Follow us

Διαμαντοπούλου: Δεν έχει λόγο ύπαρξης στη ΔΗΣΥ ο Βενιζέλος

«Και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Θεοδωράκης και εμείς, η 'Ωρα Αποφάσεων έχουμε λόγο που συμπίπτει , και μετά το συνέδριο της ΔΗΣΥ ο κ. Βενιζέλος δεν έχει λόγο εκεί μέσα».

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Διαμαντοπούλου: Δεν έχει λόγο ύπαρξης στη ΔΗΣΥ ο Βενιζέλος

«Πολιτικό έγκλημα» και «αντιμεταρρύθμιση» χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ την επικείμενη ψήφιση του νομοσχεδίου για την Παιδεία η πρόεδρος του Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ιδρυτικό στέλεχος της Ώρας Αποφάσεων, και πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου.

«Αλλάζουν τα πάντα… Δεν κρατάνε κάτι. Καταργείται το αυτοδιοίκητο, το κράτος ο ‘’Μεγάλος Αδελφός’’ τα ΑΕΙ ομοιόμορφα… Έλεγε ο πρωθυπουργός ανοησίες, αυτά που του γράψανε, έλεγε ότι δεν υπάρχουν Συμβούλια Πανεπιστημίων σε άλλες χώρες 22 χώρες έχουν Συμβούλια Πανεπιστημίων» πρόσθεσε η πρώην υπουργός.

«Έχουμε έναν 70αρη κομμουνιστή υπουργό Παιδείας και έναν πρωθυπουργό 40 χρονών που όταν έπεφτε το τείχος στη Γερμανία έμπαινε στο ΚΚΕ, φέρνουν αντιμεταρρύθμιση και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να πάνε την παιδεία στον 21ο αιώνα; Γίνεται ένα πολιτικό έγκλημα αυτή τη στιγμή» επισήμανε.

Με αφορμή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ως βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στήριζαν με πάθος τη μεταρρύθμιση για την Παιδεία και τώρα ψηφίζουν το νέο ν/σ, η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε λόγο για απόλυτη κατάπτωση των πολιτικών ηθών, κάτι που, όπως είπε, έχει να κάνει και με όλη τη διαδρομή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Άννα Διαμαντοπούλου υπενθύμισε ότι ο νόμος του 2011 για την Παιδεία ψηφίστηκε από 255 βουλευτές που εξέφραζαν τότε το 80% του εκλογικού σώματος, ενώ σήμερα, και με την τεράστια αποχή, εκφράζουν μόλις το 25% του λαού. «Στην Παιδεία η συναίνεση είναι μεγαλο θέμα, στη Φινλανδία επέλεξαν η μεταρρύθμιση αυτή να είναι η πρώτη μέσα στην κρίση τους και αποφάσισαν ότι δεν θα γίνονται αλλαγές στην εκπαίδευση χωρίς μεγάλη πλειοψηφία στη Βουλή» τόνισε.

Συνεργασία Βενιζέλου, Θεοδωράκη, Διαμαντοπούλου;

Εξάλλου, η κ. Διαμαντοπούλου επιβεβαίωσε μέσω του ΣΚΑΪ την προσέγγιση για συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Σταύρο Θεοδωράκη, λέγοντας μάλιστα ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα λόγο στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

«Το συνέδριο της ΔΗΣΥ είναι μια εσωτερική διαδικασία στην οποία δεν έχει λυθεί ούτε το οργανωτικό, δήλωσε αν θα είναι ομοσπονδιακό ή ενιαίο κόμμα, και προέκυψε καθαρά το πολιτικό ζήτημα. Η χώρα χρειάζεται στον προοδευτικό χώρο με καθαρό και μεταρρυθμιστικό λόγο που απάντα στον 21ο αιώνα. Ωραία η συζήτηση για την Κεντροαριστερά, επί δεκαετίες, θέλει τέλεια και μια παύλα» δήλωσε με νόημα.

«Και ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Θεοδωράκης και εμείς, η Ώρα Αποφάσεων έχουμε λόγο που συμπίπτει , και μετά το συνέδριο της ΔΗΣΥ έγινε σαφές ότι ο κ. Βενιζέλος δεν έχει κανένα λόγο εκεί μέσα... Η πρόκληση της ΔΗΣΥ και σε εμάς και στον κ. Θεοδωράκη δεν πατάει κάπου…» σημείωσε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Διαμαντοπούλου για τη ΔΗΣΥ «ξέρετε πόσες διαφορές βαθύτατα προγραμματικές προέκυψαν στο τελευταίο διάστημα; Μπορούμε να μιλάμε ακόμα για κρατικοποίηση όλων των δημοτικών συγκοινωνιών, ή ότι τα σκουπίδια αφορούν μόνο δημοσίους υπαλλήλους; είναι δυνατόν να συμφωνούμε για την έκτακτη σύνταξη; Αυτό είναι κοροϊδία στα μούτρα των ανθρώπων».

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Όλοι πάνε για ποτό στο πλάι της Μιχαλακοπούλου: Γιατί το Quinn's έχει τέτοιο σουξέ

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που το μαγαζί του Ηλία Μαρινάκη ξεχωρίζει και έχει χτίσει πιστό κοινό.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΣΟΚ 15 Δεκ 2025 | 12:36

Βενιζέλος: Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να είναι συνεργασίας - Το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτη δύναμη στην κεντροαριστερά

Η χώρα είναι μη διακυβερνήσιμη γιατί δεν υπάρχει το κοινωνικό συμβόλαιο, δεν υπάρχουν συναινέσεις,

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΣΟΚ 12 Δεκ 2025 | 09:23

Ευάγγελος Βενιζέλος: Η εκλογή Πιερρακάκη ως επικεφαλής του Eurogroup αποτελεί εθνική και προσωπική επιτυχία

Η εκλογή Πιερρακάκη στη θέση του Προέδρου του Eurogroup, "σημαίνει οι εταίροι μας στην Ευρωζώνη δηλώνουν έτοιμοι να μελετήσουν τα μαθήματα που διδάσκει η ελληνική κρίση"

ΕΡΜΗΝΕΙΑ 10 Δεκ 2025 | 13:25

Τι δουλειά είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη σύναξη των "παλαιοκαραμανλικών" - Πώς συνδέεται με την κυβερνησιμότητα

Τι δουλειά είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε αυτή τη σύναξη, μαζί με τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον Λαζόπουλο, τον Καμμένο, τον Αντώναρο, τον Πολύδωρα και τη Θάνου;

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" 10 Δεκ 2025 | 11:32

Γιατί ειδικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενόχλησε το Μέγαρο Μαξίμου - Περισσότερο από την παρέμβαση Καραμανλή

Η παρέμβαση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην εκδήλωση της εφημερίδας "Δημοκρατία" που ενόχλησε την κυβέρνηση, περισσότερο από την ομιλία Καραμανλή.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ 09 Δεκ 2025 | 15:33

Βενιζέλος και Καραμανλής "συντονισμένοι" εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη: Η κοινή εμφάνιση που έκανε αίσθηση

Στο κοινό της εκδήλωσης και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Νίκος Δένδιας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 09 Δεκ 2025 | 08:36

Οι αιχμές του Ευάγγελου Βενιζέλου για "μονοπρόσωπη εξουσία χωρίς θεσμούς αντιρρόπησης", υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ

"Η χώρα δεν μπορεί να πορευθεί με ασύμμετρο πολιτικό σύστημα" τόνισε αναφερόμενος στον θεσμό της Δημοκρατίας, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" 08 Δεκ 2025 | 22:21

Καραμανλής: "Πλήγμα στην ποιότητα της δημοκρατίας η υποβάθμιση του ρόλου της Βουλής" - Τι είπε για Βενιζέλο

Ο πρώην πρωθυπουργός μίλησε παρουσία του Ευ. Βενιζέλου, του Α. Σαμαρά, αλλά και του Ν. Δένδια σε εκδήλωση για τα 15 χρόνια κυκλοφορίας της εφημερίδας "Δημοκρατία"

ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ 02 Δεκ 2025 | 11:01

Σταύρος Θεοδωράκης: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου του "14 σκιές και αλήθειες της Ελλάδας" [εικόνες]

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Σταύρου Θεοδωράκη βρέθηκε πλήθος κόσμου γεμίζοντας τον χώρο από νωρίς.

ΓΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΟ - ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ 30 Νοε 2025 | 19:08

Ευάγ. Βενιζέλος: "Στα εθνικά θέματα, τα διλήμματα πρέπει να τίθενται με τρόπο σοβαρό, όχι φοβικό"

"Χειριζόμαστε ελληνοτουρκικά, κυπριακό, με αίσθηση μακρού ιστορικού χρόνου. Θεωρούμε ότι ο χρόνος περνάει και αυτό είναι υπέρ ημών, το οποίο δεν είναι ακριβές"

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ 28 Νοε 2025 | 08:39

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσιάζει το βιβλίο του με... τσικουδιές, γραβιέρα και κάστανα [βίντεο]

"Είπα στα χωριά μου ότι θα παρουσιάσω εδώ στην Αθήνα το νέο μου βιβλίο και κοιτάξτε τι μου έστειλαν: μοσχάτη τσικουδιά, παξιμάδια, γραβιέρα και κάστανα", είπε σε βίντεο ο δημοσιογράφος.

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ 2015 24 Νοε 2025 | 21:33

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας μετέθεσε το ραντεβού μας για να γίνει η συγκυβέρνηση με Καμμένο - Η περιγραφή είναι μυθιστόρημα

Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε στην Κουμουνδούρου με τον Αλέξη Τσίπρα και τη στιχομυθία με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, είπε πως δεν ειπώθηκε η περιβόητη φράση "Σταύρο, σε πρόλαβε άλλος"

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 23 Νοε 2025 | 14:49

Η οργισμένη αντίδραση της Διαμαντοπούλου σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να πάει στη ΝΔ - "Οι ανοησίες να σταματήσουν"

Η πρώην επίτροπος της ΕΕ και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έδειξε εκνευρισμένη και χαρακτήρισε ως ανοησίες ένα τέτοιο ενδεχόμενο

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ 20 Νοε 2025 | 12:23

Διαμαντοπούλου: Δεν απειλεί το ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας που ηττήθηκε 5 φορές και το κόμμα του υπέστη 7 διασπάσεις

Η κ. Διαμαντοπούλου υποστήριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας "έχει τα χαρακτηριστικά πολιτικού που διαιρεί σταθερά και τώρα διαιρεί τον δικό του χώρο".

ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ 19 Νοε 2025 | 13:45

Το σχόλιο Βενιζέλου για τον πρόεδρο Τασούλα και την ανησυχία του ότι δεν θα υπάρξει κυβέρνηση μετά τις επόμενες εκλογές

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε εκφράσει παρόμοια άποψη, λέγοντας ότι η χώρα δεν είναι "κυβερνήσιμη"

''ΤΡΙΓΜΟΙ'' 30 Οκτ 2025 | 17:13

Διαμαντοπούλου και Γερουλάνος "σφάζουν με το γάντι" τον Ανδρουλάκη: "Υπάρχουν ζητήματα", "γίνονται και λάθη"

Ουδείς είναι τέλειος, τα προβλήματα να τα διορθώνουμε", είπε η Άννα Διαμαντοπούλου - "Δεν με φοβίζουν οι διαφορετικές απόψεις εντός του ΠΑΣΟΚ", είπε ο Παύλος Γερουλάνος.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 30 Οκτ 2025 | 14:06

"Καρφιά" Διαμαντοπούλου για Ανδρουλάκη: Είναι ισχυρός αρχηγός αλλά υπάρχουν ζητήματα με την εικόνα του [βίντεο]

"Υπάρχει εκλεγμένος αρχηγός, με αυτόν πρέπει να πάμε στις εκλογές. Ουδείς είναι τέλειος, τα προβλήματα να τα διορθώνουμε", είπε η Άννα Διαμαντοπούλου

ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ 24 Οκτ 2025 | 09:40

Ο Βενιζέλος επιμένει για τη "μη διακυβερνήσιμη χώρα" και απαντάει στις αιχμές της κυβέρνησης: "Όντως, θα λέω ό,τι θέλω"

"Ζούμε σε μια περίοδο δημοκρατικής κόπωσης", τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η απάντησή του στον Παύλο Μαρινάκη.

TΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ «KING GEORGE» 20 Οκτ 2025 | 10:25

Κύκλος Ιδεών: "Το αδιέξοδο της χώρας που αποτυπώνουν οι δημοσκοπήσεις"

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2025, ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο "King George" (Βασ. Γεωργίου 3, πλατεία Συντάγματος).

ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ 18 Οκτ 2025 | 08:37

Εκνευρισμός στο Μαξίμου για τις δηλώσεις Βενιζέλου - Γιατί λέει ότι η χώρα είναι "μη διακυβερνήσιμη"

Κυβερνητικά στελέχη έλεγαν πάντως πως είναι "απορίας άξιον να τίθεται ζήτημα κυβερνησιμότητας σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει ισχυροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα, εθνικά, και οικονομικά"

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ 16 Οκτ 2025 | 08:56

Βενιζέλος: Η χώρα είναι μη διακυβερνήσιμη - Το θεσμικό κύρος της Δικαιοσύνης απομειώθηκε και φταίει πρωτίστως η κυβέρνηση

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "παίρνει ενεργό μέρος στη δημόσια συζήτηση σαν να είναι αντίδικο μέρος ή σαν να είναι εκπρόσωπος της Δικαιοσύνης".

ΜΠΕΝΙ 15 Οκτ 2025 | 13:45

Επιστροφή Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ με θέση στο Επικρατείας; - Τι συζητείται στη Χαριλάου Τρικούπη

Σενάρια θέλουν τον πρώην υπουργό να επιστρέφει στη Βουλή με πρωτοβουλία του Νίκου Ανδρουλάκη

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 08 Οκτ 2025 | 18:43

Σταύρος Θεοδωράκης: Η κόρη του, Αργυρώ, πρωταγωνιστεί σε γνωστή παράσταση - "Για το επάγγελμά μου δεν ζητάω πια την άποψή του"

"Ζητάω τη γνώμη του πατέρα μου για τα γκομενικά, για πράγματα στη ζωή μου που έχω απορία - Εκεί όντως είμαστε πολύ φίλοι και τα λέμε" είπε η Αργυρώ Θεοδωράκη

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ 06 Οκτ 2025 | 15:38

Ειρωνική ανάρτηση Διαμαντοπούλου για Τσίπρα: Προκαλεί την 7η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και καταγγέλλει τον "κατακερματισμό"…

Το ειρωνικό σχόλιο της Αννας Διαμαντοπούλου για το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 05 Οκτ 2025 | 20:54

Ευάγγελος Βενιζέλος: Αποχαιρετώ τον Γιώργο Κασιμάτη με τον σεβασμό που του αρμόζει

Με ανάρτησή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποχαιρετά τον Γιώργο Κασιμάτη.

ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ 01 Οκτ 2025 | 09:20

Το έμμεσο "καρφί" Κατρίνη σε Διαμαντοπούλου: "Το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα δίπλα στα κοινωνικά κινήματα"

Ο Μιχάλης Κατρίνης προχώρησε σε ανάρτηση για να υπογραμμίσει ότι "το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα δίπλα στα κοινωνικά κινήματα".

"ΕΛΛΑΔΑ 1953 -2024: ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" 30 Σεπ 2025 | 10:06

Το νέο βιβλίο Γιαννίτση, το μήνυμα Σακελλαροπούλου και η παρουσία της Δάφνης Σημίτη - Ποιοι πήγαν στην εκδήλωση [εικόνες]

Αρκετοί πολιτικοί και ακαδημαϊκοί βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Τάσου Γιαννίτση "Ελλάδα 1953- 2024 – Χρόνος και Πολιτική Οικονομία".

ΣΤΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΗΤΟΡΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ 27 Σεπ 2025 | 17:56

Ευάγγελος Βενιζέλος: Το πρώτο πρόβλημα σήμερα είναι η ευρωπαϊκή ασφάλεια

"Το πρώτο πρόβλημα για την Ευρωπαϊκή Ένωση ως πολιτική οντότητα είναι το υπαρξιακό"

ΑΙΧΜΗΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 26 Σεπ 2025 | 14:09

Παρέμβαση Βενιζέλου υπέρ της εκταφής στα Τέμπη - Οι αναφορές στον Κρέοντα και την... κάθαρση

"Οποιοι παριστάνουν τον Κρέοντα ως προς την (εκ)ταφή των νεκρών, ας σκεφτούν το ταχύτερο ότι όλα τελούνται στο πλαίσιο μιας τραγωδίας η οποία δεν τελειώνει αν δεν επέλθει κάθαρση" έγραψε.

ΠΑΣΟΚ 25 Σεπ 2025 | 13:24

"Τα πήρε" ο Ανδρουλάκης: Σε λάθος κατεύθυνση οι δηλώσεις Γερουλάνου, "σεβασμός στους συγγενείς" είπε στην Διαμαντοπούλου

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επανέλαβε εκ νέου ότι δεν υπάρχει κανένα σενάριο συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

ΕΚΠΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ 25 Σεπ 2025 | 12:19

"Αδειάζει" την Διαμαντοπούλου ο Τσουκαλάς: Η κ. Καρυστιανού είναι σύμβολο, πιστεύω ότι θα επαναδιατυπώσει

"Πιστεύω ότι και η ίδια θα επαναδιατυπώσει αυτό το οποίο είπε, ώστε να έχουμε μία καθαρή εικόνα", είπε ο κ. Τσουκαλάς.

ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ 24 Σεπ 2025 | 15:48

Ξαφνικά "τρικυμία" στο ΠΑΣΟΚ: Τα χαμηλά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις ξαναφούντωσαν την γκρίνια για τον Ανδρουλάκη

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πείσει ότι μπορεί να κερδίσει τη Νέα Δημοκρατία και ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν πείθει ως υποψήφιος πρωθυπουργός

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ 24 Σεπ 2025 | 12:09

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ να μην γίνει ούτε Καρυστιανού ούτε Κωνσταντοπούλου

"Εμείς θέλουμε μια χώρα με πολιτική ηρεμία" είπε η Άννα Διαμαντοπούλου, δίνοντας το πολιτικό στίγμα του ΠΑΣΟΚ.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 18 Σεπ 2025 | 13:14

Απάντηση Λοβέρδου στη Διαμαντοπούλου: Το σκέφτομαι να δημοσιοποιήσω την επιστολή αποχώρησής μου από το ΠΑΣΟΚ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος εξήγησε πως δεν δημοσιοποίησε αρχικά την επιστολή παραίτησής του επειδή ήθελε "βελούδινο διαζύγιο" με το ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΣΟΚ 18 Σεπ 2025 | 10:24

Διαμαντοπούλου: Να δοθεί στην δημοσιότητα η επιστολή αποχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου από το ΠΑΣΟΚ

Η Άννα Διαμαντοπούλου ζήτησε να δοθεί στην δημοσιότητα η επιστολή αποχώρησης του Ανδρέα Λοβέρδου.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 15 Σεπ 2025 | 17:35

Βενιζέλος για Novartis: Οι ενορχηστρωτές και τα πρώτα βιολιά της σκευωρίας έχουν διαφύγει του δικαστικού ελέγχου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για τη δίκη Novartis, τονίζοντας ότι η καταδίκη των πρώην προστατευόμενων μαρτύρων ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ 31 Ιουλ 2025 | 14:26

Ο Βενιζέλος κατακεραυνώνει την κυβέρνηση για θεσμικό κατήφορο στη Βουλή, μετά τους χειρισμούς για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ασκεί οξεία κριτική στην κυβέρνηση για τα όσα έγιναν χθες στη Βουλή - "Κάνει λάθος, δεν ισχύουν αυτά που λέει", απαντά ο Μαρινάκης

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Ιουλ 2025 | 13:28

Διαμαντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: "Χτυπήθηκε η Δημοκρατία - Υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα στη ΝΔ"

Η Άννα Διαμαντοπούλου μίλησε για τoν ΟΠΕΚΕΠΕ και όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή με τις προτάσεις για τη διενέργεια Προανακριτικής σε βάρος των Μάκη Βορίδη και Λευτέρη Αυγενάκη.

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΟΝΤΡΑ 31 Ιουλ 2025 | 12:45

Το Μαξίμου απαντάει στον Βενιζέλο για την ψηφοφορία στη Βουλή: Εκτός πραγματικότητας τα περί κρίσης νομιμοποίησης

Κυβερνητικές πηγές απάντησαν στον Ευάγγελο Βενιζέλο που έθεσε ζήτημα ακυρότητας της ψηφοφορίας στη Βουλή για την προανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ.

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ 31 Ιουλ 2025 | 10:48

Βενιζέλος: Ακυρη η ψηφοφορία στη Βουλή για την προανακριτική ΟΠΕΚΕΠΕ - Ευτελισμός των θεσμών λόγω κρίσης νομιμοποίησης

Ακυρη κατέστη η χθεσινή ψηφοφορία σχετικά με τη συγκρότηση προκαταρκτικής επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, σύμφωνα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΡΒΕΝΗΣ 31 Ιουλ 2025 | 09:02

Αντιπρόεδρος Κύκλου Ιδεών: Ψηφίσαμε κυβέρνηση Μητσοτάκη για να φύγει η ΣΥΡΙΖΑικη λαίλαπα, αλλά αποδείχτηκε ελλιποβαρής

"Αντί να σκύψουν το κεφάλι και να απολογηθούν, επιτίθενται καθημερινά στην αντιπολίτευση γιατί λέει εμποδίζει τις μεταρρυθμίσεις", λέει ο Χρήστος Δερβένης.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ 13 Ιουλ 2025 | 18:00

Ο Σταύρος Θεοδωράκης για τα πρακτικά του 2015: "Υπήρξε ηχητικό, το θέμα είναι αν υπάρχει ακόμα"

"Προφανώς υπήρξε ηχητικό. Το θέμα είναι αν υπάρχει ακόμη. Και ο καθ’ ύλην αρμόδιος απ’ ό,τι φαίνεται δεν μπορεί να μας δώσει απάντηση. Και δεν εννοώ τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά τον γενικό γραμματέα της Προεδρίας", γράφει

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ 11 Ιουλ 2025 | 11:29

Η αιχμηρή απάντηση Βενιζέλου στον Γεραπετρίτη για την τροπολογία του μεταναστευτικού: Δεν βρίσκω λογική και νομική συνοχή

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επανήλθε με νέα τοποθέτηση, μετά την απάντηση του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ 10 Ιουλ 2025 | 13:49

Απάντηση Μαρινάκη σε Βενιζέλο: Δεν ενεργοποιούμε το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ - Οφείλαμε να αντιδράσουμε σε μια έκτακτη κατάσταση

"Είναι κατ' αναλογία η ίδια ακριβώς τεκμηρίωση και νομική ανάλυση που ακολουθήθηκε και στη μεταναστευτική κρίση τον Μάρτιο του 2020", τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 10 Ιουλ 2025 | 12:23

Ο Βενιζέλος ζητά διορθώσεις στην τροπολογία για το μεταναστευτικό: "Ανεπίγνωστη επίκληση διάταξης περί πολιορκίας"

"Η εύκολη και ανεπίγνωστη επίκληση αυτής της διάταξης της ΕΣΔΑ θέτει ζήτημα υψίστης σημασίας για την υπόσταση του κράτους δικαίου στη χώρα μας", αναφέρει ο Ε. Βενιζέλος.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ 10 Ιουλ 2025 | 08:04

Αννα Διαμαντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν είναι απλώς μεγάλο σκάνδαλο, είναι η αποτυχία του επιτελικού κράτους

"Δεν είναι απλώς ένα μεγάλο σκάνδαλο, θα έλεγα ότι είναι μια συνόψηση των όσων έγιναν στη λέξη που είπε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, στη λέξη 'αποτύχαμε'" είπε η κ. Διαμαντοπούλου.

"ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ" 06 Ιουλ 2025 | 16:28

Θεοδωράκης για Συμβούλιο των αρχηγών το 2015: Αν πλακωνόμασταν, θα έπρεπε να επιστρέψουμε στη δραχμή

"Αν πλακωνόμασταν, θα έπρεπε να επιστρέψουμε στη δραχμή", σημειώνει σε ανάρτηση του ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο Συμβούλιο το 2015.

ΠΑΣΟΚ 02 Ιουλ 2025 | 10:58

Διαμαντοπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μητσοτάκης τα ξέρει όλα και ξαφνικά πέφτει από τα σύννεφα - Οργανωμένη επιχείρηση συγκάλυψης

"Έδιωξαν τον πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ γιατί ανακάλυψε πράγματα και στη συνέχεια τον πήρε ως σύμβουλο ο πρωθυπουργός. Επομένως, τα ξέρει όλα", λέει η Άννα Διαμαντοπούλου.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ 16 Ιουν 2025 | 09:05

Αμηχανία στο ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του ΣτΕ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια: Η ικανοποίηση Βενιζέλου και οι αιχμές Δούκα

Το ΠΑΣΟΚ είχε εκφράσει την αντίθεσή του και καταψήφισε τον νόμο Πιερρακάκη, υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματικός και διευθετεί συμφέροντα.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ 11 Ιουν 2025 | 14:32

Βουλή: Παραμένει στους 151 βουλευτές η απόλυτη πλειοψηφία και μετά την έκπτωση των 3 "Σπαρτιατών" - Τι λέει ο Κακλαμάνης

"Όλα τα κόμματα είναι υπέρ του 151, διαισθάνομαι ότι και η κυβέρνηση θα είναι του 151" διευκρίνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης.

ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟ 11 Ιουν 2025 | 13:20

Μύλος με τη Βουλή των 297: Οι συνταγματολόγοι διαφωνούν με την "πλειοψηφία των 149"

Η μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 297, μετά την έκπτωση από το αξίωμα 3 βουλευτών των Σπαρτιατών, έφερε διαφωνίες σχετικά με τις νέες πλειοψηφίες που απαιτούνται στις ψηφοφορίες στη Βουλή.

ΟΜΙΛΙΕΣ 10 Ιουν 2025 | 20:33

Βενιζέλος για απόφαση κατά "Σπαρτιατών": "Ο όλος αριθμός των βουλευτών είναι 300, δεν σας καταλαμβάνω εξαπίνης" [βίντεο]

"Με εξέπληξε ότι θα έχουμε μια Βουλή 297 βουλευτών. Ποτέ δεν είχαμε ξανά", παρατήρησε ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ 06 Ιουν 2025 | 10:30

Βενιζέλος στη δίκη Novartis: "Δεν είναι αυτοί οι πραγματικοί κατηγορούμενοι - Πολιτικά τα κίνητρα των ηθικών αυτουργών"

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε χθες ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην δίκη των πρώην προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis για ψευδή κατάθεση.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ 22 Μαϊ 2025 | 09:43

Η εξομολόγηση της Καρολίνας Πελενδρίτου: Μέχρι τα 9 μου έβλεπα κανονικά, αλλά δεν το θυμάμαι

Η Παραολυμπιονίκης Καρολίνα Πελενδρίτου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωταγωνιστές" και μίλησε για όλα στον Σταύρο Θεοδωράκη.

ΣΤΟΝ REAL FM 06 Μαϊ 2025 | 18:31

Διαμαντοπούλου: "Πρέπει να αλλάξει η διοίκηση των Πανεπιστημίων - Τελείως λάθος η διαγραφή φοιτητών"

"Είναι έξω από κάθε λογική να υπάρχει αυτή η παρέμβαση στα Πανεπιστήμια", είπε η υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου

ΠΑΣΟΚ 06 Μαϊ 2025 | 09:56

Διαμαντοπούλου κατά Κωνσταντοπούλου: Όταν ο Βενιζέλος πάλευε για τη χώρα, εκείνη ανέβαινε στα κάγκελα της ΕΡΤ

Η Άννα Διαμαντοπούλου ενοχλήθηκε από το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι θέλει να κυβερνήσει "χωρίς Βενιζέλους".

ΠΑΣΟΚ 25 Απρ 2025 | 10:52

Συμφωνεί με Κωνσταντινόπουλο η Διαμαντοπούλου: Οι παρατηρήσεις του είναι προς τη σωστή κατεύθυνση για να πάει το ΠΑΣΟΚ καλύτερα

Η Αννα Διαμαντοπούλου φαίνεται να συμφωνεί με τις απόψεις του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε πρόσωπο με "εμπειρία και τόλμη".

ΠΑΣΟΚ 15 Απρ 2025 | 12:07

Διαμαντοπούλου - Παραστατίδης τρολάρουν το ψηφιακό φροντιστήριο: "Όταν εμείς κάναμε Παρθενώνες, αυτοί τρώγανε βελανίδια"

"Εμείς αυτό το κάναμε το 2010 και το 2011, μέσα στην κρίση, και μετά από 14 χρόνια γίνεται αυτό" είπε η Άννα Διαμαντοπούλου.

«ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ» 15 Απρ 2025 | 11:11

Περήφανος πατέρας ο Σταύρος Θεοδωράκης: Δίπλα στην κόρη του σε μία ξεχωριστή ημέρα για εκείνη

Μία ξεχωριστή στιγμή για την οικογένειά του βίωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΛΦΩΝ 10 Απρ 2025 | 10:24

Το debate Βενιζέλου, Σακελλαροπούλου, Γεραπετρίτη και Δελλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Χρειάζεται αναθεώρηση του Συντάγματος και σε τι εύρος; Τις απαντήσεις κλήθηκαν να δώσουν οι τέσσερεις ειδικοί προσκεκλημένοι.

DELPHI ECONOMIC FORUM 10 Απρ 2025 | 08:43

Βενιζέλος: Ο Τραμπ λέει ότι δεν θα επωμιστεί το κόστος της ευρωπαϊκής άμυνας και σε αυτό έχει δίκιο

Αναφερόμενος στην Ελλάδα, ο Κ. Βενιζέλος είπε ότι τα πάντα είναι προσανατολισμένα στον τουρκικό κίνδυνο, οπότε το γεγονός ότι διασπάται διεθνώς η αίσθηση ασφάλειας αποτελεί μικρότερη απειλή για μας.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ 09 Απρ 2025 | 15:35

Η άγρια κόντρα Βενιζέλου - Αλιβιζάτου για το Σύνταγμα, τα καρφιά που αντάλλαξαν και η προϊστορία της

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απαντά στον Νίκο Αλιβιζάτο για την ερμηνεία του άρθρου 86 περί ευθύνης υπουργών

ΑΡΓΥΡΩ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ 07 Απρ 2025 | 07:51

Η κόρη του Σταύρου Θεοδωράκη μιλά πρώτη φορά για τον πατέρα της - Η μάχη με τον καρκίνο που τη "διέλυσε" [βίντεο]

Η Αργυρώ Θεοδωράκη αναφέρθηκε στο επάγγελμά της, αποκαλύπτοντας πως κάνει δύο δουλειές για να βγάλει τα προς το ζην

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΦ’ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ 01 Απρ 2025 | 11:03

Βενιζέλος: Ηταν λάθος που έδωσα δημοσίως "συμβουλή" στον Αντ. Σαμαρά - Υπερβολικά ισχυρό το πρόσωπο του πρωθυπουργού

Την παραδοχή ότι δεν χρειαζόταν να δώσει συμβουλή στον Αντώνη Σαμαρά έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

"ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;" 28 Μαρ 2025 | 10:00

Ευάγγελος Βενιζέλος: "Η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά - Η εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη έχει καταρρακωθεί"

"Το μεγάλο θέμα είναι το κράτος δικαίου" σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ 23 Μαρ 2025 | 16:45

Ευάγ. Βενιζέλος για Τριαντόπουλο: Ο χειρισμός της Προανακριτικής καταστρατηγεί το Σύνταγμα

Η τοποθέτηση του Ευάγγελου Βενιζέλου όσον αφορά τις κυβερνητικές κινήσεις σχετικά με την προανακριτική για την τραγωδία των Τεμπών - Ποιους κινδύνους επισημαίνει

ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΩΝ 20 Μαρ 2025 | 15:36

Ο Σαμαράς απαντά στον Βενιζέλο: Παραμένω μάχιμος όσο κι αν αυτό ενοχλεί κάποιους - Το καρφί για τον Τσάφο

Η απάντηση Σαμαρά στη συμβουλή Βενιζέλου να αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική.

ΚΥΚΛΟΣ ΙΔΕΩΝ 19 Μαρ 2025 | 17:20
ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ 19 Μαρ 2025 | 13:14

Αμεση ανάλυση: "Κόλπο" ή θετική εξέλιξη η παραπομπή Τριαντόπουλου στους φυσικούς του δικαστές; Γιατί αντιδρά η αντιπολίτευση

Θετική εξέλιξη γιατι δικαστικοποιεί τη διαδικασία για τις ευθύνες υπουργών, δήλωσε ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος για την απόφαση Τριαντόπουλου.

ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΙΔΕΩΝ 19 Μαρ 2025 | 08:22

Βενιζέλος: Πρόωρα και άκαιρα τα κηρύγματα περί επιστροφής στην κανονικότητα - Η προειδοποίηση για την Τουρκία

Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι δεν ήταν λανθασμένη η θέση που πήρε η Ελλάδα στην κρίση της Ουκρανίας ακολουθώντας τη στάση των ΗΠΑ και της Ευρώπης.

ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΙΔΕΩΝ 18 Μαρ 2025 | 14:09

"Βόμβα" Βενιζέλου: Πιθανό να ασκηθεί δίωξη για τα Τέμπη και σε δεύτερο υπουργό, εκτός του Τριαντόπουλου- Ποιον εννοεί

Ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι είναι πιθανό να τεθεί ζήτημα άσκησης δίωξης κατά Υπουργού για το δυστύχημα των Τεμπών.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ» 18 Μαρ 2025 | 09:55

Live η τρίτη ημέρα του συνεδρίου του Κύκλου Ιδεών: "Νέες προκλήσεις για την ΕΕ και την Ελλάδα"

Το συνέδριο ολοκληρώνεται με τη συζήτηση Ευάγγελου Βενιζέλου – Αλέξη Παπαχελά.

LOSE LOSE 17 Μαρ 2025 | 14:01

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Η οικονομία θα κρίνει τις εκλογές και όχι τα Τέμπη- Θα πληρώσουμε ακριβά τους δασμούς του Τραμπ

Από τους δασμούς όλοι θα βγούμε χαμένοι, σημείωσε ο επικεφαλής της Metlen Ευάγγελος Μυτιληναίος

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ 17 Μαρ 2025 | 12:25

Live το συνέδριο του Κύκλου Ιδεών: "Ελληνική οικονομία και Διεθνείς προκλήσεις"

Live το πρόγραμμα εργασιών της 2ης ημέρας του συνεδρίου.

ΠΑΣΟΚ 17 Μαρ 2025 | 11:58

Διαμαντοπούλου: Η ιστορία των ανασχηματισμών ποτέ δεν έχει αλλάξει το πολιτικό κλίμα

"Το να ξοδεύουμε μελάνι για να λέμε αν είναι καλός ή κακός και ο ένας είναι 40, ο άλλος είναι 60, τα θεωρώ πολύ δευτερεύοντα", σημειώνει η Άννα Διαμαντοπούλου.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ» 17 Μαρ 2025 | 10:27

Κύκλος Ιδεών: Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου

Το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας του συνεδρίου του Κύκλου Ιδεών.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΙΔΕΩΝ 16 Μαρ 2025 | 21:07

Βενιζέλος: "Με όσα κάνει ο Τραμπ θα έπρεπε να ανησυχούμε με το θέμα της ασφάλειας της χώρας"

Για τη θέση της Τουρκίας στο νέο πλαίσιο που διαμορφώνεται, ο κ. Βενιζέλος είπε πως υπό πολλές προϋποθέσεις προκύπτει ζήτημα για ένα νέο Ελσίνκι-2.

ΣΤΕΛΛΑ ΖΟΛΩΤΑ 26 Φεβ 2025 | 19:00

Αποχωρεί από το ΠΑΣΟΚ υποψήφια βουλευτής: "Με άτομα όπως η Διαμαντοπούλου δεν έχω καμία ιδεολογική συγγένεια"

Οι δηλώσεις της Άννας Διαμαντοπούλου που ενόχλησαν την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα.

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΣΟΚ 25 Φεβ 2025 | 09:06

Διαμαντοπούλου: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια, αλλάζουν στις εκλογές

"Tο να πούμε "πέφτει η κυβέρνηση" δεν ανήκει στη Δημοκρατία, οι κυβερνήσεις αλλάζουν στις εκλογές", δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 17 Φεβ 2025 | 10:17

Η Άννα Διαμαντοπούλου αποκάλυψε τι σκίτσο θα έκανε αν είχε το ταλέντο του Ανδρέα Πετρουλάκη

Η υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ περιέγραψε τι θα έκανε αν είχε το ταλέντο του σκιτσογράφου Ανδρέα Πετρουλάκη.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 10 Φεβ 2025 | 09:24

ΠΑΣΟΚ: Η προειδοποίηση Ανδρουλάκη ότι δεν θα επιτρέψει πισωγύρισμα και οι τρεις αιχμές του Χάρη Δούκα

Με εσωκομματικές αιχμές ολοκληρώθηκε χθες η Συνεδρίαση Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ 09 Φεβ 2025 | 15:12

Άννα Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί είναι πρώτο στις εκλογές - Ο πρωθυπουργός δεν είναι πια ο "τέλειος" διαχειριστής κρίσεων

"Κατέπεσε ένα σημαντικό πλεονέκτημα που ευνόησε επανειλημμένα τον πρωθυπουργό, αυτό της σωστής διαχείρισης κρίσεων"

ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ 03 Φεβ 2025 | 23:11

Ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκάλυψε τι του έδινε ο Αλέξης Τσίπρας για να συγκυβερνήσουν: "Περισσότερα υπουργεία από τον Καμμένο"

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε για τις δύο συναντήσεις που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ 27 Ιαν 2025 | 12:51

Σε άλλο μήκος κύματος από το ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου για τα Τέμπη: "Η κυβέρνηση δεν εγκαλείται ως ένοχη"

Η Άννα Διαμαντοπούλου τόνισε πως η κυβέρνηση δεν εγκαλείται ως ένοχη για τα Τέμπη, παρά τα όσα λέει το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του.

ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ 23 Ιαν 2025 | 18:22

Οργή ΠΑΣΟΚ για τα περί μυστικής συνάντησης Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη: "Τα Όσκαρ να συμπεριλάβουν την εφημερίδα του Βαξεβάνη"

Πρόκειται για το δημοσίευμα του Documento με τίτλο "η κρυφή συνάντηση Μητσοτάκη με Ανδρουλάκη για να βάλουν τον Βενιζέλο Πρόεδρο και η εξαπάτηση".

ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ 18 Ιαν 2025 | 12:17

Γκρίνιες στο ΠΑΣΟΚ για τις συνεργασίες με αριστερά κόμματα - "Δεν έχει βάση να πάμε σε λαϊκό μέτωπο - Θα πάμε στο 5%"

Νίκος Παπανδρέου, Άννα Διαμαντοπούλου και αρκετά ακόμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν επιζήμια για το κόμμα οποιαδήποτε συζήτηση περί συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ ή Νέα Αριστερά.

ΠΑΣΟΚ 18 Ιαν 2025 | 11:12

Διαμαντοπούλου: Θεωρητική η τοποθέτηση Ανδρουλάκη για κυβερνητικές συνεργασίες - Καμία βάση το να πάμε σε λαϊκό μέτωπο

Η Άννα Διαμαντοπούλου διαφώνησε με την προοπτική συνεργασιών, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ "έχει μπροστά του 2,5 χρόνια για να κινηθεί αυτόνομα, να αποκτήσει ταυτότητα και να γίνει πρώτο κόμμα".

16 Ιαν 2025 | 20:27

Άννα Διαμαντοπούλου: Δεξιά στροφή Μητσοτάκη η πρόταση για Τασούλα πρόεδρο της Δημοκρατίας

Προσβλητική για τον θεσμό του ΠτΔ και τα πρόσωπα χαρακτήρισε η Άννα Διαμαντοπούλου τη διαχείριση του θέματος από τον Μητσοτάκη.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 15 Ιαν 2025 | 12:47

Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης "έκοψε" Σακελλαροπούλου και Βενιζέλο - Το παρασκήνιο της επιλογής Τασούλα

Η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι ο νυν πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας.

ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ 15 Ιαν 2025 | 10:02

Παρουσίαση βιβλίου με Σακελλαροπούλου, Βενιζέλο, Μπακογιάννη και πάνελ υποψηφίων... προέδρων [εικόνες - βίντεο]

Το παρών έδωσαν ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ντόρα Μπακογιάννη, η Άννα Διαμαντοπούλου, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Σταύρος Μπένος.

ΠΤΔ 15 Ιαν 2025 | 07:27

Φαβορί ο Τασούλας για ΠτΔ - Ο χρησμός Μητσοτάκη πριν το τελευταίο τετ α τετ με τη Σακελλαροπούλου

Ο Κώστας Τασούλας, τρεις φορές εκλεγμένος Πρόεδρος της Βουλής, με μεγάλες πλειοψηφίες, φαίνεται ότι είναι η τελική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα.

ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ; 14 Ιαν 2025 | 07:29

Γιατί όλα τα σημάδια δείχνουν Κώστα Τασούλα για νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας - Το "ρίσκο" Βενιζέλου

Η επιλογή Βενιζέλου θα αντικατόπτριζε στην πράξη την συναίνεση, δεν θα ήταν ωστόσο... ευχάριστη για πολλά στελέχη της "γαλάζιας" ΚΟ, τα οποία βλέπουν "πολύ" ΠΑΣΟΚ μέσα στην κυβέρνηση.

ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ 13 Ιαν 2025 | 09:48

Βενιζέλος, Διαμαντοπούλου, Μπακογιάννη και Μπένος στην παρουσίαση του βιβλίου ‘Κυνηγημένοι από την Ιστορία"

Η παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος του Γιάννη Λασκαράκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου στον Ιανό.

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝ 08 Ιαν 2025 | 09:30

Σε διαφορετική γραμμή από το ΠΑΣΟΚ η Διαμαντοπούλου για Λατινοπούλου - Σημίτη: Την άδειασαν Σπυρόπουλος και Γερουλάνος

"Το να σχολιάζει κανείς την κ. Λατινοπούλου μειώνει την τεράστια παρακαταθήκη του Κώστα Σημίτη", υπογράμμισε από την πλευρά του ο Παύλος Γερουλάνος.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 07 Ιαν 2025 | 17:46

"Μόνο ο Άδωνις καταχέριασε τη Λατινοπούλου για όσα χυδαία είπε για τον Σημίτη": Το "καρφί" της Διαμαντοπούλου και η αναδίπλωση

Η ανάρτηση που "ανέβασε" η Άννα Διαμαντοπούλου και η διόρθωση που έκανε λίγο αργότερα.

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ 05 Ιαν 2025 | 11:45

Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος αποχαιρετούν τον Κώστα Σημίτη

Στη συμβολή του Κώστα Σημίτη στην πορεία της χώρας αναφέρθηκαν οι Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 02 Ιαν 2025 | 17:00

Γιάννης Στουρνάρας: Αν η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ, θα γινόμασταν Συρία

"Η χώρα έχει πρόεδρο η οποία είναι πολύ καλή κατά την άποψή μου", είπε ο Γιάννης Στουρνάρας για τα σενάρια που τον θέλουν τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΑΣΟΚ 02 Ιαν 2025 | 10:55

Άννα Διαμαντόπουλου: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο

"Η επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πρέπει να συμβολίζει την εθνική ενότητα", σημειώνει η Άννα Διαμαντοπούλου.

ΑΡΘΡΟ 17 Νοε 2025 | 09:34

Αννα Διαμαντοπούλου: "Μαμά που είναι η περικεφαλαία του Αχιλλέα ;"

Οι γυναίκες μπορούν να τα έχουν όλα όταν και οι άντρες μπορούν να τα έχουν όλα.