Δικηγόρος Παπαντωνίου: Δεν θα μιλούσα για πολιτικές σκοπιμότητες - Βίντεο

Ο συνήγορος του Γ. Παπαντωνίου σχολίασε πως δεν έχουν αποφασιστεί οι επόμενες κινήσεις μετά την προφυλάκιση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

SHARE THIS
0
SHARES

Αποστάσεις από τη δήλωση του πελάτη του Γιάννου Παπαντωνίου περί πολιτικών σκοπιμοτήτων σχετικά με τη δίωξη και προφυλάκιση του πρώην υπουργού για τα εξοπλιστικά, πήρε ο δικηγόρος του Αρης Χαραλαμπάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN και την Ελλη Στάη. 

Ακολούθως, τόνισε πως ο πελάτης του υφίσταται μια μεγάλη προσωπική ταλαιπωρία. Συγκεκριμένα, όπως είπε, είναι «προσεκτικος για ζητήματα που καλείται να αποφασίσει η δικαιοσύνη» προσθέτοντας πως «καθήκον ημών των νομικών είναι να διαφυλάξουμε και το κύρος της Δικαιοσύνης». 

Σχετικά με τον λόγο που δεν έπεισε ο Γιάννος Παπαντωνίου κατά τη  μαραθώνια απολογία του, ο κος Άρης Χαραλαμπάκης σχολίασε πως «στόχος της ανάκρισης δεν είναι να κρίνει την επίμαχη υπόθεση και να αξιολογήσει τη δικογραφία. Η ανάκριση συλλέγει αποδεικτικό υλικό. Η προφυλάκιση στηρίζεται σε άλλα κριτήρια, όπως ο κίνδυνος φυγής από τη χώρα».

Τέλος ο συνήγορος του Γιάννου Παπαντωνίου σχετικά με την πρώτη επίσκεψή του στις Φυλακές Κορυδαλλού σχολίασε πως συζήτησαν τα επόμενα βήματα, αλλά δεν έχουν αποφασιστεί οι επόμενες κινήσεις μετά την προφυλάκιση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook