Διαφωνία βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με το Ν/Σ για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

diafwnia-bouleutwn-suriza-me-to-ns-gia-tin-anadoxi-apo-omofula-zeugaria
|
SHARE THIS
0
SHARES

Την διαφωνία με το νομοσχέδιο που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνουν ανάδοχοι γονείς εκφράζουν διά επιστολής προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, δέκα βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο υπογράφουν οι Γιώργος Ουρσουζίδης, Μάρκος Μπόλαρης, Γεωργία Γενιά, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Γιώργος Ντζιμάνης και Δημήτρης Βέττας, και ζητούν από τον πρωθυπουργό να αποσύρει επίμαχες διατάξεις. 

Οι βουλευτές μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν οι εγγυήσεις για την ορθή ανάπτυξη των μικρών παιδών, καθώς επίσης και ότι με τον τροπο αυτό ανοίγει ο δρόμος και για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Δεδομένων και των αντιδράσεων βουλευτών του κόμματος για το άλλο νομοσχέδιο σχετικά με την ΔΕΗ, το γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχίες στην Κουμουνδούρου.

Για το λόγο αυτό κι αύριο Τρίτη θα συγκληθεί ο Τομέας Κοινοβουλευτικού Ελέγχου με την συμμετοχή των διαφωνούντων βουλευτών και της ηγεσίας του Υπ. Εργασίας, προκειμένου να υπάρξει μια εφ'όλης της ύλης κουβέντα γύρω από τα επίμαχα ζητήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook