Δανέλλης: Υπάρχει ζήτημα με Πολάκη, δημιουργεί προβλήματα

«Προφανώς δημιουργεί προβλήματα τα οποία θα έπρεπε να ήξερε ότι πρέπει να αποφεύγει. Με τη μεθοδολογία και τη συμπεριφορά του».

danellis-uparxei-zitima-me-polaki-dimiourgei-problimata
SHARE THIS
0
SHARES

Αποστάσεις από τις πρακτικές του Παύλου Πολάκη πήρε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος στηρίζει την κυβέρνηση.

Μιλώντας στον Θέμα 104,6 τόνισε μεταξύ άλλων: «Υπάρχουν ζητήματα εκεί, παραδείγματα προς αποφυγή κι άλλοι κώδικες και θέματα που φαίνεται να δημιουργούν θέματα συμβατότητας. Είναι ο χαρακτήρας του κι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται δεν βοηθούν σε αυτά που θα ήθελε να πετύχει. Προφανώς υπάρχουν ζητήματα. Τίποτα δεν είναι τέλειο».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση αν ο ίδιος διαφωνεί με τον τρόπο του αναπληρωτή υπουργού αλλά συμφωνεί με τις προθέσεις του σημείωσε: «Δεν είπα ότι είμαι οκ. Και προφανώς δημιουργεί προβλήματα τα οποία θα έπρεπε να ήξερε ότι πρέπει να αποφεύγει. Με τη μεθοδολογία και τη συμπεριφορά του. Τώρα το θέμα με το δάνειό του και ό,τι ακολούθησε αυτό, είναι δύο θέματα. Αλλης τάξης είναι το δάνειο κι η νομιμότητά του ή αν ελέγχεται για αυτό κι άλλης τάξης είναι ο τρόπος με τον οποίο ανέδειξε το πρόβλημά του». 

 

 

Φωτο: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook