X

Δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ποδήλατο ο Μητσοτάκης παρά το προεκλογικό "τρέξιμο" - Στον Χορτιάτη με τον Πρωταθλητή Ελλάδας

Ο Μητσοτάκης έκανε ποδήλατο στο Χορτιάτη με τον Πρωταθλητή Ελλάδας Δημήτρη Αντωνιάδη.

Γράφει: TheToc team

Δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει ποδήλατο, εν μέσω της προεκλογικής περιόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης που επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε ποδήλατο στο Χορτιάτη με τον Πρωταθλητή Ελλάδας Δημήτρη Αντωνιάδη. Το γεγονός δημοσιοποίησε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας με ανάρτησή της στα social media.

Διαβάστε Επίσης

Η ανάρτηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει: "15 μόλις ημέρες πριν από τις Βουλευτικές Εκλογές της 25 Ιούνη, ο Πρωταθλητής Ελλάδας και αθλητής του Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ, Δημήτρης Αντωνιάδης, είχε την τιμή να ποδηλατήσει με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και Υποψήφιο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στις χαμηλές πλαγιές του όρους Χορτιάτης".