Ειδικός Σύμβουλος, Επικεφαλής του Προγράμματος Εσωτερικής Ασφάλειας του ΕΛΙΑΜΕΠ αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, ο τέως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Η απόφαση ελήφθη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ).
Σημειώνεται ότι πριν από δύο ημέρες ο πρώην υπουργός είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση μετά την απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση σε εκδήλωση του ΕΛΙΑΜΕΠ με θέμα "Ακροδεξιός Εξτρεμισμός στην Εποχή της Πανδημίας". Μέχρι τότε δεν είχε κάνει την παραμικρή δήλωση μετά τον ανασχηματισμό.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης στην ομιλία του είχε επισημάνει ότι αντίπαλος της σημερινής Δημοκρατίας είναι "όλος αυτός ο συμφερτός που επιθυμεί να εκφραστεί, να αποκτήσει ηγεσία και να καταλάβει τα κοινοβούλια, όπως επιχείρησε σε πολύ μικρό βαθμό και κλίμακα η Χρυσή Αυγή" αντιτείνοντας ότι "ο πιο ισχυρός παράγοντας αποτροπής είναι οι ίδιοι οι πολίτες".
Στη συζήτηση που διοργάνωσε το ΕΛΙΑΜΕΠ πήραν μέρος η καθηγήτρια του Παντείου Βασιλική Γεωργιάδου, ο διευθυντής του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, και ο ερευνητής του ΕΛΙΑΜΕΠ, Τριαντάφυλλος Καρατράντος.
Το βίντεο της εκδήλωσης:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr