X

Debate ζήτησε ο Κώστας Μπακογιάννης - "Τα λέμε εκεί", του απάντησε ο Χάρης Δούκας

Ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα να διεξαχθεί debate με τον Χάρη Δούκα.

Γράφει: TheToc team

Την διεξαγωγή debate με τον επικεφαλής του συνδυασμού "ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ" Χάρη Δούκα ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα ο Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης "ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ" Κώστας Μπακογιάννης, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών της 15ης Οκτωβρίου.

Σε σχετική ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Αθηναίων επισημαίνει ότι ζήτησε οι κανόνες να μην είναι ασφυκτικοί όπως στις εθνικές εκλογές. "Είμαστε άλλωστε δύο μόνο και στην αυτοδιοίκηση έχουμε μάθει να συνεργαζόμαστε διαφωνώντας", σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Μπακογιάννης στην ανάρτηση του.

Ο κ. Δούκας αποδέχθηκε λίγο αργότερα την πρόταση του κ. Μπακογιάννη, λέγοντας χαρακτηριστικά "τα λέμε εκεί".

"Χαίρομαι πολύ που ο κ.@KBakoyannis αποδέχθηκε, έστω και με καθυστέρηση ενός γύρου, την πρότασή μου για τη διεξαγωγή debat. Τα λέμε εκεί." έγραψε ο Χάρης Δούκας.

Διαβάστε Επίσης