Βούτσης: Είχαμε ανετοιμότητα αλλά είχαμε πρόγραμμα και στελέχη

"Προφανώς είχαμε μία ανετοιμότητα, ως προς τη διαχείριση των υπουργικών θώκων , αλλά είχαμε πρόγραμμα, είχαμε στελέχη", είπε.

boutsis-eixame-anetoimotita-alla-eixame-programma-kai-stelexi
SHARE THIS
0
SHARES

Σε αντίπαλα κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ απέδωσε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης ,τις αντιδράσεις που προκέκυψαν από τις δηλώσεις του,  αναφορικά με την προετοιμασία της διακυβέρνησης από το Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς, 

Οπως ανέφερε ο κ. Βούτσης μιλώντας στον Αθήνα 9,84: "Προφανώς είχαμε μία ανετοιμότητα, ως προς τη διαχείριση των υπουργικών θώκων , αλλά είχαμε πρόγραμμα, είχαμε στελέχη . Ήμουνα σε αυτό πάρα πολύ σαφής .Και όπως  επισήμανα αυτή η ανετοιμότητα είχε να κάνει και με το ότι δεν είχαμε προεργασία σε σχέση με το υπαλληλικό δυναμικό . Δηλαδή με τους ανθρώπους που θα ήταν εκεί να στηρίξουν κάποιες πολιτικές. Ήμουνα πάρα πολύ σαφής σε σχέση με την ανετοιμότητα" τόνισε.

Αναφερόμενος στις διεργασίες για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του κόμματος είπε:  " Πιστεύω ότι πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, για να έρθουν δεκάδες χιλιάδες πολιτών, οι οποίοι -για την ώρα- είναι απλώς ψηφοφόροι, αλλά ψηφοφόροι που πέντε , έξι φορές όποτε χρειάστηκε, στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Και προέτρεψε : " Να έρθουν όλοι μαζί ,να συναποτελέσουμε τον μεγάλο προοδευτικό πόλο, με την κοινωνική γείωση. Γιατί περί αυτού πρόκειται. Όταν έχεις πολλές δεκάδες χιλιάδες μέλη ,έχεις και αντίστοιχη κοινωνική γείωση. Εννοώ και στα Επιμελητήρια , στους Συλλόγους , στα Πανεπιστήμια. Δηλαδή έχεις συσχετισμούς με όρους κοινωνίας, πέραν από αυτούς που κατέγραψε η εθνική κάλπη" κατέληξε ο πρώην Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook