Δηλητήριο Κεγκέρογλου για Γρηγοράκο: είναι συκοφάντης

Βολές κατά Γρηγοράκου από Κεγκέρογλου: εδώ και δυο μήνες δεν ερχόταν στις κομματικές διαδικασίες. Αυτά που είπε για τους βουλευτές είναι συκοφαντίες

dilitirio-kegkeroglou-gia-grigorako-einai-sukofantis
SHARE THIS
0
SHARES

Οργισμένα τα πνεύματα στο ΠΑΣΟΚ στον απόηχο της διαγραφής του Λεωνίδα Γρηγοράκου με τον Βασίλη Κεγκέρογλου να τον κατηγορεί για συκοφαντία και να λέει πως δεν διαγράφηκε για τις πολιτικές του απόψεις.

   «Ο κ. Γρηγοράκος δεν διαγράφηκε για τις απόψεις του. Αφού έδωσε τις εξηγήσεις και θεωρήθηκε λήξαν το θέμα συνέχισε να λέει ότι ένας, ή δύο, ή δεν ξέρω πόσοι από τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ενδέχεται να πάνε στο Μητσοτάκη. Αυτό είναι μια συκοφαντία και μια κατηγορία» 

   Ο κ. Κεγκέρογλου κατηγόρησε επίσης τον κ. Γρηγοράκο ότι εδώ και δύο μήνες δεν προσέρχεται στις κομματικές διαδικασίες της παράταξης και είπε ότι την ώρα που δήλωνε σε μέσα ενημέρωσης για το ενδεχόμενο προσχώρησης βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη ΝΔ, συνεδρίαζε η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος

«Δεν προσέρχεται στη συνεδρίαση όπως κάνει τώρα δύο μήνες που δεν παρουσιάζεται και την ίδια ώρα έλεγε αυτή τη συκοφαντία χωρίς σεβασμό προς τους συναδέλφους» τόνισε.

    Ο κ. Κεγκέρογλου είπε ακόμα ότι ο κ. Γρηγοράκος είχε δώσει στα αρμόδια όργανα εξηγήσεις και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν, αλλά την επόμενη μέρα επανέλαβε τις ίδιες δηλώσεις "περί αποχώρησης βουλευτών" στα μέσα ενημέρωσης.

   «Οι βουλευτές είναι συγκεκριμένοι. Είναι 15. Με τον ίδιο και την πρόεδρο 17 και πρέπει να μας πει Επειδή δεν μας είπε και συνέχισε και την επόμενη διαγράφηκε» κατέληξε ο κ. Κεγκέρογλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook