλογές του 2015 και στην συνέχεια νομική σύμβουλος στο γραφείο του Πρωθυπουργού. Ευνόητο είναι ότι η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών προμηνύεται θυελλώδης.

1. Ώρα 09.30΄ - «Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150)

Η ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ θα συνεδριάσει με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Α. Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής των προτεινομένων, κ.κ. Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου, Νικολάου Ζευγώλη, Παναγιώτη Φώτη, Ιωάννη Παύλοβιτς και Ιωάννη Στεφάτου, από τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Ιωάννη Δραγασάκη, για διορισμό στις θέσεις Προέδρου και  Εισηγητών, αντίστοιχα, της Επιτροπής Ανταγωνισμού και διατύπωση γνώμης της Επιτροπής.

Β. Συζήτηση επί της Εκθέσεως Πεπραγμένων, έτους 2017, του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και ακρόαση του Προέδρου, κ. Αθανασίου Κουτρομάνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook