Δυσαρέσκεια και στο Ποτάμι για τη συμμετοχή Βγόντζα στο συλλαλητήριο

Η απόφαση του Αντώνη Βγόντζα να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής αλλά και να προτρέψει εμμέσως και άλλους να πάνε προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στο Ποτάμι

dusareskeia-kai-sto-potami-gia-ti-summetoxi-bgontza-sto-sullalitirio
SHARE THIS
0
SHARES

Η απόφαση του Αντώνη Βγόντζα να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Κυριακής αλλά και να προτρέψει εμμέσως και άλλους να πάνε προκαλεί έντονη δυσαρέσκεια στο Ποτάμι που σύμφωνα με πληροροφορίες αναμένεται να ζητήσει την αντικατάσταση του από τα όργανα του νέου φορέα της κεντροαριστεράς.

Το θέμα συζητήθηκε εκτενώς στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ του Ποταμιού και κατά πληροφορίες οι ενέργειες του κ. Βγόντζα αποδοκιμάστηκαν.

Κατόπιν τούτων το Ποτάμι προσανατολίζεται στο να ζητήσει από την Δημοκρατική Συμπαράταξη να τον αντικαταστήσει από πρόεδρο της επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας του συνεδρίου.

Ο Αντώνης Βγόντζας κατέλαβε τη θέση έπειτα από σχετική πρόταση της προέδρου της ΔΗΣΥ Φώφης Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βγόντζας δικαιολογώντας του λόγους για τους οποίους θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας, προέταξε οκτώ επιχειρήματα.

Μεταξύ αυτών ήταν ότι ο ειρηνικός χαρακτήρας της κινητοποίησης τον γοητεύουν και τον βρίσκουν σύμφωνο και ότι η εθνική συνείδηση δεν καθοδηγείται απο κανένα κόμμα και παράταξη.

Προεξοφλώντας τέλος ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις καθιστούσε σαφές ότι δεν είναι ούτε ακροδεξιός, ούτε εθνικιστής, ούτε λαικιστής, ούτε αρχαιολάγνος.

Εκτός από το Ποτάμι, ο Αντώνης Βγόντζας προκάλεσε την δυσαρέσκεια και του δήμαρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook