Παρέμβαση στην εκπομπή "Super Kατερίνα” στον Alpha έκανε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή Μιχάλης Δημητρακόπουλος, απαντώντας στα δημοσιεύματα για το σπίτι που αγόρασε στις Βρυξέλλες πίσω από την Ευρωβουλή, αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να τα έχει βρει ξανά με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.
Ο συνήγορος της Εύας Καϊλή είπε αρχικά ότι η εντολέας του "πάντα αντιμετώπιζε με μεγάλη εντιμότητα όλα τα θέματα στη ζωή της. Ξαφνικά βρέθηκε μέσα σε αυτήν τη δίνη, χωρίς να γνωρίζει τις πρώτες ημέρες τι είχε συμβεί. Και παράλληλα όλοι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα της, δικηγόροι και φίλοι, της έλεγαν "ομολόγησε ότι είσαι ένοχη και σε δύο ημέρες θα είσαι δίπλα στην κόρη σου"".
Ανέφερε στη συνέχεια δε πως, το πρώτο που τη ρώτησε πριν από περίπου έναν χρόνο, ήταν εάν είχε διαπράξει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται. Σε περίπτωση που απαντούσε καταφατικά, τη συμβούλευσε να ομολογήσει. Ωστόσο, της ξεκαθάρισε πως "εάν δεν το έχεις διαπράξει, θα δώσεις μαζί μου τη μάχη για την αθωότητά σου".

Ο έμπειρος δικηγόρος διερωτήθηκε γιατί η πελάτισσά του δεν έχει δικαστεί ακόμη, λέγοντας: "Μας έκρυβαν αποδεικτικό υλικό, ότι ο αρχηγός αυτής της οργάνωσης μιλάει και αποδεικνύεται ότι είναι ο ίδιος ο Παντσέρι. Λέει πως τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της κυρίας Καϊλή ήταν δικά του και τα φύλαγε -δυστυχώς, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει- ο μοιραίος αυτός άνθρωπος για τη ζωή της, ο πρώην σύντροφός της".
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ξεκαθάρισε μάλιστα για τη σχέση της Εύας Καϊλή με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι, πως "είμαστε κοντά στη λύση του συμφώνου συμβίωσης. Δεν ισχύει ότι τα έχουν ξαναβρεί. Σας το λέω κατηγορηματικά".

Όσον αφορά το σπίτι που αγόρασε η Εύα Καϊλή στις Βρυξέλλες, τόνισε ότι πράγματι ισχύει κάτι τέτοιο: "Έχω πάει δημοσιογράφους (στο σπίτι) και το έχουν δει. Και είναι 50 τετραγωνικά μέτρα. Είναι σε μια περιοχή κοντά στο Ευρωκοινοβούλιο και έχει αγοραστεί με δάνειο από βελγική τράπεζα", σημείωσε.
Ανέφερε ακόμη ότι τα σπίτια είναι δύο: "Δύο μικρά σπίτια που έχουν δηλωθεί στο πόθεν έσχες, έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά από τις Αρχές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Και επειδή πλέον βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει αυτή η κατηγορία, κάθονται και μιλούν γι' αυτό το σπίτι".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr