Διαμαντοπούλου: Οπισθοδρόμηση η μη αναθεώρηση του άρθρου 16

«Η άρνηση του κ. Τσίπρα να μην αναθεωρηθεί το άρθρο 16 δείχνει συντήρηση οπισθοδρόμηση και αναχρονισμό» αναφέρει η Αννα Διαμαντοπούλου.

diamantopoulou-opisthodromisi-i-mi-anathewrisi-tou-arthrou-16
SHARE THIS
0
SHARES

«Ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται στον Ελληνικό λαό την δυνατότητα να αποφασίσει, στις εκλογές που μεσολαβούν, για το άρθρο 16 και το περιεχόμενο των αλλαγών. Βάζει έτσι την σφραγίδα του σε μια απόφαση κόντρα στην πρόοδο του λαού μας που θα τον συνοδεύει… Δυστυχώς και την χώρα», σχολίασε η πρόεδρος του Δικτύου και πρώην υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου επικρίνοντας έτσι την κυβερνητική στάση να μην προχωρήσει η τροποποίηση του άρθρου 16 για την ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών ΑΕΙ.

«Η χώρα χάνει ακόμα μία ευκαιρία και μία από τις ελάχιστες συνταγματικές αλλαγές, που αφορούν άμεσα την οικονομία και την εκπαίδευση, αναβάλλεται για τουλάχιστον μία δεκαετία», πρόσθεσε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως είναι συντηρητική δύναμη οπισθοδρόμησης και αναχρονισμού.

«Όταν ο κόσμος γύρω μας κινείται με μεγάλες ταχύτητες προς το ψηφιακό μέλλον, ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει σε ένα ξεπερασμένο παρελθόν. Η αντίδρασή της στην αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος, παρέα με τη Χρυσή Αυγή, δείχνει το αναχρονιστικό και εν τέλει βαθύτατα αντιλαϊκό του πρόσωπο», επεσήμανε η κ. Διαμαντοπούλου.

 

Φωτο: EUROKINISSI αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook