Δ. Καμμένος: Προσχεδιασμένο το διαζύγιο, στημένοι λεονταρισμοί

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ανέφερε ότι «σίγουρα θα γίνουν κάποιοι λεονταρισμοί και κάποιες δηλώσεις ηρωικής εξόδου», που όμως είναι στημένες.

d-kammenos-prosxediasmeno-to-diazugio-stimenoi-leontarismoi
SHARE THIS
0
SHARES

Για «προσχεδιασμένο διαζύγιο» έκανε λόγο ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, σχολιάζοντας την ενδοκυβερνητική κρίση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. 

«Είναι προσχεδιασμένο, όπως είχα αποκαλύψει από τον Ιούνιο που διεγράφη από την ΚΟ των ΑΝΕΛ για τη συμφωνία των Πρεσπών. Έχει προσυμφωνηθεί το διαζύγιο ένα μήνα πριν έρθει η Συμφωνία από τα Σκόπια», υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος, μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΘΕΜΑ 104,6», λέγοντας ότι το παιχνίδι «είναι στημένο και δυστυχώς κάποιος θα βγάλει λεφτά, όπως στα Σκόπια». 

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ανέφερε ότι «σίγουρα θα γίνουν κάποιοι λεονταρισμοί και κάποιες δηλώσεις ηρωικής εξόδου», που όμως είναι στημένες. «Ο κ. Καμμένος θα φύγει από το υπουργείο. Ο Καμμένος δεν θέλει να είναι επάνω στο νομοσχέδιο που θα έρθει στην Βουλή η υπογραφή του. Είναι ένα τεχνικό κομμάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό πολιτικά, να υπάρχει η υπογραφή του πάνω στη συμφωνία», πρόσθεσε. 

«Ο Καμμένος δεν ελέγχει το κόμμα του»

Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του κόμματος «δεν ελέγχει το κόμμα του, δεν γνωρίζει ποιοι θα φύγουν και ποιοι δεν θα ψηφίσουν. Δεν μπορεί να δώσει γραμμή κομματικής πειθαρχίας διότι υπάρχουν ήδη ανταρσίες». Ως εκ τούτου, αμφισβητεί και την εντολή που έχει, διερωτώμενος: «Με ποια εξουσιοδότηση και με ποια δικαιοδοσία συναντάται με τον κ. Τσίπρα;».

Άλλωστε, όπως είπε ο βουλευτής, «οι ΑΝΕΛ δεν εκπροσωπούνται από τον Πάνο Καμμένο γιατί δεν έχει τη στήριξη των βουλευτών του. Έχει απολέσει τη δύναμή του και ως κοινοβουλευτική ομάδα», ενώ χαρακτήρισε το πρώην κόμμα του ως «ένα “τσούρμο” βουλευτών, που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει». 

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, «θα έπρεπε να έχουν συνεδριάσει οι επιτροπές δεοντολογίας του κόμματος και να διαγράψει όλους τους υπουργούς με εντολή Καμμένου γιατί δεν ακολούθησαν την εντολή του και την επιθυμία του». 

 

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook