Τσίπρας σε Μητσοτάκη: "Η συγγνώμη σας για τα θύματα της αστυνομικής βίας ήταν μισή..."

Η συζήτηση ξεκίνησε με τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, οποίος απηύθυνε ένα "κατηγορώ" κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με βολές για στρατηγική της έντασης και του διχασμού.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Για προσπάθεια διχασμού και καθεστωτική αντίληψη κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή για την "αστυνομική βία".

Απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό είπε: "Κάνατε την πιο αμήχανη και ασυνάρτητη ομιλία από αυτό το βήμα" και πρόσθεσε: "Ανεβήκατε με στόχο όχι μόνο να διχάσετε αλλά για να ενοχοποιήσετε μία ολόκληρη παράταξη. Αυτή η παράταξη έκανε αγώνες με ανοικτό το πρόσωπο και όχι με κουκούλες. Είναι η παράταξη του μπλόκου της Κοκκινιάς, είναι η παράταξη, του Γλέζου και του Σάντα, του Λαμπράκη και του Πέτρουλα. Απαιτώ να σεβαστείτε την προσφορά αυτής της παράταξης και τους αγώνες της".

Απάντησε στην προσπάθεια σύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τον Κουφοντίνα λέγοντας: "Θέλω να πω ευθύς εξαρχής ότι σέβομαι την οικογένεια Μπακογιάννη, σέβομαι την Ντόρα Μπακογιάννη ακόμη και όταν μας ασκεί άδικη κριτική, αλλά δεν σας επιτρέπω, και σταματήσετε να ταυτίζετε όσους έχουν ευαισθησία για τα δημοκρατικά δικαιώματα με την τρομοκρατία και να σπιλώνετε τους πολιτικούς σας αντιπάλους…". Ακολούθως παρουσίασε πρωτοσέλιδα εφημερίδων της Δεξιάς που συνέδεαν την τρομοκρατία με το ΠΑΣΟΚ για να πει ότι τώρα το επαναλαμβάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είπε ακόμη ο κ. Τσίπρας: "Η ομιλία σας ήταν ένα εξαιρετικό δείγμα ενός πρωθυπουργού που θέλει να διχάσει. Επικαλεστήκατε επιχειρήματα της ομάδας αλήθειας. Η μόνη σας καλή στιγμή ήταν όταν ζητήσατε συγγνώμη, αλλά και αυτή ήταν μισή και την ευτελίσατε και την απαξιώσατε με ειρωνείες και με αναφορές στο 2016 και 2017. Δεν ζητήσατε συγγνώμη όμως για τα περιστατικά της Νέας Σμύρνης ούτε για την αύξηση των καταγγελιών κατά 75% για περιστατικά αστυνομικής βίας επί των ημερών σας. Αν είχατε ζητήσει ή εσείς ή ο υπουργός σας την Κυριακή μία ολόκληρη συγγνώμη δεν θα είχαμε τα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη…".

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: "Η συγγνώμη σας για τα θύματα της αστυνομικής βίας ήταν μισή..."

Εσείς αναλαμβάνετε εδώ και ένα χρόνο το ρίσκο με την πανδημία

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλόγισε στον πρωθυπουργό "απόλυτη φθήνια", όταν "κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν καταδικάζει τις κινητοποιήσεις που προκαλεί η κυβερνητική πολιτική". "Η απόλυτη φθήνια σας, όμως, είναι ότι διαστρέψατε μία αναφορά μου σε συνέντευξη. Δεν είπα ποτέ ότι αναλαμβάνω το ρίσκο της διασποράς του κορονοϊού από τις κινητοποιήσεις, είπα ότι δέχομαι πως υπάρχει ρίσκο" προσέθεσε και αντέστρεψε τις κατηγορίες για ανάληψη του ρίσκου λέγοντας ότι "εσείς αναλαμβάνετε το ρίσκο στα μέσα μαζικής μεταφοράς, εσείς αναλαμβάνετε το ρίσκο στους χώρους εργασίας, εσείς αναλαμβάνετε το ρίσκο για τη μη συνταγογράφηση των τεστ, εσείς αναλαμβάνετε την ευθύνη γιατί μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου δώσατε δύο μικρές κλινικές για περιστατικά Covid και αυτά με προϋποθέσεις που το αναιρούν".

Αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση της πανδημίας: "Αναλώσατε 22 λεπτά για να μας πείτε τι καλά που τα έχει κάνει η κυβέρνησή σας στην πανδημία. Αυτοί οι κοινωνιολόγοι που σας παρακολουθούν δεν μπορούν να σας πουν ότι δεν μπορείτε να έχετε τέτοια απόσταση από το κοινό αίσθημα; Κάνετε συγκρίσεις με άλλες χώρες της Ευρώπης παραβλέποντας ότι 7.000 συμπολίτες μας έχουν χάσει την ζωή της και ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με την πιο μακρά καραντίνα… Είμαστε οι τρίτοι χειρότεροι στην Ευρωζώνη με ύφεση 8,5% όταν ο μέσος όρος είναι 6,6%. Γιατί λέτε ψέματα;"

Επανερχόμενος στα θέματα της Αστυνομίας ανέφερε: "Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στους ανθρώπους της Αστυνομίας που τους έχει φορτώσει η κυβέρνηση μία ευθύνη δυσανάλογη". Ωστόσο σημείωσε πως "η ομάδα ΔΡΑΣΗ είναι επικίνδυνη και δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Δεν προστατεύει την δημόσια τάξη είναι επικίνδυνη για τους πολίτες… Σας ζητάμε να καταργηθεί". Στις προτάσεις του ήταν η σύσταση διακομματικής επιτροπής για την Αστυνομία καθώς επίσης και η επάνδρωση της ΕΛΑΣ να γίνεται από τις πανεπιστημιακές σχολές με αναβάθμιση των σπουδών.

Έκλεισε με ένα όπως είπε προσωπικό δράμα: "Έλαβα ένα γράμμα από τον πατέρα του Βαγγέλη Μάγγου που έχασε την ζωή του ένα μήνα μετά την κακοποίησή του από αστυνομικούς… Ο πατέρας αναφέρει ότι στις 13 Ιουνίου 2020, στοχευμένα και συνειδητά το παιδί μου χτυπήθηκε ανηλεώς, τραυματίστηκε και βασανίστηκε, αδίκως χωρίς καμία συμμετοχή στα επεισόδια εκείνης της ημέρας... Αυτή ήταν η αιτία που οδήγησε το παιδί μας στο θάνατο. Και γι αυτό δεν έχει γίνει ακόμη διερεύνηση".

Καθεστωτική αντίληψη

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για καθεστωτική αντίληψη. "Είναι δεκάδες τα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας, 75% έχουν αυξηθεί οι καταγγελίες επί των ημερών σας. Όταν μία εξουσία καταφεύγει στον αυταρχισμό είτε βρίσκεται σε πανικό είτε βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο". Έκανε αναφορά στην χρηματοδότηση από την κυβέρνηση των ΜΜΕ, "δώσατε 20 εκατομμύρια στα ΜΜΕ στο πρώτο κύμα του κορονοϊού. Δώσατε 18 εκατομμύρια το δεύτερο κύμα. Χαρίσατε άλλα 18 εκατομμύρια στα κανάλια για τις άδειες. Και τώρα δώσατε 3 εκατομμύρια ευρώ στην διαφημιστική προβολή για την ομογένεια" και τόνισε:

"Δεν θα σας ρίξουμε εμείς, η Δημοκρατία θα σας ρίξει αν συνεχίσετε να κυβερνάτε με αυταρχισμό και αντιδημοκρατικό τρόπο".

Σε μία παρένθεσή του προς τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη που τον αποκάλεσε "άνθρωπέ μου", είπε "κ. Γεραπετρίτη όχι σε μένα εδώ "άνθρωπέ μου", θα μου απευθύνεστε θεσμικά σαν αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν είσαστε καν εκλεγμένος".

Πώς ξεκίνησε η κόντρα Μητσοτάκη- Τσίπρα

Τσίπρας Βουλή

Η συζήτηση ξεκίνησε με τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, οποίος απηύθυνε ένα "κατηγορώ" κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με βολές για στρατηγική της έντασης και του διχασμού. Εκανε λόγο για "τάγματα εφόδου της αστυνομίας" και τόνισε ότι ο πρωθυπουργός "είναι προσωπικά ενορχηστρωτής αυτής της έντασης και ότι στήνει "σκηνικό αστυνομικού κράτος".

Όπως είπε, κλείνοντας την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προς τον πρωθυπουργό, "δεν μπορείτε πια, αποτύχατε στην πανδημία, στην οικονομία και τώρα θέλετε την αποτυχία να την πληρώσουν οι πολίτες, στρέφοντας τους μισούς εναντίον των άλλων μισών. Πρέπει να τελειώσει γρήγορα αυτό το καθεστώς. Εμείς έχουμε την ευθύνη αυτή την ενότητα να τη διαφυλάξουμε με κάθε κόστος".

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την συμπαράστασή του στους πολίτες που κακοποιήθηκαν από φαινόμενα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, καθώς και στον αστυνομικό που δέχτηκε επίθεση από χούλιγκαν.

"Αυτά τα φαινόμενα δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά από κανέναν δημοκρατικό πολίτη.Είναι ευθύνη όμως της κυβέρνησης να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη.", επεσήμανε και πρόσθεσε:

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα χαρακτήρισε "απεχθή φαινόμενα" που "δεν μπορεί να γίνουν ανεκτά από κανέναν δημοκρατικό πολίτη", τονίζοντας ότι είναι "ευθύνη" της πολιτείας και "αντικειμενική ευθύνη της κυβέρνησης να διασφαλίσει την κοινωνική ειρήνη τόσο των πολιτών όσο και των αστυνομικών"."Σήμερα, μετά τα όσα έχουν συμβεί τι τελευταίες ημέρες, δεν είμαι εδώ απλά για να σας ρωτήσω. Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου σας ρωτώ. Αλλά ταυτόχρονα σας κατηγορώ", ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

"Σας κατηγορώ γιατί στην πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, με τους πολίτες πιεσμένους, κουρασμένους, απελπισμένους από τη πανδημία, εσείς επιχειρείτε να ξεφύγετε από τις ευθύνες σας, επιλέγοντας ως βασική σας στρατηγική την ένταση και το διχασμό", τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στη διαχείριση της πανδημίας, κάνοντας λόγο για "αποτυχία" με "τραγικά αποτελέσματα".

Τον προειδοποίησε μάλιστα "να φοβάται την οργή των νοικοκυραίων".

Η πρωτολογία του Αλέξη Τσίπρα

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε για στρατηγική επιλογή του πρωθυπουργού σ’ αυτά που έγιναν στη Νέα Σμύρνη. "Δεν είναι οι "υπερβολές” κάποιων θερμοκέφαλων. Δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό" τόνισε χαρακτηριστικά. Επισήμανε δε ότι δεν υπήρξε ούτε μία συγγνώμη από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, που θα είχε αποκλιμακώσει την ένταση. Αντίθετα, όπως τόνισε, "δώσατε και σκονάκια στους βουλευτές σας να στοχοποιούν το θύμα, βγάζοντας στη δημοσιότητα το φάκελο των πολιτικών του φρονημάτων. Διαδίδοντας το όνομά του και τα πιστεύω του σε πανελλήνια μετάδοση. Λες και τα πολιτικά φρονήματα ενός πολίτη αποτελούν δικαιολογία για τη κακοποίησή του" διερωτήθηκε.

Παράλληλα, ο Αλ. Τσίπρας κατηγόρησε προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι είναι ο ενορχηστρωτής της έντασης, καθώς αν και γνώριζε για τους χούλιγκανς στην Νέα Σμύρνη, αντί να προστατεύσει πολίτες και αστυνομικούς, έριξε ευθύνες και συκοφάντησε τους πολιτικούς αντιπάλους του.

"Η βία τρέφει τη βία και η καταστολή προετοιμάζει τραγωδίες. Αν δεν το καταλαβαίνετε είστε ανεπαρκής. Αν το καταλαβαίνετε, είστε επικίνδυνος", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

"Δεν ζητάτε ενότητα, ζητάτε σιωπή, να μη μιλάει κανείς" υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας. "Φοβάστε αυτά που ενώνουν τους Έλληνες, είναι ενωμένοι στο ότι δεν εμπιστεύονται μία κυβέρνηση που τα έχει κάνει θάλασσα" ανέφερε, ενώ τόνισε πως "αυτοί που κατέβηκαν στη Νέα Σμύρνη είναι άνθρωποι που σας ψήφισαν και τους έχετε διαψεύσει".

"Κύριε Μητσοτάκη δεν μπορείτε πια. Αποτύχατε στην πανδημία. Αποτύχατε στην οικονομία. Και τώρα θέλετε τη δική σας αποτυχία να την πληρώσουν οι πολίτες αυτής της χώρας .Να στρέψετε τη μισή κοινωνία απέναντι στην άλλη μισή. Δεν θα περάσει αυτό" υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας.

"Ξέρατε τα πάντα για τον πολίτη που ξυλοκοπήθηκε, αλλά για τον Λιγνάδη τίποτα"

"Για τον πολίτη που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη, μέσα σε λίγες ώρες γνωρίζατε και τι καφέ προτιμάει. Για τον Λιγνάδη που διορίσατε καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό, εδώ και ενάμιση χρόνο είχατε πλήρη άγνοια και πέσατε από τα σύννεφα. Πολύ περίεργο δεν είναι αυτό το επιτελικό κράτος;", διερωτήθηκε, χαρακτηρίζοντας μάλιστα "ενορχηστρωτή της έντασης" τον ίδιο τον πρωθυπουργό, γιατί όπως κατήγγειλε γνώριζε "εγκαίρως" για τη "συρροή" από χούλιγκαν στη Ν. Σμύρνη αλλά δεν φρόντισε να διασφαλίσει "την ασφάλεια των διαδηλωτών αλλα και των αστυνομικών". "Το μόνο που κάνατε ήταν να ρίξετε τις ευθύνες στους πολιτικούς σας αντιπάλους", υπογράμμισε, ενώ έκανε αναφορά και στο "διχαστικό διάγγελμα", του πρωθυπουργού, στο οποίο, όπως είπε, "άφησε πάλι υπονοούμενα για τους πολιτικούς του αντιπάλους". "Στους οποίους επιθυμείτε να φορτώσετε κάθε ακρότητα, πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεφορτωθείτε τις δικές σας ευθύνες. Αυτή όμως δεν είναι η αποστολή ενός πρωθυπουργού, που οφείλει να είναι εγγυητής της ενότητας και της ομαλότητας. Αυτή είναι μια επικίνδυνη στάση", υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για "πολιτική επιλογή πόλωσης και διχασμού".

Συνεχίζοντας, ο Αλ. Τσίπρας αναφέρθηκε επιγραμματικά σε μια σειρά από περιστατικά αστυνομικής βίας που έλαβαν χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, από την εισβολή σε κινηματογράφους που προέβαλαν το "Τζόκερ" και την κακοποίηση της οικογένειας Ινδαρέ μέσα στο σπίτι τους, μέχρι τον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του Βασίλη Μάγγου και τις επεμβάσεις σε πλατείες. "Σας κατηγορώ, λοιπόν, ότι συνειδητά στήνετε ένα σκηνικό αστυνομικού κράτους", δήλωσε ο Αλ. Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι "η βία τρέφει τη βία" και "η άκριτη και απρόκλητη καταστολή προετοιμάζει τραγωδίες".

H δευτερολογία Τσίπρα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΤΗ Μ. ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ 21 Απρ 2021 | 13:40

Προανακριτική: Καταθέτει την Πέμπτη ο Χρήστος Νικολάου, συνεργάτης του Χρήστου Καλογρίτσα

Στην Προανακριτική στη Βουλη θα καταθέσει ο Χρήστος Νικολάου συνεργάτης του επιχειρηματία Καλογρίτσα.

Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ 21 Απρ 2021 | 13:39

Η χούντα, τα τανκς, το πρωτοσέλιδο της Αυγής και ο… ΣΚΑΙ - Τα υπονοούμενα που άναψαν φωτιές

Το πρωτοσέλιδο της "Αυγής" για τη χούντα και η αντίδραση του ΣΚΑΙ.

Ο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ 21 Απρ 2021 | 13:16

Η πρώτη guest εμφάνιση του πρωθυπουργικού Πίνατ: Στη συνάντηση Μητσοτάκη - Αναστασιάδη [εικόνες]

Ο σκυλάκος Peanut που υιοθετήθηκε από το Μαξίμου έκανε την πρώτη του guest εμφάνιση στη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Νίκο Αναστασιάδη.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 21 Απρ 2021 | 11:47

Γερμανία: Πράσινο φως από το Συνταγματικό Δικαστήριο για το ευρωπαϊκό σχέδιο ανάκαμψης

Επικύρωσε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας το ευρωπαϊκό σχέδιο ανάκαμψης.

ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ TWITTER 21 Απρ 2021 | 11:34

Μητσοτάκης για τα 54 χρόνια από τη Χούντα: Η Δημοκρατία εδραιώνεται και διευρύνεται - Θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε

"Πενήντα τέσσερα χρόνια μετά, θυμόμαστε και αγωνιζόμαστε" σημειώνει ο Κ. Μητσοτάκης στο μήνυμά του για την επέτειο από το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ 21 Απρ 2021 | 11:17

Συναγερμός στο νοσoκομείο Χαλκίδας: Πέντε τραυματιοφορείς θετικοί, μόνο ένας είχε εμβολιαστεί

Χτυπήθηκε άγρια από τον κορονοϊό το νοσοκομείο Χαλκίδας. Πέντε τραυματιοφορείς θετικοί, ο ένας διασωληνώθηκε.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 21 Απρ 2021 | 10:44

Κυπριακό - Συνάντηση Μητσοτάκη με Αναστασιάδη: Λύση μόνο στο πλαίσιο διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 21 Απρ 2021 | 09:40

Το σχέδιο για επιστροφή στην κανονικότητα: Πότε ανοίγουν εστίαση, σχολεία και λιανεμπόριο χωρίς SMS

Στην πρωινή σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους λοιμωξιολόγους, κλείδωσαν ουσιαστικά οι αποφάσεις για την περίοδο του Πάσχα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ 21 Απρ 2021 | 07:20

Το σχέδιο Μητσοτάκη για άνοιγμα στις 14 Μαΐου - Έως αύριο το διάγγελμα για "Πάσχα στην πόλη"

Πιθανότατα την Πέμπτη - εκτός απροόπτου - ο πρωθυπουργός με διάγγελμα του θα αναφερθεί στα επόμενα βήματα και για την απόφαση για "Πάσχα στην πόλη".

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝ PLUS» ΤΗΣ ΝΔ 20 Απρ 2021 | 19:46

Μητσοτάκης: Πιθανό διάγγελμα του πρωθυπουργού το επόμενο 48ωρο - "Μετά το Πάσχα επιστρέφουμε στην κανονικότητα"

"Ημερομηνία ορόσημο τα μέσα Μαΐου, όπου σκοπεύουμε να ανοίξουμε τον τουρισμό μας"- Εως την Πέμπτη αναμένεται τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 20 Απρ 2021 | 18:09

ΝΔ κατά Τσίπρα: "Έχει χάσει την μπάλα - Συνδέει την κλειστή λίγκα στο ποδόσφαιρο με τις πατέντες για τα εμβόλια"

Κριτική στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για τη European Super League ασκεί με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης

ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ 20 Απρ 2021 | 17:37

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το δερμάτινο μπουφάν με το όνομά του, δώρο από τον Αρχηγό της Αεροπορίας [Εικόνες]

Ένα δερμάτινο τζάκετ δέχτηκε ως δώρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας

ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 20 Απρ 2021 | 17:36

ΕΜΑ για το εμβόλιο της J&J: Να συνεχιστεί η χρήση του, πολύ σπάνιες οι θρομβώσεις

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Φαρμάκων λέει ναι μεν αλλά για τη χρήση του εμβολίου της J&J