X

Δένδιας για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη: "Εμβληματική πράξη των Γλέζου και Σάντα"

"Το κατέβασμα της σημαίας της ναζιστικής Γερμανίας στην Ακρόπολη από Μ. Γλέζο - Λ. Σάντα ήταν μία από τις πρώτες και πλέον εμβληματικές πράξης αντίστασης", ανέφερε σε ανάρτηση του στο Τwitter o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Γράφει: TheToc team

Μήνυμα για την επέτειο υποστολής της ναζιστικής σβάστικας από την Ακρόπολη από τον Μανώλη Γλέζο και τον Λάκη Σάντα, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Εκείνο το βράδυ της 30ής προς την 31η Μαΐου ο Μανώλης Γλέζος και ο Λάκης Σάντας σκαρφαλώνουν στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και υποστέλλουν την σημαία με την σβάστικα που κυμάτιζε μετά την κατάκτηση της Ελλάδας από τους Γερμανούς.

Διαβάστε Επίσης

"Το κατέβασμα της σημαίας της ναζιστικής Γερμανίας στην Ακρόπολη από Μ. Γλέζο - Λ. Σάντα ήταν μία από τις πρώτες και πλέον εμβληματικές πράξης αντίστασης", ανέφερε ο κ. Δένδιας.