Εκδήλωση ΠΑΣΟΚογενών με Τσίπρα για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Οι περισσότεροι από τους 120 δεν είναι μετεγγραφές αλλά έχουν ήδη υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές

ekdilwsi-pasokogenwn-me-tsipra-gia-ti-dieurunsi-tou-suriza
SHARE THIS
0
SHARES

Εκδήλωση στο πλαίσιο της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, πραγματοποιείται αυτή την ώρα με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα. Η πρωτοβουλία ανήκει σε 120 πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ «για την ανασυγκρότηση της μεγάλης προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης», όπως αναφέρουν στη διακήρυξή τους.

 


Βεβαίως, οι περισσότεροι από τους 120 δεν είναι μετεγγραφές αλλά έχουν ήδη υποστηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες εκλογές, ενώ πολλοί από αυτούς είναι μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του κόμματος.

Στη κίνηση περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Στέφανος Τζουμάκας, ο Νίκος Μαδεμλής, ο Γιώργος Κίρκος, ο Γιώργος Κασσάρας, ο Θανάσης Οικονόμου, ο Θανάσης Γινόκογλου, ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο Δημήτρης Νικολάου, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο Κρίτωνας Βασιλικόπουλος, ο Αυγουστής Μαρούλης, ο Γιάννης Παπαϊωάννου, ο Αγαμέμνονας Τάτσης και ο Νίκος Φωτόπουλος.

Στην εκδήλωση παραβρίσκονται και τα περισσότερα γνωστα στελέχη του Συριζα, μεταξύ αυτών και πολλοί που διετέλεσαν υπουργοί των κυβερνήσεων Τσίπρα.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook